nuk napisao:Za ovakav sneg vise nego dovoljno
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Povlacim recenicu!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
nuk napisao:Za ovakav sneg vise nego dovoljno
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sa srecom, da te posluzi vreme, nam prosli vikend petak i subotu padala kisa i bila maglustina. Nedelja je bila extra.grujicd napisao:U subotu ujutro palim na kop na ski vikend. Prognoza je super za nedelju, sunce i oko nule, ali je za subotu -12 u toku dana. Može da se desi da je ovo zadnji dobar vikend pošto se odmah potom nastavlja topli talas. Inače, koliko sam pratio - ova zima je bila dosta loša za skijanje na Kopaoniku. Bilo je dosta snega ali je stalno bilo loše vreme. Čak je u zadnje vreme i kiša padala skoro svaki dan.
Mares napisao:Ima li neko jos onih nalepnica za good year torbe?
Ja poslednji dan nagradne igre uzmem od druga onaj blokcic i izlepim ga sa 30kom nalepnica, hteo da uzmem ranac, kad prc nigde ga vise nije bilo u gradu. Zovem call centar i kazu da ce mi se javiti kada im stignu zalihe, proslo nedelju dana ne zovu, i ja izgleda bacim taj blokcic, kad ono juce me zvali kao mozes preuzeti u narednih nedelju dana na benz. pumpi....
Znaci treba mi taj blokcic sa 30kom nalepnica pa ako je neko voljan da pokloni hvala, dacu mu da proba ranac![]()
NS garisoni imaju prednost
Nema nista od snega popodne...misha napisao:Dobar dan.Jutros sam razvezao svu familiju,komsije i jednu staru baku.
Ne bih voleo da se sneg brzo otopi,jer po podne idemo na sankanje.
Ne mogu popodne, radim. Mislio sam za sutra ako ne budem imao poslamisha napisao:Idemo na Sodros ili kej kod Stranda. Hocete sa nama,da vas pokupimo ?
TheWickerMan napisao:dobro jutrouzeo sam slobodan dan, mrzelo me da radim, tih što volim kad mi vikend počne četvrtkom uveče
Nasao se sa nuk-om, preuzeo ranac...tnxnuk napisao:Mares napisao:Ima li neko jos onih nalepnica za good year torbe?
Ja poslednji dan nagradne igre uzmem od druga onaj blokcic i izlepim ga sa 30kom nalepnica, hteo da uzmem ranac, kad prc nigde ga vise nije bilo u gradu. Zovem call centar i kazu da ce mi se javiti kada im stignu zalihe, proslo nedelju dana ne zovu, i ja izgleda bacim taj blokcic, kad ono juce me zvali kao mozes preuzeti u narednih nedelju dana na benz. pumpi....
Znaci treba mi taj blokcic sa 30kom nalepnica pa ako je neko voljan da pokloni hvala, dacu mu da proba ranac![]()
NS garisoni imaju prednost
Mozda bas imas srece, ja ranac nisam ni uzeo do kraja a nisam ni bacio kupone. Pisem ti PP
EDIT:
Misho, gde se sankate?
kakva konzervacija, da se izvoza kako dolikuje...NexT napisao:http://www.topgear.com/uk/car-news/rena ... 2013-03-14
Dragane, da cuvas eReSa i da ga konzerviras u garazi za narednih 30 godina