Putovao ja, izvozao celu deonicu sam osim nekih sat vremena kada je vozila devojka. Do tamo odjednom, pauze samo granica i wc. Isao sam preko Janjine.nixa napisao:Da li je neko putovao na Zakintos kolima? Svasta mi prolazi kroz glavu, bio bi to vrlo interesantan road trip od 1200km u jednom smeru...
Sve informacije u vezi sa putarinama, mostarinama, trajektom su dobrodosle.
TT2
U povratku sam isao preko Larise, ali smo tada pravili dobru pauzu, svratili i prenocili u Delfima, sto svima savetujem jer je bas usput.
Povratak je bio mnogo laksi, sigurno zbog spavanja. Ka tamo smo presli Korint preko Rio Antirio mosta, a u povratku trajektom, trajekt je bio duplo jeftiniji ali i sporiji, tada nam se nije zurilo.
U vezi puta, meni je put preko Larise bio laksi verovatno jer sam prespavao. Ta deonica preko Larise ima jedan deo preko planina na koji se svi zale (zamisli najgori deo puta do CG primorja) ali sam ga ja lagano presao, verovatno jer sam se vracao vikendom kada nema puno slepera.
Preko Janjine je dosadnije, tj dobro je dok se ide Egnatiom, od Janjine pa sve do Rio Antirio mosta je put otprilike kao nasa ibarska sa prolaskom kroz nekoliko gradova sto malo usporava putovanje.
Kilometraza u obe varijante je veoma slicna, razlikuje se mozda u 30-40 km.