Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)

Post od Grujic »

Na prošlom. Paja je napisao da za to nekad umeju da pišu krivičnu, e sad ne znam da li za samo nezaustavljanje ili ako se i kao daju u poteru :)
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

ADrei napisao:gde da stanem? pa onda bi sigurno platio kaznu :)
Sto bi stao kad ga nisi ni video? :pssst:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Kuzmanovic napisao:Jel sam ja nesto pomesao ili se na ovom ili proslom forumu pricalo da je nezaustavljanje policiji krivicno delo? :think:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Jeste. To je tako svuda u svetu koliko ja znam.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Pa ja ne vidim što bi bilo krivično? Nezaustavljanje nije isto što i bežanje
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Grujic napisao:Pa ja ne vidim što bi bilo krivično? Nezaustavljanje nije isto što i bežanje
Mozda smatraju da ako se ne zaustavis, da automaski kao da bezis.

EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

* izvinjavam se clanovima zbog recnika.

Olosi smrdljivi, da Bog da za lekove potrosili pare.

23.10.2012.
Elem, u ranu zoru jednog sumornog oktobarskog jutra, stojima na autobuskoj stanici, ispred Simpa, onaj israfiran deo. Znaci nikome nisam smetao, ugrozavao, nisam bio na trotoaru itd.
Stajao ja i jos 3-4 auta okolo.
Dodju dzukele sa 307, i uzme dokumenta, a ja onako nadrkan u 7 ujutru, reko bolje da cutim.
Vraca se do mene, drzi samo dokumenta i kao "sta radis ti?" ja reko student sam. - "Ahaaaa... Pa dooobrooo... Jel imas neku kaznu do sad?" ja reko, naravno da nemam nista. - "Ahaa... Aaajdeee, evo ti dokumenta, samo brzo pomeri auto i pazi gde stajes ubucuce". Ja mu ponudim pare ko coveku, on odbije, i kao samo da pomerim auto.

26.02.2013.
Zvvrrrrr. Stoji postar, drzi plavu kovertu i kaze "ova nije iz suda nego iz MUPa, mora da je resenje. Mogu da je preskocim, al bolje da primis, da znas sta te ceka"
Uzmem ja kovertu i unutra kaze, 23.10.2012. sam stajao tu i tu. Zabranjeno znakom. Govna su vam pisala kaznu, NIste imali primedbe na zapisnik koji je urucen i niste ga potpisali. Zapisnik nisam ni znao da postoji, a tek sto ga nisam dobio.
KRIV si, plati kaznu u roku od 15 dana il ides u zatvor po principu 1000rsd/dan.

Na moju veliku zalost, u resenju ne postoji ko mi je pisao kaznu, tako da ne mogu da saznam. Ako nekim cudom uspem da saznam koje govno od coveka tako jadno i pi*ckasto radi svoj mrtvi posao, vrlo rado cu mu zagorcati zivot preko svih veza koje imam ili cu da nadjem.

Da se razumemo, da sam bio kriv- kriv sam. Da mi je pisao kaznu i dao uplatnicu i zapisnik, rec mu ne bih rekao. Mene nevira ovaj jadni, bedni, oloski potez nase mrtve raspale policije, tacnije go*ana od ljudi koji predstavljaju policiju. Ovom prilikom, ako cita ovo (kao i svi pripadnici MUP-a koji se isto ponasaju) zelim mu da ga uhvati Unutrasnja kontrola dok bude primao mito nekom prilikom, da dobije suspenziju i pare koje cu uplatiti u budzet da odu na njegovo socijalno.

Hvala,
sad odoh da platim kaznu.

* Moj savet, kada vam pandur tako "oprosti", zapisite bar tablice auta i br znacke ako vidite, da znate cisto ko je pi*ka, a ko nije. Mene, eto uhvatio u ranu zoru, pa se ne setih na vreme.
A radije bih njemu dao na licu mesta pare, pa da kupi zeni nesto, ili da ode na klopu nego sto dajem u budzet.

EDIT by mod: obrati paznju na recnik!
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

To je nažalost često i veliki je problem jer tako ne dozvole primedbu na zapisnik, a na stranu koliko je to kvaran potez.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Sta me opominjete za recnik, lepo sam se izvinio na pocetku posta.
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

I mene je tako jedan brka uradio pre par god , samo za crveno svetlo... Los trip skroz :twisted:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Evo meni dosao moj "postar" u belom Golfu II!

Sreca u nesreci je sto mi je ovo poslednja kazna koju imam da platim(dok ne napravim sledecu), a posto je on dosao da mu uruci opomenu (iz suda), to dalje implicira da cu morati najkasnije u ponedeljak da je platim i odnesem u sud... :presrecan:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Samo opusteno NexT, nema vajde od nerviranja. :) Jebiga, pojedini policajci ce uvek kaljati sve one ostale postene, manjina uvek sje*e vecinu.
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

To se i meni desilo kod Tempa na Bežanijskoj Kosi. Ograničenje 40 pre krivine, a ja vozio 78. Sve kao kod tebe i posle tri meseca poziv na sud i kazana 9.000 dinara (bilo negde 2005.) i tri meseca oduzimanje dozvole uslovno na godinu dana.

Još je po prezimenu našao da mu je jedan komšija moj dalji rođak.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO

Post od Kuzmanovic »

Koliko sam maplopre ispi*deo kada sam video CELAVE gume na Grande Puntu iz auto skole Logistika. Po ivici su bukvalno bile celave, dok je sara na protektoru bila mozda najvise 2mm. Steta sto sam bio u autobusu, da sam bio u kolima svasta bih rekao instruktoru. Ne mogu da razumem da pocetnicima daju da voze nebezebedan automobil da na njemu uce da voze. :besan:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO

Post od sebekkg »

Pa znas kako on to daje ovima koji su tek krenuli pa ne razvijaju ni 30. Moze to ne brini :D

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Slika
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO

Post od BAJKER »

Zakon treba da vazi za sve pa i za auto skole, pogotovo oni jer treba da daju primer buducim vozacima kakve gume treba da imaju na vozilu.
Slika
Odgovori