LaFerrari
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: LaFerrari
To je jedno sta ti mislis ili ja mislim, a sve i da sednes i u 10 top modela tesko da bi odredio koji je ultimativni (a i to je jako rastegljiv pojam, ultimativni po cemu), jer jednostavno 98%+ ljudi ne moze (ne zna) da provoza na pravi nacin da kaze...Mada od vremena Diabla, a da ne idemo ranije, trziste egzotika se dosta promenilo. Pre 20-30 godina malo je ljudi znalo uopste sta je Lambo, da ne pricamo o egzoticnijim modelima, a danas Lambo, Pagani, i ostali na kom god hoces sajtu, majicama, kapama, igricama za kompjutere, a i proizvodnja je skocila, na tipa 5-10x vece cifre od pre 20 godina...naravno onda vise ima i pozera, ovih, onih...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Meni je svako poredjenje Ferarija, Lamboa, Meklarena i slicnih smesno... Svaki od njih je apsolutno vrhunski auto, ali reci da je jedan za pozere a drugi za vozace je bez uvrede glupavo... Svi ti auti su napravljeni sa ciljem da budu sto brzi i to je to, neki je malo brzi, neki malo sporiji ali to su sve nijanse... I onaj koji se lakse vozi je za nas ne profi vozace i brzi, to u kom ce Sumaher postici bolje vreme je zanemarljivo... Ali i Lambo i Ferari su manje vise isti auti, mada koliko ja pratim Ferari ih na stazi opegla skoro uvek... Nije da me interesuje preterano niti bi se bunio da vozim bilo koji od njih, kao i svi ovde, ali tako mi deluje koliko sam video na testovima...
Nisam nigde rekao da je Lamborghini spor (on je za mene prebrz) ali fazon je u tome sto je Ferrari mnogo laksi, zadnja vuca, brzi na stazi, sve je podredjeno performansama dok je Lambo vise sminka, mocan stealth dizajn, enterijer komforniji... (inace poredio sam Enza i Murcielaga). Lambo mora izbaciti neku laksu i jacu verziju Aventadora (ili potpuno novi model) ako hoce da konkurise Ferrari-u.
Pa nisu Enzo i Murci bas za poredjenje 
Kao sto je i LaFerrari(kako je*eno glupo ime,ne verujem) klasa iznad Aventadora...
Takva im je i cena.

Kao sto je i LaFerrari(kako je*eno glupo ime,ne verujem) klasa iznad Aventadora...
Takva im je i cena.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa to je najbrzi Lambo tada bio, tako da nema sa cim drugim. A sto se imena tice, jako je glupo, ako vec nisu imali ideje mogli su ga jednsotavno nazvati F70 (ili nesto slicno ako je to ime zauzeto)...
Pa ko kaze da u svim istim klasama moraju da imaju po automobil 
Jednostavno,nikada nisu izbacili nesto kao sto je Enzo i ovaj LaFerrari...

Jednostavno,nikada nisu izbacili nesto kao sto je Enzo i ovaj LaFerrari...
Nisam to ni rekao, poredio sam ih samo zato sto je neko rekao da je Ferrari za pozere a Lambo prava vozacka masina.
Pa koliko kostaju Enzo i LaFerrari,retko ko ce ih zapravo i voziti do limita 
Svi ti automobili mogu svoj potencijal tek na stazi da pokazu,a to je veoma mali procenat vlasnika i uradilo
Generalno,vecinu svih tih automobila i kupuju pozeri... Bio to Lambo ili Ferrari...
A da je neki od tih napravljen samo za pozere,to je vec besmisleno,sve su to brutalni automobili

Svi ti automobili mogu svoj potencijal tek na stazi da pokazu,a to je veoma mali procenat vlasnika i uradilo

Generalno,vecinu svih tih automobila i kupuju pozeri... Bio to Lambo ili Ferrari...
A da je neki od tih napravljen samo za pozere,to je vec besmisleno,sve su to brutalni automobili

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Haha,da znas da sam hteo da postavim taj klip,a znao sam da ce u sledecem bas taj biti postavljen 

Nastavlja se zagledanje od strane konkurencije.
McLaren chief designer Frank Stephenson seen taking photos of the LaFerrari

McLaren chief designer Frank Stephenson seen taking photos of the LaFerrari

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Off topicstarac vujadin napisao:...a ima i budala koje bas i ne cene svoja kola...
http://www.youtube.com/watch?v=Z-4v4I7Gzk0
Ma kakav crni WRC ovo je bolje od 70% puteva kod nas ukljucujuci i autoput

Nek dodje da ga "ultimativno čalendžuje" kod nas

P.S: Ogi bi mogao da mu bude vodic, bez tockova bi ostao garant, pa bi i klip bio zanimljiviji
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Nece oni u flagship segmentu konkurisati Ferrariju. U VW koncernu ima i tako previse preklapanja.HKS napisao:Lambo mora izbaciti neku laksu i jacu verziju Aventadora (ili potpuno novi model) ako hoce da konkurise Ferrari-u.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Apsolutno se slazem...dragvorl napisao:Pre 20-30 godina malo je ljudi znalo uopste sta je Lambo...
Ferrari je s'druge strane i tad bio dosta poznatiji i popularniji medju sminkerima.
Za mene su 90ih Diablo, Bugatti EB110 i Jaguar XJ220, bili top sportski automobili, namenjeni ljudima koji imaju i znaju

Sad te super sportiste, nebitno kog proizvodjaca ionako kupuju uglavnom sminkeri.
Tehnika je toliko napredovala da se sad isti automobili veoma lako voze te osim love, ne postoji drugi "preduslov" za posedovanje i voznju takvog auta.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...