Mercedes A Class
Re: Mercedes A Class
Dusan
Renault sam počeo da koristim od 1995 god i to do sada većinu modela. Pre toga sam imao i VW Audi naravno a i danas u porodici ima i VW i Skodu i to skodu kakva nema u Srbiji. Uglavnom danas vozim vozila koja nisu moja...
To što vozim Renol se ne stidim, i ono što Renol ima VW očigledno nikada neće, a to je udobnost, kočenje, benzinski motori, menjači, duh u dizajnu, niska cena....
Zanima me da li zaista misliš da je Skoda bolji auto od Renola i čemu podsmeh?
Bez bilo kakvih uvreda brenda, samo sam konstatovao da prednji kraj Mercedesa A klase neodoljivo liči na Clio 4. Neko je tu prepisivao, dal tajno ili kao saradnja dve kompanije, koje su i onako ušle u dilll. Ja mislim da tu ima saradnje.
Renault sam počeo da koristim od 1995 god i to do sada većinu modela. Pre toga sam imao i VW Audi naravno a i danas u porodici ima i VW i Skodu i to skodu kakva nema u Srbiji. Uglavnom danas vozim vozila koja nisu moja...
To što vozim Renol se ne stidim, i ono što Renol ima VW očigledno nikada neće, a to je udobnost, kočenje, benzinski motori, menjači, duh u dizajnu, niska cena....
Zanima me da li zaista misliš da je Skoda bolji auto od Renola i čemu podsmeh?
Bez bilo kakvih uvreda brenda, samo sam konstatovao da prednji kraj Mercedesa A klase neodoljivo liči na Clio 4. Neko je tu prepisivao, dal tajno ili kao saradnja dve kompanije, koje su i onako ušle u dilll. Ja mislim da tu ima saradnje.
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Unapred se izvinjavam za off.
Ni ne treba da se stidis. Ne znam odakle ti da sam rekao da je Skoda bolji auto od Renaulta?
Neka neko prebaci u neku opstu temu ili tako nesto.
@Topic Jel ima neko informacije sta je bilo sa klipovima o (ne)kvalitetu A klase? Jel to bilo nesto preproduction ili ima toga jos?
Ni ne treba da se stidis. Ne znam odakle ti da sam rekao da je Skoda bolji auto od Renaulta?

Ovo necu ni da komentarisem jer nema smisla.MAD MAX napisao:... i ono što Renol ima VW očigledno nikada neće, a to je udobnost, kočenje, benzinski motori, menjači, duh u dizajnu, niska cena....
Neka neko prebaci u neku opstu temu ili tako nesto.
@Topic Jel ima neko informacije sta je bilo sa klipovima o (ne)kvalitetu A klase? Jel to bilo nesto preproduction ili ima toga jos?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
A šta mislite da dobijete od kvaliteta za 20 i kusur k€?
Nikako da shvatite da je auto - auto, koliko para toliko i muzike (sem proizvođača magle, ali se i oni polako uvode u norme)
Nikako da shvatite da je auto - auto, koliko para toliko i muzike (sem proizvođača magle, ali se i oni polako uvode u norme)
Najjeftinija A klasa u Srbiji 21300€ Kao Golf u osnovnom paketu do skora
http://www.mercedes-benz.rs/content/ser ... i_kih.html
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kada je Golf u osnovnom paketu bio toliko? Nikad.
Golf u osnovnom paketu kosta 15500e.MAD MAX napisao:Najjeftinija A klasa u Srbiji 21300€ Kao Golf u osnovnom paketu do skora
Nije ni bitno, onaj sa snimka je koliko se secam bio full sa AMG paketom.
"Nekada" mislim na Golf 5 kad se pojavio recimo, bio je u ceni ovoga merca A klase.
Možda malo nešto ispod...
Uglavnom, ko ima pare za Golfa, malo da nategne i eto A klasa.
23200€ vredi 180CDI....
Najjeftiniji goli Golf 1,6 TDI 19 000€, a neki za kupiti je 21 000€.
Za mene je A klasa, svemirski brod za Golfa.
Možda malo nešto ispod...
Uglavnom, ko ima pare za Golfa, malo da nategne i eto A klasa.
23200€ vredi 180CDI....
Najjeftiniji goli Golf 1,6 TDI 19 000€, a neki za kupiti je 21 000€.
Za mene je A klasa, svemirski brod za Golfa.
Ne znam gde vadis te brojke. Ne zivimo u eri golfa 5 nego u sadasnjosti. Drugo, tada je A klasa bila kanta spram golfa (cak ne smatram da su bili u istoj klasi), ova nova A klasa je totalno drugi auto. Trece A180CDI kosta 23136e, a golf 19672e, ali se prodaje za 19k.
To sta je svemirski brod od ova dva je licna stvar, A klasa klot izgleda katastrofalno za cenu od 18k evra, a kamoli za 23+.
Verujem da ni ne znas kako izgleda taj 'goli' golf (a ni 'gola' A klasa), nego samo ofrlje poredis. Druga stvar sto je golf 1.6tdi za 23k brutalno opremljen.
To sta je svemirski brod od ova dva je licna stvar, A klasa klot izgleda katastrofalno za cenu od 18k evra, a kamoli za 23+.
Verujem da ni ne znas kako izgleda taj 'goli' golf (a ni 'gola' A klasa), nego samo ofrlje poredis. Druga stvar sto je golf 1.6tdi za 23k brutalno opremljen.
Golf...nema dalje 
Ovde je lepo opremljen A200 CDI oko 40ke...sto je po meni previse za auto iz C segmenta.
Kontam da ce napucani GTI ili GTD moci da se uzme za iste ili malo manje pare.
EDIT: Sad sam proverio GTI krece od 31ke a GTD od 32...oba sa super opremom u startu.

