Dizajn u auto industriji

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: VW Golf VII

Post od Ji 4Tze »

Pa eto ta zastava je isto bitna kao Golfu GTI karirano sedište.
Čudi me da ne znaš te stvari a baviš se dizajnom :palica:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Zastava je nesto drugo :)

A karirana sedista mogu i drugacije da se naprave. Nemam ja zamerku na karirana sedista, vec na taj karirani dezen i izbor boja :) Mada sam vec rekao zasto su to tako stavili :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

cozmo, iz nekog razloga sam ubeđen da su dizajneri tog sedišta kompetentniji nego bilo ko sa ovog foruma pa i ti s tom kacigom :)
u našem okruženju to tvoje ima možda ima vrednost ali zapanjuje me da ti sebe nalaziš kompetentnim da prozivaš dizajnere jedne ikone kakva je GTI. :kuku:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

cozmo napisao:Zastava je nesto drugo :)

A karirana sedista mogu i drugacije da se naprave. Nemam ja zamerku na karirana sedista, vec na taj karirani dezen i izbor boja :) Mada sam vec rekao zasto su to tako stavili :)
Da, stavili su tako da bi se seljana, Srbi i Kurdi i Albanci pre svega, palili na to i kupovali, pošto je opšte poznato da te tri etničke grupe i naroda naravno prave najveći profit Vagenu, zapravo VW zbog njih i opstaje.
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Ji 4Tze napisao:cozmo, iz nekog razloga sam ubeđen da su dizajneri tog sedišta kompetentniji nego bilo ko sa ovog foruma pa i ti s tom kacigom :)
u našem okruženju to tvoje ima možda ima vrednost ali zapanjuje me da ti sebe nalaziš kompetentnim da prozivaš dizajnere jedne ikone kakva je GTI. :kuku:
S obzirom da ne znas za koji brend najvise radim i koje sam brendove radio (mnogo poznatije od "Golfa GTI" i rasprostranjenije), mislim da mogu da kazem i ja koju :)

Al dobro, necemo vise, ne volim sebe da hvalim, ja sam samo dao moj komentar iz perspektive visedecenijskog bavljenja ovim poslom...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Sve da si dizajnirao originalnu flašu Coca Cole ta sedišta su i dalje vrh.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Uroš S. napisao:Sve da si dizajnirao originalnu flašu Coca Cole ta sedišta su i dalje vrh.
:kezo:

Cak i ja koji ne preferiram VW i njihovu skolu dizajna skidam kapu za GTI i nasledje koje cuvaju decenijama.
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Uroš S. napisao:Sve da si dizajnirao originalnu flašu Coca Cole ta sedišta su i dalje vrh.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjamse:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Dizajn u auto industriji

Post od trojanac »

Ovde možete nastaviti o dizajnu u auto industriji.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

Uroš S. napisao:
cozmo napisao:Zastava je nesto drugo :)

Da, stavili su tako da bi se seljana, Srbi i Kurdi i Albanci pre svega, palili na to i kupovali, pošto je opšte poznato da te tri etničke grupe i naroda naravno prave najveći profit Vagenu, zapravo VW zbog njih i opstaje.
Uf, a što su ove tri etničke grupe seljana? Najviše GTI -ja se verujem proda u Nemačkoj i Engleskoj. A koliko oni ukusa imaju :kuku:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:

Post od cozmo »

Uzdrzi se od vredjanja. Stariji sam od tebe mnogo i samnom ne moze ovako da se razgovara.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:

Proradila sujeta. Nemoj da se igraš ako ne umeš da gubiš.
igorche20
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:34

Post od igorche20 »

Sto ne bi rekao na kojim brendovima si radio?
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ljudi nemojte se više pecati. Čovek koji kaže za sebe da je dizajner uspeva da izjavi da lupaju gluposti svi koji su rekli da im je novi Auris ružan, da mu se izuelno ne dopada ni spolja ni iznutra ali i da izgleda moćno i dobro i da čak i enterijer izgleda dobro.
cozmo napisao:
Uzdrzi se od vredjanja. Stariji sam od tebe mnogo i samnom ne moze ovako da se razgovara.
U ovome ne vidim šta je uvredljivo. Potezanje godina neću da komentarišem.
Možeš ti biti najbolji dizajner u firmi ili na svetu i dobiti sve nagrade ovog sveta, ali kupci su ti koji te stavljaju na pravo mesto.
Golfova karirana sedišta su takav mainstream auto dizajna da svako ko o njima napiše više od "meni se ne sviđa" ispada apsolutno smešan i neozbiljan, a otezanje argumenata tipa ja sam dizajner ali neću da se hvalim i ne znate vi šta sam ja sve radio je na niou trećeg osnovne.

Reci brate lepo da mrziš VW, kao da mi to ne znamo. Imaj jednom jasan stav i stani iza njega. Prestani da se kriješ iza struke, ovog ili onog. Pa to je skroz legitimno.
Odgovori