Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Stigla zima!

Post od Scuderia »

+1 za struju.
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29

Post od Sh@rance »

dragan napisao: +1 i za struju, i meni se cini da je slabija...jbg, potrosnja struje rekordna ovih dana...
A gde je :plusone: za ljude koji prave struju :kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ma evo ti +3 za pravljenje struje i +2 što voziš punta i +3 na karte :kezo: :kezo: :kezo:
More, pravite jaču struju, ne mogu kuću da ugrejem. :twisted:
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Skini jedan + za struju pošto sam na odmoru :kezo:
Na odmoru sam od 30.01 do 01.03 neznam šta se dešava u firmi ali ako ovako potraje crno nam se piše. Ja sam se obezbedio imam 3 panik lampe + danas kupio one grobarske sveće za nedaj bože :kezo:
Uglja u elektrani skoro da nema, a železnica otežano funkcioniše. + što se danas desio maler izletela lokomotiva sa vagonima uglja iz šina

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Iskeno, svaka cast i distribuciji i Beogradskim elektranama. Struja mi nije nestajala ni na 5 min, a radijatori su toliko vruci da ne smem da ih pipnem. Ovaj u mojoj sobi sam zavrnuo za trecinu, i dalje je vruc.

Sto se tice ljudi koji su umrli od hladnoce... Ne znam sta da kazem... Verujem da spasioci i cistaci ne mogu da dodju do svakoga, i mozda su malo kasnili sa nekim odlukama, ali realno, da se neko od tih ljudi javio, zvao policiju, vatrogasce, sigurno bi bilo ucinjeno sve moguce da se dodje do njih i pruzi se pomoc... Barem u ovakvim situacijama specijalne sluzbe vrhunski rade svoj posao.

Da je vise para za njih i opremu, bilo bi naravno jos bolje, ali sa ovim sto imaju daju sve od sebe.

Cak je veceras i Bg put odlican. Vratio sam se malopre, treci bulevar i bulevar pupina ciste po 2 kamiona, u paru, i na petlji kod arene je bio onaj mali Unicar ili kako se vec zove. Ne znam da li je temp porasla, ili koriste nesto drugo osim soli, ali put je samo mokar, nema toliko ugazenog snega.

Znam da su danas digli i helikoptere Vojske, a MUP koristi svoje za intervencije. Jbg, najlakse je da se pljuje, a verujem da 80% ljudi i ovde na forumu nije izaslo da ocisti oko svoje zgrade...

Ne znam sta ce rade sa ovom lokomotivom sto je iskocila, jos ne mogu da prevoze ugalj do elektrane...

edit:
http://www.weather2umbrella.com/en/vrem ... /meteogram

ovo je ohrabrujuce...
Korisnikov avatar
Sh@rance
Reactions:

Post od Sh@rance »

Vratili su je nazad sigurno, ali ionako je otezan transport, a ova lokomotiva je izletela iz sina bas na ulazu u elektranu.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

I meni se učinilo da je neki problem sa strujom jer se komp koji je juče normalno radio, danas gasio 10 puta, sam od sebe. Sad vidim da to nije bilo bez razloga.

Ovo govno opet pada, doduše slabijim intezitetom, ali dovoljno da nervira. Po svim prognozama padaće još dva dana. :kuku:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nabiću kondiciju od lopate.
Niko u ulici neće da čisti sneg. Potpuna katasrofa, jedino se ja igram.
Nije mi dovoljno što čistim dvorište i trotoar, nego čistim i kolovoz - sklanjam sneg da se ne prave kolotrazi da bih mogao da smotam u garažu.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Kod mene u ulazu svaki dan po neko izađe i očisti po malo. Danas sam zavrnuo rukave i očistio sve, do betona. Eno opet napadalo, moram sutra opet! :uf:
Posetite www.garaza.rs !
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Eh sto je lepo kada ti je u ulazu u zgradu i teretana, pa moraju zbog zakona da imaju cist ulaz (svaki vezbac ima obaveznu seriju od 5min lopatanja :rofl: ). A odmah pored ulaza u prizemlju zgrade je i prodavnica, i oni moraju da imaju cist ulaz. Tako da sto se tice snega ispred zgrade meni je :presrecan: Zgrada je do ulice koja pripada prvom redu za ciscenje tako da je i to :plusone:
Iz gore napisanog reklo bi se da je ovde sve divno, ali (uvek to ALI) parking je sou. :tuzan: Zbog snega automatski je smanjen kapacitet. Gde su pre komotno mogla 4 auta, sad ima mesta za 3. Ima obazrivih vozaca koji iz predostroznosti prave vece rastojanje (da se ne prokliza, zanese... vozilo i udari drugo parkirano) pa je realna situacija da se i na tom prostoru koje sada omogucava parking 3 auta smeste 2. Znam, zvuci suludo, ali zaista kao da je sveukupni kapacitet smanjen za 50%. :tuzan:
Onda se u potrazi za slobodnim parking mestom zavlacis po sporednim ulicama, koje nisu ciscene, imaju duboke kolotrage, gde je se otopljavalo pa ledilo... A opet nisi siguran da te i tamo ceka slobodno mesto jer ako je sama ulica puna snega ne moze se ocekivati da parking bude cist. Uh kako sam se zazeleo Rava i njegovog 4x4... :P Vidis slobodno mesto u celcu, udjes i bas te briga. A kad izadjes 90% te ceka isto mesto jer nije razgazeno da se svako sa standardnim autom usudi uci na isto.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Bio sam veceras na Mirijevu, i otkinuo sus pleh na je*eno ostrvo izmedju kolotraga xD

Eno ga sad u gepeku, pa ceka kanal, pa lepo da ga namestim :lol:
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Da nisi prolazio Mirijevskim bulevarom mozda??? Pored 7. Beogradske gimnazije, mozda??? Ucinilo mi se da sam video jednu plavu 406icu, karavan, doduse sa malo cudnim zadnjim branikom (mozda sam i umislio :zbunjen: )...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

nisam, nisam :)

Isao sam u Pupinovu, pa neku tamo poprecnu, ne znam ni kako se zove.. Pi*kovac :mrgreen:

Kad se vratim iz takvih delova grada setim se zasto obozavam Novi Beograd :D
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

E onda je neka druga... Ionako je ova bila, kazem vec cudna otpozadi, kao da nije njen branik, vec nesto malo sprcena... Svakom svoje selo najmilije... :kezo:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Kad sam slusao onu pricu o bosancu iz kanade, bilo mi je smesno. I nisam znao da grtal'ca moze tako da iznervira coveka. Kod nas umesto da iz 1-2 puta ociste do betona sneg, oni svaki put prodju i skinu jedan sloj, vec 10 puta, i svaki put mi naprave breg, koji mora da lopatam da bi izasao autom. A taj sneg pomesan sa solju ili necim, ne znam, onako plocice one tvrde, zalepljene jedna za drugu, nemozes lopatom uci u sneg. Preznojim se ne treba mi grejanje u kolima, kada udjem sve se u momentu zamagli :D, ledja su me juce ukocila, dva puta, nisam mogao da se pomerim, mislio sam da cu umreti :D

Mi da imamo ovakvu zimu 6 meseci, sa ovoliko snega i -25 pocrkali bi svi, i niko ne bi vozio dizele, a primeceno je i pojacano pristustvo ladi nivi na putu :D
Odgovori