Mazda 3 2013/FL 2017
Re: Mazda 3 2013
ninja mutant smyling 

Sa novom skyactive tehnologijom, novim motorima ( nema više PSA ) i ako ostane ostalo barem na nivoju sadašnje i naravno da bude malo prostranija i ne toliko skupa ko sadašnja biče ozbiljan konkurent. Samo je stvar cene, ako jih dignu nekde u nebo, ko što je bio primer kod za sada još aktuelne, moči se slikati za onu temu o eksotima na ulicama
.
radi primera, moja mazda 3 takumi dizel JEDINA je u trečem največem gradu u Sloveniji. eksota nema šta

radi primera, moja mazda 3 takumi dizel JEDINA je u trečem največem gradu u Sloveniji. eksota nema šta

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Sudeći prema slikama i renderima, lepši nego Auris.
Što se ostalog tiče, sačekaću da se pojavi pa ću da sudim. Što se motorizacije tiče, a sudeći po prethodnim modelima, Mazda je krenula nekim svojim putem, što je hrabro.

Širim haos!
methane.master napisao:Sudeći prema slikama i renderima, lepši nego Auris.Što se ostalog tiče, sačekaću da se pojavi pa ću da sudim. Što se motorizacije tiče, a sudeći po prethodnim modelima, Mazda je krenula nekim svojim putem, što je hrabro.
Velikog li izazova

- methane.master

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Zasad hatch lepo deluje, sedan mi je malo diskutabilan, ali videćemo. Ne sumnjam u Mazdu da će napraviti dobar automobil. Zanima me da vidim i kakav će enterijer smisliti, pretpostavljam skromniju verziju CX-5 ili šestice.

- methane.master
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Ja obično više volim hečbekove od sedana, ali po ovim crtežima mi sedan izgleda skladnije. Kod hečbeka mi je nekako nos nesrazmerno dugačak.