Da pisemo peticiju da ti dostave snimljene epizode? Ili da snime sve sto imaju u planu, ekspresno, pa da te pozovu na privatnu projekciju?Ogi napisao: Pa stvarno katastrofa ! I osecam da ce tako biti sledecih godinu dana....

TT
Da pisemo peticiju da ti dostave snimljene epizode? Ili da snime sve sto imaju u planu, ekspresno, pa da te pozovu na privatnu projekciju?Ogi napisao: Pa stvarno katastrofa ! I osecam da ce tako biti sledecih godinu dana....
Ogi napisao:Kako sam se za*ebao sto sam poceo da gledam The Walking Dead pre kraja kompletne serije... sada sam sustigao pricu i moracu da se zadovoljim na kasicicu, jedna epizoda nedeljno !?!?!?!?Pa stvarno katastrofa ! I osecam da ce tako biti sledecih godinu dana....
Kakve veze ima na koliko lokacija su snimali?Gaginh0 napisao:Mene je uzasno smorio Walking Dead i nadam se da je ovo poslednja sezona.
Celu trecu sezonu su snimili na tri lokacije (samo se ne secam koja je treca lokacija).![]()
Nikoga ne gotivim nesto posebno, mada bih Andreu rado... Poboljsala se u trecoj sezoni
Gaginh0 napisao:Ne, kad sam bio mali svaki dan sam gledao Roki 4 sinhronizovan na Nemacki bez prevoda...