Putevi u Srbiji
Re: Одг: Putevi u Srbiji
Ja sam prolazio zadnji put u septembru/oktobru i bilo je sve ok, kvalitet je asfalta je dobar, Tunel Strazevica je uradjen kako Bog zapoveda.Saša napisao:Samo me zanimalo da li pravo pa obilaznicom ili levo kroz grad, kao i ranije...
Tapatalk
Bolje i brze ti je da ides "zagrebackim AP", ustedeces koji km, a obilaznica nije produzena kao auto-put, nego se suzava, pa kad ima kamiona najveca brzina je cesto 80km/h u najboljoj situaciji.
Mada, moram da priznam prilaz Ceraku, Vidikovcu i Petlovom brdu je meni mnogo laksi ovim putem.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Re: Putevi u Srbiji
Pa ispada tako dok ne pročitaš drugu polovinu posta u kojoj piše:mr.Big napisao:Zaista nisam hteo da izvrćem tuđe reči. Shvatam da prebacuješ celokupnom pučanstvu da je pasivno i ravnodušno, tj da je to osnov lošeg stanja i da smo svi podjednako krivi.perfiko napisao:@mr.Big
Jeste, kad moj post prepoloviš na pola, on dobije sasvim drugo značenje.
Znači, slažem se sa Maxom, smena Drobnjaka neće doneti ništa novo, i ne može, jer inicijativu za njegovu smenu vode ljudi koji zarađuju na veštačenjima. A da su samo 10% vremena provedenog u medijima (a to vreme i te kako košta) iskoristili da skrenu pažnju na bezbednost u saobraćaju, (umesto na sebe) i na očigledne propuste kojih ima, možda mi sada ne bismo o ovome ni pisali. Znači ti "stručnjaci" koji su sada najglasniji, do pre tri dana nisu uviđali potencijalnu opasnost, ili barem nisu smatrali za shodno da na istu upozore, kroz iste medije u kojima su itekako zastupljeni, niti kroz ministarstvo sa kojim pišu ZOBS. I sad će nam isti ti namestiti drugog Drobnjaka.perfiko napisao: Ali hajde mi, a što prof. Vujanić nije upozoravao na to, ili g. Okanović, pa oni su u Komitetu za bezbednost saobraćaja. Neko će reću grupa građana... Pa ta grupa građana nam piše ZOBS!
Ja se malo izvinjavam, ali očigledno je da sam alergičan na razne agencije, komitete, grupe građana... koji sve koriste za svoju promociju...
Eto, neću više da se oglašavam po ovom pitanju...ko je shvatio šta sam želeo da kažem shvatio je. Sa moje strane mogu samo da se potrudim da ispoštujem saobraćajnu signalizaciju (pa taman radnici zaboravili da je uklone a dobri ljudi pokradu), i tako koliko toliko smanjim mogućnost da osvanem u novinama i time smenim nekog Drobnjaka.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
U Cara Dusana (ZEMUN) vec nedeljama stoji tabla u levom delu desne trake kada se spustas ka centru Zemuna, put su jesenas radili a saht koji su tada radili lose su uradili pa je non stop tu usporen saobracaj jer autobusi ortezano prolaze tu deonicu. Vec nekoliko dana stoji znak oboren a rupa oko sahta je sve veca. Naravno niko od putara nema nameru da dodje i da popravi nesto sto je u njihovoj obavezi. I sad kome se zaliiti 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mene čudi da već nije neko upao u tu rupetinu. I divim se busevima i kamionima kako se provuku tuda.
Posetite www.garaza.rs !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Jutros kada sam isao tuda autobusi koji su isli u soprotnom smeru prelazili su preko pune linije da bi zaobisli rupu. 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Kome treba da se prijave takve stvari? Ne znam da li ima neko poseban broj za to ili kome se zaliti? Ja sam isto tako naletao na rupe ko pecine duboke jbt, i bas sam se pitao kog bi mogao da zovem od nadleznih da se izderem sto ne rade svoj posao.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
U Dragoslava Srejovića, na semaforu ispred Beograd puta se otvorio KRATER!!! Pre par dana, kasno uveče, kada je padala ona kiša odvalio sam u nju toliko jako da sam mislio da su mi točkovi pospadali!!!
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- H4wkeye
ThanksHeinz napisao:http://www.beogradput.com/ostecenja.php
Re: Одг: Putevi u Srbiji
Prohodnost je "garantovana" sa ogranicenjem brzine kretanja od 40km/h u jednom delu, uz krivine i sirinu kolovoza od 2m koja je taman knap da se provuce jedan kamion a kada naletis na konvoj kamiona...sta to bese smisao reci obilzacnicaSaša napisao:Radim u Beogradu pa dobro poznajem sve "varijante" puteva, jedino još nisam imao priliku da prođem (celom) obilaznicom i uverim se u njen kvalitet i prohodnost, zato pitam.
Tapatalk

