Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja sam vrlo zadovoljan jer ne osecam nikakvu zelju da zamenim Note II nakon sinocnjeg predstavljanja 

Ni ja moj s3 barem još neko vreme...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Menjaće vlasnici S2 

Ma menjace i sa S3, taman je toliko bolji da ce ljudi zeleti da ga zamene, nisu razlike bas zanemarive.
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Od S3 je prilicno bolji, od N2 i ne toliko (osim ekrana i kamere).
E sad, ko ima zelju da predje na njega a ko ne je relativna stvar. Moj ortak jos uvek koristi HTC Desire HD i prezadovoljan je...dok mu se ne pokvari, nece ga menjati
Ja sam u odnosu na N1 video prednost u radu i kod N2 ali necu vise Note seriju, tako da mi ovo odgovara...naravno, kad ga budem isprobao.

Za pocetak u odnosu na prethodnika, bolji ekran (koji ce verujem biti i najbolji u klasi), brzi i ekonomicniji procesor, bolju bateriju, bolju kameru i vise ram-a (na osnovu kratkog iskustva sa N2 sam se uverio da je to neophodno za dobar rad).
Jbg, opet najbolji u klasi i ako sam i sam polagao velike nade u Sony i HTC.
Inace ja ne znam sta su ljudi ocekivali od ovog telefona pa su sad kao razocarani
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
E sad, ko ima zelju da predje na njega a ko ne je relativna stvar. Moj ortak jos uvek koristi HTC Desire HD i prezadovoljan je...dok mu se ne pokvari, nece ga menjati

Ja sam u odnosu na N1 video prednost u radu i kod N2 ali necu vise Note seriju, tako da mi ovo odgovara...naravno, kad ga budem isprobao.
Tipicno hejt pitanje koje se sinoc vrtelo po netuXepoj87 napisao:A koji to poseban hardver ima S4?

Za pocetak u odnosu na prethodnika, bolji ekran (koji ce verujem biti i najbolji u klasi), brzi i ekonomicniji procesor, bolju bateriju, bolju kameru i vise ram-a (na osnovu kratkog iskustva sa N2 sam se uverio da je to neophodno za dobar rad).
Jbg, opet najbolji u klasi i ako sam i sam polagao velike nade u Sony i HTC.
Inace ja ne znam sta su ljudi ocekivali od ovog telefona pa su sad kao razocarani

Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Kako sta, ocekivali su da Mocni Rendzeri iskacu iz telefona 
Inace, ekran reaguje i ako nosite rukavice. Takodje, ima vrlo zgodnu opciju da reaguje i na to kada drzite prst tik iznad ekrana. Ovo ima Note II ali samo sa olovcicom, ovo je zapravo i najcesci razlog kada vadim olovcicu jer vam je ova opcija neophodna na nekim web siteovima (za padajuce menije).

Inace, ekran reaguje i ako nosite rukavice. Takodje, ima vrlo zgodnu opciju da reaguje i na to kada drzite prst tik iznad ekrana. Ovo ima Note II ali samo sa olovcicom, ovo je zapravo i najcesci razlog kada vadim olovcicu jer vam je ova opcija neophodna na nekim web siteovima (za padajuce menije).
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, Floyd smešan si koliko ti fali elementarne objektivnosti prema bilo čemu...Hejt ti je normalno pitanje, a ti apologetski unapred proglašavaš telefon najboljim, još ga niko nije testirao. Pa šta je objektivnije između ta dva pola?
Niko nije razočaran. Možda neko i jeste, ali to više na dušu Smasungu koji je nabio hype oko premijere kao da treba NLO da sleti.
Niko nije razočaran. Možda neko i jeste, ali to više na dušu Smasungu koji je nabio hype oko premijere kao da treba NLO da sleti.
Ja sam se nadao savitljivom ekranu ili tako nečem revolucionarnom što bi me motivisalo da zamenim havaji g300.
Zasto mi fali objektivnosti?starac vujadin napisao:E, Floyd smešan si koliko ti fali elementarne objektivnosti prema bilo čemu...
Ako se skoncentrisemo samo na hardver, zar nije trenutno najbolji u ponudi?
Pogledaj samo procesor, pa S AMOLED full HD ekran koji sve i da hoce ne moze biti gori od onog na Xperia-a Z sa kojim se svi sprdaju.
Druga stvar, od N2 sigurno nece biti losiji a on je trenutno po svim testovima najbolji android fon na trzistu.
Dizajnom nisam preterano odusevljen ali sam i ocekivao tako nesto jer sam citao kako su tesko postigli formu za koju apple ne moze da ih tuzi a ista je lepo prihvacena kod ljudi pa onda zasto da rizikuju.
A sto se promocije tice, to je ipak marketing za mase...ne ciljaju oni samo na geek-ove kao HTC.
To je poslovna politika i zbog toga mozemo da ih mrzimo ili ne ali svakako to nije razlog da bi pljuvali uredjaj.
@Laki
I meni se cini da su to trebali da ubace, pa hologramski projektor, pa savitljivi ekran i ako nista drugo ne moze da se savija, pa jedan zeleni laser sa kojim mozes da zajebavas ljude itd.
Inace, evo onog na sta sam mislio kad sam rekao da u N3 moze da se spakuje veci ekran bez drasticne promene gabarita samog uredjaja.

