Hot hatch

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
BobRock
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014

Re: Hot hatch

Post od BobRock »

RS TEAM napisao:http://www.youtube.com/watch?v=VB5wjgp_6Tg
A ima i reli verzija koja nikad nije zaživela http://www.youtube.com/watch?v=VB5wjgp_6Tg
http://www.youtube.com/watch?v=ZgnqKXlm ... re=related

Mislis ovako nesto, sa Simon Jean-Joseph za volanom:)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ja nisam pametan... Obozavam ovu klasu i mislim da cu je celog zivota voziti... :D

Nekako mi je najludji i najdivljiji auto u toj klasi 147 GTA, iako nije najubedljivija sto se tice "handling-a"... Urlik V6 Busso motora totalno "vadi" stvar... Voziti kod nas je, nazalost, zaista cist luksuz pa stoga verujem da je nikada necu posedovati... :(
Jedan od onih za koji sam siguran da cu ga posedovati je Clio 3 Sport.
Cupru takodje mnogo volim, najvise zbog mogucnosti "upgrade"-a, i to mi je gotovo sigurno sledeci auto...

Od starijih Hothatch-eva najpre bih posedovao 306 S16, i rado bih kupio jedan ako se pojavi dobar primerak, u sta sumnjam...

Mislim da najbolji odnos svega, ako tako mogu da kazem, ima Golf V GTI ED30 i rado bih ga posedovao...
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Post od RS TEAM »

BobRock napisao:
RS TEAM napisao:http://www.youtube.com/watch?v=VB5wjgp_6Tg
A ima i reli verzija koja nikad nije zaživela http://www.youtube.com/watch?v=VB5wjgp_6Tg
http://www.youtube.com/watch?v=ZgnqKXlm ... re=related

Mislis ovako nesto, sa Simon Jean-Joseph za volanom:)
To je taj model Todor Slavov EVO 2 :D
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Markoni napisao:
Od starijih Hothatch-eva najpre bih posedovao 306 S16, i rado bih kupio jedan ako se pojavi dobar primerak, u sta sumnjam...
Bio je dobar letos na Kraljevackoj autopijaci , teget,prelep sa sekventom za 2700e...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Sve je to super, ali ja sam prezahtevan sto se tice takvih kola...
U obzir bi dosli samo primerci do 100.000 km, bez plina, ni malo ofucani, u prvoj boji itd, itd...
Cena je manje bitna... Hocu da kazem pre bih kupio neki 1000-1500 EUR skuplji ali da je TO - TO... ;)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Markoni napisao: Nekako mi je najludji i najdivljiji auto u toj klasi 147 GTA, iako nije najubedljivija sto se tice "handling-a"... Urlik V6 Busso motora totalno "vadi" stvar... Voziti kod nas je, nazalost, zaista cist luksuz pa stoga verujem da je nikada necu posedovati... :(
Auto je pervezija,pricali smo jesenas,ali godisnje 1900 eura na registraciju,ne isplati se :( , da je do 1000 eura mislim da bi ih bilo sigurno 20 u Beogradu , na tom autu bi samo stavio Q2 , 330 mm Brembo i B12 i samo gas :) Btw ima li kakvih novosti oko narandzaste 147 GTA ?
Markoni napisao:Sve je to super, ali ja sam prezahtevan sto se tice takvih kola...
U obzir bi dosli samo primerci do 100.000 km, bez plina, ni malo ofucani, u prvoj boji itd, itd...
Cena je manje bitna... Hocu da kazem pre bih kupio neki 1000-1500 EUR skuplji ali da je TO - TO... ;)
realno,bolje da platis vise i da znas zasto si platio , nego da te posle vise boli glava i dzep.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Narandzasta je lepa na oko, ali je bila dobro havarisana, tako da se bojim da ne bude "skuplja dara nego mera"... Ja je nisam video dosta dugo...
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ma upoznat sam sa tom pricom,nego ne pominju je ljudi nesto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
BobRock
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014

Post od BobRock »

Veliki problem starijih hothatch automobila je odrzavanje. Prvi problem je sto vecina ljudi kod nas hoce da vozi auto, a da ga odrzava kao Golf-a II. Samim tim naci primerak koji je ocuvan i odrzavan po PS-u je skoro pa nemoguca misija kod nas. Drugi problem je i da hocete da ih odrzavate po PS-u to postaje mnogo skuplje, nego voziti neki noviji auto jer su original delovi tesko dostupni, a cene su bas jake. Posto su starije konstrukcije trose i prilicno vise (moja Lancia oko 15l) i samim time predstavljaju prilicno skupe igracke a uz sve to preskupe za odrzavanje.
Recimo da bi mi se vise isplatilo da vozim Draganovog Klia, nego Lanciu :mrgreen:
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:

Post od Markoni »

Pa sve ima svoje, on je vise para dao u startu... Isto tako na novijim kolima svaka godina te kosta minimum soma u padu verdnosti, dok je kod starijih kola to drugacije, i cesto se desi da ga prodas bolje nego sto si ga kupio... ;)
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

@Markoni

147ica GTA je brutalan malisan.
Imao je jedan lik u komsiluku...kakav samo zvuk ima, mogli bi da mu se sagnu neki mnoogo skuplji bimmeri :)
Lik je prodao za neke relativno male pare jer kaze da trosi previse i da je preskupa za odrzavanje...neracionalan auto.

Cupra R je isto brutalni HH, kako njega da zaboravim :uf:
"Jurio" sam se s'jedim letos u FR da bi lik na 160km/h naglo dao gas i odjurio mi kao da stojim :lol:

@trojanac

Nisam skontao...
Ti bi Hondu ili ove svedjanke :think: :lol:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Off topic
Za prekoracenja u FR su potrebna velika muda :mrgreen:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Inace nisam fan ove klase (fan u smislu da bih vozio neki) posto vise volim veca kola...

Ali, da imam para, def bih imao 205 GTI 1.9 ili 306 S16... Od novijih Clio RS 197/203
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Grujic napisao:Off topic
Za prekoracenja u FR su potrebna velika muda :mrgreen:
Ne tolika kao za prekoracenje u CH :D

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Odgovori