Onda su tebe prešli u AMSS
Za Jazza su u Dunavu gledali samo fakturu, kad je bio nov naravno. Sledeće godine stupa na scenu AMSS katalog i kasko biva maltene skuplji nego za nov auto (nije akcijska cena, plus kurs eura otišao u nebo). To samo kod nas ima.
Nije u pitanju amss, već sva osiguravajuća društva, i nije u pitanju prva nego 2. godina osiguranja.
U prvoj važi faktura a ako ne važi hvala lepo dovidjenja.
Tako sam bio u glupoj situaciji da mi je vrednost auta bila veća nego u prvoj godini, ali jbg...
U vezi AMSS kataloga, AMSS katalog izlazi na svakih šest meseci (1.Januara i 1.Jula) i kada vam osiguravaju vozilo obratite pažnju da na knjizi AMSS-a iz koje čitaju piše 2013 I, za prvu polovinu godine i 2013 II za drugu polovinu, da vam se ne bi desilo da vam naplate više.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
misha napisao:Za proslu godinu je bilo 41.899,00 dinara,na rate i bez ucesca u steti. U aprilu treba da obnovim kasko,videcu kolika ce biti cifra sa istim uslovima za drugu godinu.
ja sam platio full kasko 28.000
u stvari, posto sam uzeo na rate mesecno placam 22e, po srednjem kursu nbs-a
uniqua osiguranje
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
samo polako napisao:UNIQA osiguranje je bilo i u potrošačkom savetniku a vezano za registraciju vozila gde su ladno ljudima naplaćivali više cene, gledajući stare AMSS procene.
Posle toga što sam odgledao a i ovde pročitanog u velikom luku bi obilazio UNIQA osiguranje.
Od njih i jos dve kuce sam trazio ponudu prosle godine ali sam dobio bolju ponudu od DDOR-a.
Crni,nisi odgovorio da li imas ucesce u steti ako imas koliko je ? Kazes imas full kasko,sta podrazumevas pod tim ? Od kojih rizika si osiguran ? Da li imas dopunsko i delimicno osiguranje ? Da li si imao naplatu stete kod Uniqa osiguranja i ako jesi koliko puta ? Da li radis u Uniqa osiguranju ?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
exclusive tip a+ (ukljucen rizik kradje-teritorijalno pokrice evropa)
ucesce u steti 5%
osiguranje pomoci na putu-komfort paket
cena 321e
komercijalni popust 48e, porez 16e
suma sumarum 289e
22e mesecno
dzabe za miran san
samo jednom sam u zivotu imao naplatu i to kod dunav osiguranja, davne 91. bio mlad i nepazljiv.
ne, ne radim za uniku (voleo bih) i ne reklamiram ih...radim u drzavnoj firmi
savet: menjaj kucu
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Da li shvataš da 30% niža cena auta i učešće u šteti od 5% drastično smanjuju premiju.
Nisi ti prošao ništa jeftinije od Miše. Različiti su vam inputi.