S4 ima 0.2 veci ekran a spoljne dimenzije mu iste u mm, cak je malo i tanji od S3.
Jeste, samo sto N2 vec ima taj dizajn 
Dakle kod N2 nema toliko mesta da se smanji gore i dole kao sto jenkod s3 bilo.
A sto se plastike tice... slazem se da plastika nije bas ocaravajuce resenje za najbolji telefon koji kosta koliko kosta, medjutim sve vise uvidjam i prednosti.
Npr, probao sam Xperiu Z, zena ima Xperiu T, iako oni koriste reklo bi se kvalitetnije materijale, ili bar skuplje ako nista drugo, N2 lepse lezi u ruci... Plastika je idealno zaobljena, bez ostrih ivica i sl, tako ds se vise i ne uzbudjujem oko toga. Takodje je tel manje osetljiv na grebanje, padanje i sl.

Dakle kod N2 nema toliko mesta da se smanji gore i dole kao sto jenkod s3 bilo.
A sto se plastike tice... slazem se da plastika nije bas ocaravajuce resenje za najbolji telefon koji kosta koliko kosta, medjutim sve vise uvidjam i prednosti.
Npr, probao sam Xperiu Z, zena ima Xperiu T, iako oni koriste reklo bi se kvalitetnije materijale, ili bar skuplje ako nista drugo, N2 lepse lezi u ruci... Plastika je idealno zaobljena, bez ostrih ivica i sl, tako ds se vise i ne uzbudjujem oko toga. Takodje je tel manje osetljiv na grebanje, padanje i sl.
Svidja mi se sto je dobio za nijansu ostrije linije i manje je "sapun" od S3... Na oko mi deluje i kvalitetniji od S3...
Ja cu procackati sva 3 (Xperia Z/ZL - One S - SGS4) pa cu doneti odluku koji cu uzeti u dogledno vreme...
Ja cu procackati sva 3 (Xperia Z/ZL - One S - SGS4) pa cu doneti odluku koji cu uzeti u dogledno vreme...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja necu,mozda kada izadje S6.Heinz napisao:Menjaće vlasnici S2

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ja ne hejtujem,samo je cinjenica danista znacajno nije promenjeno,da bi se napravila neka frka oko toga...
Maltene identican telefon,200mhz jaci procesor,0.2" veci ekran,baterija 100mah samo jaca,bolja kamera...
Jaca baterija ce da radi isto kao S3,a rami nisu povecani,jer i S3 ima 2gb rama...
Pljuvali su Iphone 5 jer je isti kao 4(inace,ni slican),a sada je ovo full,extra itd...
Da me neko ne razume pogresno,S4 je jedan od mogucih telefona koje cu kupiti kada budem menjao telefon,ali to ne znaci da ne treba biti objektivan i videti sta taj telefon zaista jeste.
Maltene identican telefon,200mhz jaci procesor,0.2" veci ekran,baterija 100mah samo jaca,bolja kamera...
Jaca baterija ce da radi isto kao S3,a rami nisu povecani,jer i S3 ima 2gb rama...
Pljuvali su Iphone 5 jer je isti kao 4(inace,ni slican),a sada je ovo full,extra itd...
Da me neko ne razume pogresno,S4 je jedan od mogucih telefona koje cu kupiti kada budem menjao telefon,ali to ne znaci da ne treba biti objektivan i videti sta taj telefon zaista jeste.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Lep telefon nema sta...
kupicu ga cim ga nasi operateri ponude u nekom razumnom paketu za 50 e.
kupicu ga cim ga nasi operateri ponude u nekom razumnom paketu za 50 e.