Super test dan by SAT
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: NAVAK Track Day
Pusti to Ogi, jel' pista bila ravna? 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Asfalt je savrsen, znaci savrsen !!! To sam primetio jos prvi put kada sam tamo bio, ajde sto je ravan nego sto se bukvalno lepi za patike kako hodas! Fantazija !
Poslednja izmena od Ogi u 10 Mar 2013, 21:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Promenjen je asfalt u odnosu na ranije tj. stavljen je novi. Dosta je klizaviji ali se to na kolima ne primećuje mnogo.
Re: Super test dan by SAT
Ja sam se toliko razocarao u organizaciju da sam sa Kompanijom SAT Media Group raskrstio za sva vremena.
Od samog pocetka organizacije Super test dana sam bio redovan ucesnik. Od Bubanj potoka, preko carinskog placa na B. Kosi, pa do Subotista. Na pocetku je bilo dovoljno okrenuti broj telefona redakcije za prijavu. Ovo danas kao da se prijavljujes za ulazak u NASU. Popuni kupon iz revije (koja kosta 120.00 rsd), posalji poruku (koja kosta 118.00 rsd), plati putarinu do Subotista (2x70.00 rsd), potrosi goriva za 120 km u oba pravca.... I kada dodjes u zakazano vreme, oni ti kazu da si planiran tek za 2.5 sata kasnije. A sto si ti isplanirao dan i ne mozes da sacekas tih 2.5 sta, a vec si potrosio novce na prijavu i dolazak, savrseno ih bole uvce.
M'rs dzukele....
Sada mi je malkice lakse

Sada mi je malkice lakse

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Tako si i prošli put rekao, da više nećeš. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
E sada je stvarno 

-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Prosle godine kada smo se sreli na Navaku i testirali Yaris-a,Elantru i nemogu da se setim sta bese trece,kada su organizovali pride i mini trening bezbedne i off orad voznje bilo je sve vise nego dobro organizovano.Jbg...Ja sam se bas razmisljao da li da s prijavim ili ne ali kada sam cuo 400 meswta proslo mi je kroz glavu da je jako tesko utanaciti sve da ide po planu i zato sam odustao

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
@Kuzmanovic
Pomislio sam da si to bio ti, ali je ipak bilo jos njih dvojica, trojica koji su se setkali tu i za koje sam isto pomislio, a glupo mi bilo da startujem ljude tamo po Navaku i pitam kako se prezivaju
@Dragan
Hvala
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Pomislio sam da si to bio ti, ali je ipak bilo jos njih dvojica, trojica koji su se setkali tu i za koje sam isto pomislio, a glupo mi bilo da startujem ljude tamo po Navaku i pitam kako se prezivaju

@Dragan
Hvala
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
U pravu si, nisam razmisljao o tome. Moramo da organizujemo majce foruma Garaza, pa da se tako raspoznajemo po raznim skupovima. 
Nuk kad nisam pao sa stolice, nikad necu.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2

Nuk kad nisam pao sa stolice, nikad necu.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2