Putevi u Srbiji
Re: Ne brže od života!
Da li je ovaj lik svestan svoje nesvesti ili je nevidjeno bezobrazan. Zato cemo i propasti uskoro.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=690442
Drobnjak: I ćorav bi video stubove
IZVOR: BLIC
Beograd -- Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije, kaže da su stubovi na autoputu u koje su se u dva dana zakucala dva automobila, obeleženi i da bi ih i "ćorav video".
Direktor preduzuća koje je zaduženo za održavanje dela autoputa Beograd - Novi Sad, gde su se za dva dana dogodile dve saobraćajne nesreće, pita "šta je problem" što jedan smer na tom delu autoputa i dalje neobeležen i dodaje da će to biti "vrlo skoro još bolje nego smer u kome su se dogodile nesreće".
Drobnjak je u razgovoru sa novinarom Blica ocenio i da "nije u redu to što se piše" u medijima.
"Neka nadležno tužilaštvo i sud rade svoj posao i utvrde šta se tamo dogodilo. Šta je problem što nismo obeležili drugu stranu puta? Pa obeležićemo. I to još bolje i lepše. Evo, to ćemo na primer uraditi danas", kaže direktor "Puteva Srbije".
Na pitanje zašto put nije obeležen pre 15 meseci kada je bilaznica i otvorena Drobnjak kaže da tu treba da se postavi struja, a da kablove kradu.
"Kada je reč o nesrećama, na autoputu postoje putokazi za naplatnu rampu i da se brzina smanji. Ti stubovi su bili lepo ofarbani u crveno-belo. Pa šta ako je bio mrak, video bi ih i ćorav vozač. Ali ne može da ih vidi ako vozi 200 na sat. Da je vozio koliko je ograničenje, 40 ili 60 na sat i udario, ništa im se ne bi dogodilo", kaže on.
Blic podseća da se prva nesreća dogodila u subotu uveče oko 21 sat, kada je B.M. (30) iz Vrbasa svojim automobilom "seat ibica" udarila u neobeležen stub buduće naplatne rampe i poginula. Na istom mestu, u skoro identičnoj saobraćajnoj nezgodi, povređeno je troje mladih ljudi. "Putevi Srbije" su obilaznicu oko Novog Sada na kojoj su se dogodile nesreće otvorili 21. novembra 2011. godine, ali su upozorenja i signalizaciju postavili tek pre dva dana i to samo u smeru u kome su se dogodile nesreće.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=690442
Drobnjak: I ćorav bi video stubove
IZVOR: BLIC
Beograd -- Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije, kaže da su stubovi na autoputu u koje su se u dva dana zakucala dva automobila, obeleženi i da bi ih i "ćorav video".
Direktor preduzuća koje je zaduženo za održavanje dela autoputa Beograd - Novi Sad, gde su se za dva dana dogodile dve saobraćajne nesreće, pita "šta je problem" što jedan smer na tom delu autoputa i dalje neobeležen i dodaje da će to biti "vrlo skoro još bolje nego smer u kome su se dogodile nesreće".
Drobnjak je u razgovoru sa novinarom Blica ocenio i da "nije u redu to što se piše" u medijima.
"Neka nadležno tužilaštvo i sud rade svoj posao i utvrde šta se tamo dogodilo. Šta je problem što nismo obeležili drugu stranu puta? Pa obeležićemo. I to još bolje i lepše. Evo, to ćemo na primer uraditi danas", kaže direktor "Puteva Srbije".
Na pitanje zašto put nije obeležen pre 15 meseci kada je bilaznica i otvorena Drobnjak kaže da tu treba da se postavi struja, a da kablove kradu.
"Kada je reč o nesrećama, na autoputu postoje putokazi za naplatnu rampu i da se brzina smanji. Ti stubovi su bili lepo ofarbani u crveno-belo. Pa šta ako je bio mrak, video bi ih i ćorav vozač. Ali ne može da ih vidi ako vozi 200 na sat. Da je vozio koliko je ograničenje, 40 ili 60 na sat i udario, ništa im se ne bi dogodilo", kaže on.
Blic podseća da se prva nesreća dogodila u subotu uveče oko 21 sat, kada je B.M. (30) iz Vrbasa svojim automobilom "seat ibica" udarila u neobeležen stub buduće naplatne rampe i poginula. Na istom mestu, u skoro identičnoj saobraćajnoj nezgodi, povređeno je troje mladih ljudi. "Putevi Srbije" su obilaznicu oko Novog Sada na kojoj su se dogodile nesreće otvorili 21. novembra 2011. godine, ali su upozorenja i signalizaciju postavili tek pre dva dana i to samo u smeru u kome su se dogodile nesreće.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Motka je iz raja izašla za ovakve.
Nastavak:
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/369793 ... jave-Blicu
Komitet za saobraćaj: Hitna smena Drobnjaka zbog skandalozne izjave "Blicu"
