Citam ove teme po apple forumima i ne mogu da verujem koliko se ljudi zali na ovaj problem. Dosta ljudi kaze da im se upravo isto desava i u novom (zamenjenom) uredjaju. Razmislicu kada mi stigne telefon da ga odmah prodam pa da cekam Galaxy s4 ili tako nesto. Bas sam razocaran.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
pa zavisi. za koliko ti stize zamena? i pogledaj mozda na xda koji ce cip biti na s4, da vidis da nije mozda i on problematican (u sta sumnjam), ali ipak proveri. Kod s3, samo su medju prvim serijama bili problematicni cipovi, kasnije ne.
Kada sam razgovarao sa podrskom kupaca rekli su 2 dana, na mail mi je stiglo da je rok do isporuke 3 dana. Tako da sada cekam. U svakom slucaju necu zuriti.
@Heineken slazem se.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
. ali to je vazno da se ispitaju sve stavke, da kad dajes pare budes 100% zadovoljan, a ne ovako, full telefon uber trt mrt pa ovakav propust. to je malo ispod nivoa koji apple zeli da predstavi.
Problem je taj sto se ta prasina vremenom pojavljuje. Takodje sam citao da je bilo dosta slucajeva da telefon dodje ogreban. Izgleda da Apple nema kvalitet koji se ocekuje i koji predstavljaju. Mogu misliti da sam kod nas uzeo u nekoj radnji (a ne bi sigurno jer je preskup) kada bi reklamirao, da li bi dobio novi.
Dobijes odmah nov telefon jer Apple menja svaki u garanciji novim telefonom. Tako da servis nema sta da zakera, posto mozes sam direktno da se obratis Apple-u