Koji internet koristite?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Koji internet koristite?
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
ljubitelj ide preko mobilne mreze i tu je normalno da ping bide mnogo veci.
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Sent from my HUAWEI U8815 using Tapatalk 2
Tačno je da je pouzdan, ali mnogo je manja latencija kada se izabere bliži DNS server (npr. od sopstvenog provajdera). To se posebno oseti kod učitavanja web strana, koje sadrže mnogo slika i linkova sa različitim adresama.ljubitelj napisao: Ja gde god mogu koristim DNS 8.8.8.8 od Gugla, ne secam se kada je pao. I ne stavljam rezervni, jos nisam imao potrebe da testiram![]()
Ovo koristim generalno nevezano za domaceg provajdera.
Ђенерал Јанковић
- bane valjevo
Zelim samo da pozdravim sve zaposlene u Sbb-u uz poruku da cu cim mi istekne ugovor pobeci od njih glavom bez obzira.
Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
to mislis uz pesmubane valjevo napisao:Zelim samo da pozdravim sve zaposlene u Sbb-u uz poruku da cu cim mi istekne ugovor pobeci od njih glavom bez obzira.
http://www.youtube.com/watch?v=yqwqPne2JOc
Cesto je poceo ovaj SBB da zeza... I net i D3...

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- bane valjevo
Xepoj87 napisao:Cesto je poceo ovaj SBB da zeza... I net i D3...
Zasto??? Sta se desava kod tebe??? Meni konstantno barem na svakih pola sata puca veza na nekih pola minuta do minut. To se desava evo vec nekoliko dana...
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Xepoj87 napisao:Cesto je poceo ovaj SBB da zeza... I net i D3...
Ja sam korisnik SjeBBe-a 7+ godina, i dešavalo se s vremena na vreme da nam ne radi net, ali ga u razumnom roku osposobe ponovo.bane valjevo napisao:Zasto??? Sta se desava kod tebe??? Meni konstantno barem na svakih pola sata puca veza na nekih pola minuta do minut. To se desava evo vec nekoliko dana...
Od skora su nam uveli i optiku tako da nam sad net ne puca, 2 puta se desilo samo, ali to su nam najavili zbog nekih radova, šta li.
Uglavnom, kod mene net piči normalno, bez prekida

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
@ xeroj ti beše imaš onaj 100 mb/s?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Meni isto par sati prekida danas. Moram reci da je adsl bio daleeko pouzdaniji. Tipa za vise od godinu mi puko mozda jednom a ovde sam imao za 6 meseci sigurno nekoliko dana bez neta. Cccc...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Bas iz tog razloga sam jos uvek na telekom ADSL-u, ADSL 2+, 20Mbit-a bez ugovorne obaveze. Dok ne ubace optiku...
Treba mi da uvedem u Beogradu u svoj stan (bas na mene se vodi ako je to neki od kriterijuma za mogucnost ovoga sto zelim) internet koji cu da koristim dve nedelje samo. Znam da je minimum mesec dana i to je ok da platim ceo mesec. E sad, ima li neki provajder koji daje da uzmem net bez ugovora, tj samo mesec dana da platim? Imam sbb tv, da li mogu to da trazim od njih? Imam svoj ruter inace...
Zvao bih njih da proverim ali nisam u Srbiji pa zato pitam ovde, zna li neko mozda?
Zvao bih njih da proverim ali nisam u Srbiji pa zato pitam ovde, zna li neko mozda?

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Pre su se flat paketi placali unapred ako nemas ugovornu obavezu, sada nije tako.
Druga varijanta je prepaid internet gde placas odredjeni protok koji moras da potrosis u roku od 30 dana cini mi se. Sve ovo pisem za sbb, cistodq pomenem
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Druga varijanta je prepaid internet gde placas odredjeni protok koji moras da potrosis u roku od 30 dana cini mi se. Sve ovo pisem za sbb, cistodq pomenem
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Moze, kod SBBa postoji prepaid koji vazi 30 dana sto je po opisu ono sto tebi odgovara ali mislim da je obavezan TV prikljucak uz ugovor u paketu tj da ne moze samo internet prikljucak da se koristi.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
da, trebalo bi da mozes to da dobijes u sbb-u, mozda ima jos neko tzv. prepaid internet, ali ces morati uzeti kablovsku tako da ne znam koliko ti se to isplati...
eh da, mozes i kod mobilnih operatera da uzmes mobilni prepaid internet ali ne znam koliko ti se to isplati, npr. u mts-u ti 2gb kostaju cca 10e...
eh da, mozes i kod mobilnih operatera da uzmes mobilni prepaid internet ali ne znam koliko ti se to isplati, npr. u mts-u ti 2gb kostaju cca 10e...