TT
Takođe. Pre neki dan prolazi mlađa žena i vodi sina za ruku. Mali ima možda 4-5 godina. Ja uredno stajem i propuštam ih, žena prolazi i ne obraća pažnju, a mali se okreće ka meni i zahvaljuje mi se rukom. Mali me oduševio.Texonja napisao:Pesake koji stoje na pesackom uvek propustim. Stanem, klimnem glavom i pokazem rukom da predju, za sta cesto dobijem "hvala" ili osmeh.
Niko,sam je plaćaš. Imao sam takvu situaciju,sam sam platio šoferku i haubu...NexT napisao: tipa lik pretrcava bulevar Pupina van pesackog, ja ga udarim i ostetim auto. Ja svakako nisam kriv, ko ce da mi plati stetu na autu?
sasha015 napisao: Mozda je problem ipak u meni,sto isuvise ocekujem od drugih da se ponasaju kako treba...
Koliko ja znam, ukoliko je pesak povredjen, uvek krivicno odgovara vozac, nebitno ko je kriv jer ovo je grad a tu NIJE zabranjeno pesacima da idu. Na autoputu jeste.NexT napisao:tipa lik pretrcava bulevar Pupina van pesackog, ja ga udarim i ostetim auto. Ja svakako nisam kriv, ko ce da mi plati stetu na autu? Ili kad je CUme razneo onu zenu na auto-putu dok je pretrcavala. Nije u svakoj situaciji vozac kriv.