Komitet za bezbednost saobraćaja zahteva od Vlade Srbije da bez odlaganja smeni Zorana Drobnjaka sa čela JP "Putevi Srbije" zbog skandalozne izjave "da bi stubove na autoputu video i ćorav", ali i zbog brojnih propusta u obezbeđivanju sigurnih puteva.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/369793 ... jave-Blicu
Komitet za saobraćaj: Hitna smena Drobnjaka zbog skandalozne izjave "Blicu"
Komitet za bezbednost saobraćaja zahteva od Vlade Srbije da bez odlaganja smeni Zorana Drobnjaka sa čela JP "Putevi Srbije" zbog skandalozne izjave "da bi stubove na autoputu video i ćorav", ali i zbog brojnih propusta u obezbeđivanju sigurnih puteva.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Joj, i ovi iz tog Komiteta mi idu...
Pa gde su i oni bili godinu dana pre ove nesreće? Dal' je moguće da niko od njih nije video kako to izgleda? Zašto nisu pre upozoravali na to? Ili je i njih bolelo...baš... a sada je koriste za svoju promociju.
Pa gde su i oni bili godinu dana pre ove nesreće? Dal' je moguće da niko od njih nije video kako to izgleda? Zašto nisu pre upozoravali na to? Ili je i njih bolelo...baš... a sada je koriste za svoju promociju.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Sreća naša pa do sad nismo propali. Ova država je duže vreme ciganluk i dno dna u svakom smislu.cozmo napisao:Zato cemo i propasti uskoro.
Pa naravno, možemo i mi da registrujemo Komitet Garaža i da spamujemo po medijima. Oni su samo firmica, grupa građana i sl. Nisu nikakav državni organ.perfiko napisao:a sada je koriste za svoju promociju.
potpuno se slazem, bas sam juce komentarisao sa drugarom, koliko je glupih, nepotrebnih i zaostalih znakova na putevima...nidza napisao:Aman ljudi, u svim normalnim zemljama bi takav nezavršen opasan objekat svetleo kao božićna jelka. Kakvi crni znakovi za radove pored puta, čak i ja ih ignorišem, jer ih najčešće ostave da stoje mesecima, pa i godinama nakon što su radovi završeni.
Svakako kamenje koje viri na sred puta nije uobičajen prizor i treba sa posebnom paznjom da se obeleži.
Nemar je opšteprisutan u Srbiji i to moramo da iskorenimo, ako planiramo da potrajemo.
Tapatalk HD
teoretski, svako bi trebao da postuje svaki znak, ali je kod nas situacija kao u onoj bajki kad decak pastir sto puta vice "vuk" i sto puta drugi dolaze da mu pomognu a vuka nema, a onda vuk 101. put stvarno napadne njegovo stado ali niko ne odgovori na njegovo zapomaganje jer svi misle da je uzbuna opet lazna...
tako je i kod nas, posle 100 zaboravljenih oznaka na putevima dosli smo do toga da vise niko gotovo ne obraca paznju na njih...lose je ali tako je...
a ovog genijalca sa ovom izjavom treba strpati u auto i zalepiti u onaj neobelezeni stub...
Re: Putevi u Srbiji
Drobnjak se izvinjava, najavljuje krivične prijave http://blic.rs/i/369884
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovaj grad se raspada. Vracar se raspada, od Crvenog krsta do Juznog Bulevara, Maksima Gorkog, Gosp. Vucica koja je renovirana pre godinu i po dana, Autokomanda, oko Marakane pa gore prema D.Misovic, SVE SE RASPADA !!! A bice jos gore !!! Nezaustavljivo tonemo !!!
Orson Welles je nula za tebe.Ogi napisao:Ovaj grad se raspada. Vracar se raspada, od Crvenog krsta do Juznog Bulevara, Maksima Gorkog, Gosp. Vucica koja je renovirana pre godinu i po dana, Autokomanda, oko Marakane pa gore prema D.Misovic, SVE SE RASPADA !!! A bice jos gore !!! Nezaustavljivo tonemo !!!

Ja sjurio u podrum, išla žena po mene...
Poslednja izmena od perfiko u 27 Feb 2013, 19:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
-
- Banned

ALI TAKO JE !!!
Mislim da i30 ima pretvrdo vesanje 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Neka podnese krivicnu protiv samog sebe, ili jos bolje, ako ima i malo obraza, neka da OSTAVKU.Heinz napisao:Drobnjak se izvinjava, najavljuje krivične prijave http://blic.rs/i/369884
Edit: I ne razumem jednu stvar. Komitet za Saobracaj koliko ja znam, nije zvanicna institucija, kakve oni veze imaju sa ovim? Sta su oni tu krivi? Jel ovaj prso skroz. Pa treba protiv Puteva Srbije podneti prijavu oni odrzavaju puteve (to jest ne odrzavaju, sudeci po broju rupa po Pozarevcu i Smederevu

Poslednja izmena od H4wkeye u 27 Feb 2013, 20:04, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Banned
Ima ali brate !! zar ne vidite jad i bedu gde god se okrenete ? Nikada nije bila veca beda. I na ulici i svuda. Mrzim i sam tu floskulu ali bukvalno se vracaju devedesete !! Koje bre ulice, cao zdravo, koga briga za to...