Ovo kako je sada nije lose za jedno izletnicko upoznavanje Beograda laganom voznjom iz sasvim drugog ugla, ima vise mesta za odlican pogled na grad. Kada se ideja zaista i realizuje i to postane autoput sa svime sto to prati bice jako brz nacin da se protutnji oko grada, trasa je vrlo zgodna sama po sebi.
Zapoceti a polovicno dovrseni tuneli i polovicno uradjen most preko Save jos dugo ce biti podsetnik da je profil autoputa obilaznice kao celine za brzu i veliku prohodnost saobracaja u domenu maste politickog marketinga.
Ja se divim vozacima teskih kamiona koji uspevaju da otrpe ovakvu avanturu i da posle nastave normalno putovanje ka cilju.
- H4wkeye
Putari pritiskaju pravosuđe da Drobnjaku oprosti krivicu
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/370129 ... ti-krivicu
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/370129 ... ti-krivicu
Baš mi je drago što smo mi Srbi jako obrazovan narod, i jako obdaren po svim pitanjima...
Prvo smo naučili neki dan sve o mleku, evo sad upravo i o putevima
Zanimljivo, ako bi pitali nekog građanina, šta ne zna, našao bi se u čudu
Inače, predhodne godine naučismo sve o vakcimnama, karcinomima, bankama....
Evo ovde svi se razumeju u kola, a čim nešto zafali, ajmo kod mehaničara.
Postavlja se pitanje samo čemu sudovi, pa i tužilaštvo?
Sve bi to mogao narod masovno da obavlja uz regulativu iz novina.
Na stranu, što prvo trena izvršiti istragu, ko, šta, kad, pa onda možda nekoga osumnjičiti, pa eventualno podneti krivičnu prijavu, pa onda eventualno podići optužnicu, pa tek suđenje, pa onda drugostepeni postupak, pa vrhpvni sud.
Ali eto, već konačno peresudiše Drobnjaku, onako na panju i to novinski sve sa slikama. Na stranu, što je mešanje u istragu i objavljivanje podataka, i dokaza krivično delo!! Ne drže li radi toga Miškoviće i 1000 drugih neosuđene u pritvoru???
Da li prvo istražiše, šta je trebalo "tamo" da stoji i da li, ko je trebalo to da naredi a ko da izvrši, dal su se ova "dva" posvađali i nisu uradili, šta piše zamo u ugovoru, ili je Drobnjakov načelnik Zoran Stoisavljević zabranio radove (koji je upravo nadležan i odgovorno lice za ovake rabote, ili možda njegov pomoćnik nadležan baš za signalizaciju), ili možda Drobnjaka presekla leđa - išijas, pa nije mogao da istovara opremu i signalizaciju puta da postavi kao treba, ili nije imao kaiš - motku da sve ove gornje izmlati.
Da nije kakav inžinjer sa brojem licence, prevideo "nešto" projektom, a tehnička kontrola projekta to nije primetila, a "organ" izdao odobrenje za gradnju, a drugi "organ", koji upravo treba da smeni Drobnjaka, izdao odobrenje za privremenu signalizaciju (koji takođe svi imaju svoju licencu). A policija, inspekcija, građani svaki Božiji dan prolaziše, i niko se nije bunio... dok ne najeb.. Zvezde Granda
Ma nema veze, važno je da se tuče ko 1945, kad su Krcun i Ranković bili sve, i vešali i slali na Goli Otok, na kome je bilo 90% Srba.

Prvo smo naučili neki dan sve o mleku, evo sad upravo i o putevima

Zanimljivo, ako bi pitali nekog građanina, šta ne zna, našao bi se u čudu

Inače, predhodne godine naučismo sve o vakcimnama, karcinomima, bankama....
Evo ovde svi se razumeju u kola, a čim nešto zafali, ajmo kod mehaničara.
Postavlja se pitanje samo čemu sudovi, pa i tužilaštvo?
Sve bi to mogao narod masovno da obavlja uz regulativu iz novina.
Na stranu, što prvo trena izvršiti istragu, ko, šta, kad, pa onda možda nekoga osumnjičiti, pa eventualno podneti krivičnu prijavu, pa onda eventualno podići optužnicu, pa tek suđenje, pa onda drugostepeni postupak, pa vrhpvni sud.
Ali eto, već konačno peresudiše Drobnjaku, onako na panju i to novinski sve sa slikama. Na stranu, što je mešanje u istragu i objavljivanje podataka, i dokaza krivično delo!! Ne drže li radi toga Miškoviće i 1000 drugih neosuđene u pritvoru???
Da li prvo istražiše, šta je trebalo "tamo" da stoji i da li, ko je trebalo to da naredi a ko da izvrši, dal su se ova "dva" posvađali i nisu uradili, šta piše zamo u ugovoru, ili je Drobnjakov načelnik Zoran Stoisavljević zabranio radove (koji je upravo nadležan i odgovorno lice za ovake rabote, ili možda njegov pomoćnik nadležan baš za signalizaciju), ili možda Drobnjaka presekla leđa - išijas, pa nije mogao da istovara opremu i signalizaciju puta da postavi kao treba, ili nije imao kaiš - motku da sve ove gornje izmlati.
Da nije kakav inžinjer sa brojem licence, prevideo "nešto" projektom, a tehnička kontrola projekta to nije primetila, a "organ" izdao odobrenje za gradnju, a drugi "organ", koji upravo treba da smeni Drobnjaka, izdao odobrenje za privremenu signalizaciju (koji takođe svi imaju svoju licencu). A policija, inspekcija, građani svaki Božiji dan prolaziše, i niko se nije bunio... dok ne najeb.. Zvezde Granda
Ma nema veze, važno je da se tuče ko 1945, kad su Krcun i Ranković bili sve, i vešali i slali na Goli Otok, na kome je bilo 90% Srba.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Pozdrav!U nedelju bi trebalo da idem u Loznicu na svadbu prijatelju pa me interesuje da li je put Sabac-Loznica uradjen ili i dalje ima delova loseg puta?Zadnji put sam isao pre 4 godine pa ne znam da li je nesto radjeno,nisam pratio.Pitam zato sto imam nizi i tvrdji auto i jos ce biti 4 osobe u njemu...Hvala 

Задњи пут сам ишао априла прошле године, пут је био одличан, али оптерећен саобраћајем.