Ne verujem da je 10 godina, to mi mnogo deluje, poreska obaveza zastari za 5 godina a ne mrtvi parking servis
Ne bi im 187 dinara platioH4wkeye napisao:Ne znam, ja bih tu licno platio tih 1870 dinara, i otisao, da se ne bi bespotrebno nervirao i kidao zivce, jer znajuci kakva je nasa birokratija i kako stalno prebacuju resavanje problema sa jednog na drugog, mislim da tu imas vise da izgubis nego da dobijes (da se setas tamo ovamo danima, gubis zivce itd.) Iako ti nisi kriv, i sve si lepo odradio kako treba, ali.... Mislim, da me ne shvatis pogresno, ali tih 1870 dinara nisu vredni tvojih zivaca. Bar ja tako razmisljam. Da je neka cifra veca, onda bih se cimao naravno, ali ovako, ne znam da li je vredno.
Ne znam šta je PU (policijska uprava? al kakve veze to ima), al generalno nemam nigde ikogUroš S. napisao:Grujicu ti bese znas nekog iz PU, kako ide to sa naplatom, jel moze nesto ozbiljnije da se desi ako ne platim ili ne? Mislim i finansijski ozbiljnije? Na sve strane mi govore da ne platim. Naravno, prvo cu da ispucam te molbe i razgovor sa 'sefom', pa cemo videti za dalje.
TT post.