Ovde je lepo opremljen A200 CDI oko 40ke...sto je po meni previse za auto iz C segmenta.
EDIT: Sad sam proverio GTI krece od 31ke a GTD od 32...oba sa super opremom u startu.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Klip je iz avgusta a prodaja je pocela negdje u oktobru, tako da bi ovo trebala biti neka predserijska verzija. Uz to na nekim forumima sam citao utiske vlasnika i niko tako nesto nije spomenuo, ne mora znaciti da je auto super odradjen samo nisam primijetio da se neko zali...Dusan napisao: @Topic Jel ima neko informacije sta je bilo sa klipovima o (ne)kvalitetu A klase? Jel to bilo nesto preproduction ili ima toga jos?
Pa ako ti 12.000e opreme smatras za "lepo" opremljen auto C segmenta,onda ono...Floyd napisao:Golf...nema dalje
Na taj auto ide oko 5.000e opreme da on izgleda kao babaroga...
A200 CDI je 3.000e jeftiniji od GTI-ja,a 4.000e od GTD-a...
Ako uzmemo da je Golf 2.0 TDI 2.000e jeftiniji,da zaokruzimo na 4.000e zbog opreme.
Opet,kod nas je drugacija situacija,jer je A 200 CDI kod nas 25.000e,tako da skroz dobro opremljena A klasa kosta oko 30.000e...
Da ne kazem da je za vrhunsku opremu kod A klase dovoljno samo uzeti AMG paket koji kosta 3.000e u Nemackoj,oko 2.500e kod nas...
A za ostale pare ko hoce moze dodati xenone od 1.000e ili sta god vec hoce,jer zaista svasta moze da se stavi i zaista taj auto moze da kosta 45.000e...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Malo si preterao, mislim jeste po katalogu ali znas kako to ideFloyd napisao:Golf...nema dalje

Kolega je pre par meseci narucio A 220cdi sa AMG paketom i punom opremom ukupno 47 000chf. Dakle oko 38 000e za napucan 220cdi.
Pa po katalogu nego sta...to je cena, mene drugo ne zanima 
Salu na stranu, znam da moze da se uzme za manje ali ce i taj GTD koji je sa DSG menjacem po katalogu nesto preko 41k chf isto moci da se uzme za manje love
@Heroj
U svakom slucaju, ne vidim jedan dobar razlog zasto bi A klasa kostala 1e vise od Golfa...taj auto skoro i da nema dodirnih tacaka sa Mercedesom a poznajuci staru A klasu, ni kvalitet nije nesto poseban.

Salu na stranu, znam da moze da se uzme za manje ali ce i taj GTD koji je sa DSG menjacem po katalogu nesto preko 41k chf isto moci da se uzme za manje love

@Heroj
U svakom slucaju, ne vidim jedan dobar razlog zasto bi A klasa kostala 1e vise od Golfa...taj auto skoro i da nema dodirnih tacaka sa Mercedesom a poznajuci staru A klasu, ni kvalitet nije nesto poseban.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Morate da zatrujete svaku temu gde se pominju merc, bmw I vw. Tri strane vrtite cifre I niko ne istera svoje do kraja
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk