Registracija vozila
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Registracija vozila
Ogi proveri još negde, moguće su greške u računanju
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Moj Puntić sada puni 2 godine za desetak dana, nisam imao nikakvih šteta. Koji premijski razred mogu da očekujem? Ako sam startovao sa četvrtim - sada bih trebao biti drugi, jel tako (10% popusta)?
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Tako je. Treća registracija, 2 razred i 10% popusta na polisu.
Registrovao megana pre neki dan, 1.5 dCi, 78kw, 2006 god. Jedna uplatnica za Osiguranje vozila 9766.00 rsd (sa bonusom), jedna "grupna" uplatnica na 6124.00, tehnicki 1600.00, i oko 150.00 "usluga placanja" u posti. Suma sumarum 17650.00 rsd. Sve odradio u Centru Boban na Dorcolu (i tehnicki, i platio u postici u sklopu centra, i dobio nalepnicu koju su mi momci odmah zalepili, a staru odlepili). Sve ukupno 15-tak munuta posla, bez ikakve nervoze i cekanja redova. Milina.
Naknadno sam uzeo u DDOR-u dodatno auto osiguranje (Plus paket) 3560 rsd. Osiguranje stakala do 25000, od elementarne nepogode, putnici u kolima, sitnije popravke na putu.
Naknadno sam uzeo u DDOR-u dodatno auto osiguranje (Plus paket) 3560 rsd. Osiguranje stakala do 25000, od elementarne nepogode, putnici u kolima, sitnije popravke na putu.
Da li ove druge osiguravajuće kuće nude neke plus varijante za stakla i slično?
Šta znači manje opravke na autu? Jel može kvačilo

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ogi, imaš AK Gudalović pored Beogume ispod Gazele. Oni su među prvima uveli sistem da se sve završava kod njih. Ja sam letos sve završio tamo. Tu ti je i osiguranje i šalter za uplatu, sve na par metara od tehničkog.
Posetite www.garaza.rs !
nikaragva napisao:Da li ove druge osiguravajuće kuće nude neke plus varijante za stakla i slično?

Evo sta pise: http://www.ddor.co.rs/osiguranje/vi-i-p ... keti-uz-ao
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jel' za to osiguranje stakala neko proverava trenutno stanje istih? 
TT

TT
Agentica je izasla do kola kao da pogleda i pregleda, ali posto sam ja krenuo u postu da uplatim sta treba, pojma nemam da li je i koliko detaljno "pogledala i pregledala" 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hm, znaci da ce primetiti naprslinu 
TT

TT
Koliko sam cuo moraju da slikaju stakla. Cak i ostecenja od kamencica ako ih ima
Prvi put mora sa se obavi pregled i fotografisanje. Posle ne gledaju.
Ja redovno osiguravam stakla, uglavnom gledaju, mada su mi poslednji put i slikali. Ukinuli su da se stakla osiguravaju uz obavezno osiguranje, mora da se ide posle do poslovnice...
Pa nek slikaju te pukotine od kamenčića, svejedno. Za mesec dva kada budeš planirao da menjaš šoferku, samo gruneš ciglu i odvezeš se do ddor-a 

Da ali verujem da ce biti veca cena osiguranja po svakoj pecki i odkinutom parcetu stakla gde je kamicak zviznuo.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2