AcaKayak napisao:Razlog 19 na onoj slici je smesan, spada u jedne od najskupljih sportova... Ako izuzmemo auto sportove, ovako u momentu razmisljanja mi ne pada nista skuplje na pamet... Ne racunam neke ekstremne stvari...
Cela slika se moze protumatici na dva nacina. Profesionalni biciklizam, kako si ti shvatio. Ili kao rekreativni sport, kako sam ja shvatio. Oba su ispravna i tvoj odgovor je na mestu, ali ako se misli na drugi nacin, bicikla se moze kupiti i za 70ak evra i rekreativno voziti.
Pa da, ali i tako gledano je skuplje od atletike, fudbala, kosarke, plivanja, rukometa, odbojke... Nije ni bitno uglavnom, lepa je slika, samo ne volim nerealnost...
E ne ovo mi je drugi(treci) bajs, zimulje skidam tek posle srede, ako bog da da malo napada snega
BTW na ovom koji je prosao polu-generalku, su gume sirine 1,25, iako sam imao dosta saveta da s ne ide na tu debljunu, malo je reci da sam prezadovoljan sa tim gumam, Kenda je u pitanju.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Bax rolnice na zadnjem menjacu kada ih rastavis i ocistis osoovinicu i one limcice sto idu na plasticne zupcanike, podmazes ih malo sa mascu i to je to. Kod nekih modela npr Shimano XTR menjaca osovinica je keramicka pa nije potrebno ciscenje i podmazivanje.
Onu osovinicu mozes samo ovlaz mast da stavis i nista drugo. Budi siguran da negde i ne stavljaju mast ili je minimalna kolicina na novimm biciklama iako su lezajevi u pitanju, video svojim ocima a radi se mahom o jeftinim biciklama. Tamo u rolnicama menjaca je uopste i ne stavljaju.