Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od Day Walker »

Kako nemaju kad ga uredno koristim?

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od cozmo »

Nemaju da ga skinu.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Xperia Z dosao i kod nas u prodaju,cene se krecu od 650-magicnih 800e u Mobilwood-u :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Po meni max vredi pola od te cifre. Ekran mi se nije svideo, nakon 2 nedelje testiranja, definitivno los kontrast, los sa uglova... i ceo telefon je magnet za otiske prstiju. Spikerfon (zvucnik) je na losem mestu i slab je, distorzivan zvuk ima, lako se prekrije rukom, a i zvuk u slusalicama nije bas na nivou.

Jedino sto valja na ovom telefonu je sirova brzina rada. Stvarno radi kao metak brzo i nikad ne baguje niti usporava, i sa vise aplikacija. Najzahtevnije igre briljiraju, isto vazi i za aplikacije - ucitavanje trenutno, rad sa njima fenomenalno brz.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Kafanski podsetnik dobio pohvale od Sk-a!!!

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

@Heroj

U CH moze da se uzme za 540e ali kontam da ce cena ici dole kad izadje S4...bice oko 500 vrlo brzo.

@Cozmo

Identican utisak i ja imam s'tim da sam ga ja cackao samo 10ak minuta.
Ono kuciste je sto kazes lepak za otiske...mene otisci nerviraju i na displeju a ovako ih imas na celom telefonu.

Samo se nadam da ce S4 biti u malo lepsem kucistu od S3...ona sjajna plastika mi je odvratna.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

To je gospodski telefon, ne za one sa masnim prstima... :D
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

A gospodi se ne znoje ruke? ;)
Dobra je stvar sto mozes da ga peres :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Floyde, jel se pojavio tamo HTC One?
Širim haos!
Floyd
Reactions:

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Vidim na netu da ga operateri vec nude ali nisam ga video uzivo.

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Shit.
Vidim danas na parkingu firme novi Clio i izvadim telefon da ga uslikam. Ne znam koji đavo me terao da ga slikam kad imamo 100 slika tog auta. :uf:

Elem, ispadne mi fon sa nekih 1,5m visine, licem direktno na beton. Rezultat:

Slika Slika Slika Slika Slika

Nije ni pre ovog pada bio u savršenom stanju, ali sad je baš sa svih strana unakažen. Ranije je to bilo lako, kupiš masku kod kineza na buvljaku i zameniš. Al sa ovim, malo teže. Menja li se uopšte maska na ovim telefonima i koliko može da košta?
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Malopre sam imao prilike da procackam dva telefona koja su me zanimala, 1. Xperia Z i 2. BlackBerry 10, pa da krenem redom

Xperia Z,

Prvo sto mi je drago sto kada neko pogleda ekran ovog telefona odmah mozemo da zavrsimo raspravu da li ima smisla stavljati 1080p na telefon, IMA. Slika je vidno ostrija nego na bilo kom drugom telefonu koji sam probao. Posto sam ga koristio u soludno osvetljenoj prostoriji nije mi smetao manjak kontrasta i losa crna, mada sam video da nije dovoljno tamna crna boja. Sve u svemu ekran mi je ipak ostavio pozitivan utisak, da se ne lazemo daleko mi je vise smetalo zutilo i razmuljanost mog N2 kada sam ga uzeo nakon Xperie. Dakle nije savrsen ekran, ali je odlican.
Izrada, hmmmm. E tu me vec nije toliko odusevio. Lepo izgleda, ono staklo pozadi meni vise izgleda kao plastika ali nije to ni bitno. Vrlo lepo i brzo radi, po ocekivanju. Najveci problem je sto moraju da nauce od Samsunga kako se ivice uklapaju. Na svim ivicama imaju procep u koji zapada prasina i prlja se, naravno ovo je skoro nemoguce cistiti (moze cackalicom i sl). Takodje mikrovon i slusalica su udubljeni unutra, takodje dusu dali za sakupljanje prasine. Sve u svemu da sumiram, dao bih mu ocenu 8/10, kada bih ga koristio, verovatno bih mu ocenu smanjio za jos jedan jer bi me trajanje baterije pretpostavljam iznerviralo :)

2. BB 10

Odmah da rezimiram, laku noc BB, sada sam siguran da ce propasti, nemam vise dileme.
Pristojna izrada, nista posebno, solidan dizajn, opet nista posebno.
E sad problem je sto je onaj njihov OS ipak krsh... Aj da zanemarimo sto ja koji se generalno super snalazim sa tehnikom imam ozbiljnih problema da se snadjem pri kretanju po menu-ima, kontam da bi naucio kako se sta radi, ali svejedno ne odreaguje bas uvek njegov slide kako treba tako da to automatski nervira. Zatim, uopste nije brz kao na reklamama... Posebno mi je upala u oko rotacija ekrana, ono je tragicno, kao telefoni pre 4-5god. Okrenes ga a njemu treba sekunda dva da se smiluje i da skonta da treba da ga rotira, a onda to onako trzavo ruzno odradi, bas bas lose radi, slabo reaguje i presporo je. Ekran onako, posto sam ga drzao pored Xperia-e, rekao bih daleko daleko losiji nego na Snoy-u.
Sve u svemu razocarao sam se.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Kupi sivu silikonsku futrolu i cepaj dalje, koja zamena maske...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

@trojanac

E jbg, zato i preferiram telefone od metala, a smejali mi se ljudi. Nisu ni oni osiguracija, umeju da se učukaju, al ipak manje se vidi.

Ovaj sadašnji Samsung je drastic plastic, ali sam uz njega dobio gumeni omotač tako da je prilično zaštićen. Zato + za Baxov predlog, mada i te guma/silikon fjtrole umeju da se rastegnu vremenom

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Pošto ne radi edit...

Auuu tek sad vidim da je ovaj tvoj od metala, na TT se slabo vide slike. :uf:

Ma ništa, ona silikonska navlaka i furaj dalje. : :pardon: