Floyd, što misliš da je ovaj GTI klot?
Kakva su sedišta u full GTI?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
perfiko napisao:Floyd, što misliš da je ovaj GTI klot?
Kakva su sedišta u full GTI?
Kozna, alkantara, nemam pojma...samo znam da su ova klasicna i idu kao standard u GTI.
Pa oni ga takvog vodaju po sajmovima. Pretpostavio bi čovek da na sajmu predstavljaju najnapucaniju verziju.
Ono, jeste da Golf ima i jaču verziju, ali GTI je "ikona" kao i "AMG", pa sa te strane zašto ih ne porediti?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Nisam znao, mada ne cudi me. Kad mogu u 2.0TDI sedista iz S-a (http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... acity=2000), mogu i ove kadice u GTI Nego u sestici su postojala i ovakva sedista (i u obicnoj verziji, ne samo cabrio)
perfiko napisao:Ono, jeste da Golf ima i jaču verziju, ali GTI je "ikona" kao i "AMG", pa sa te strane zašto ih ne porediti?
GTI jeste ikona ali vec od MK3 je prestao da bude najjaci Golf.
On ne moze da se poredi ni sa Astrom OPC ili Meganom RS a ne sa ovom malom azdajom
Ne može po krugu na stazi, ali ovde je tema dizajn.
Floyd napisao:
GTI jeste ikona ali vec od MK3 je prestao da bude najjaci Golf.
Vec kod Mk2
G60, Rallye, Limited...
Mada neki smatraju da si i oni bili GTI, ali po meni nisu, posto je standardan GTI imao 8 i 16v, a ovo su sve doradjeni 1.8 motori...