Ova Linea postaje sve zanimljiviji auto.pedja napisao:

Jeste što kaže maestro da je malo mrtva sa tim motorom, ali rekao bih da je trenutno najbolja kupovina među sedanima B segmenta. Ako bi i davao veće pare onda možda za Aveo sedan.
Ova Linea postaje sve zanimljiviji auto.pedja napisao:
Znam nekoliko ljudi koji voze Lineu, niko nema posebnih pritužbi, naravno, svi su realni ljudi, i svesni su bili šta kupuju, ali ono što je najbitnije, za nekih 50 -70.000 km, nikakvih vanrednih servisa nisu imali.Delija napisao:Kvalitet Linea-e je na nivou Punta, tako da...
Ne, za sada...Malo je to prokletstvo kad navikneš na veći i bolji auto... Do Crome sam vozio uglavnom C segment, sada mi se isti čini kao igračka u odnosu na ovo što vozim... a Linea je B...Ali kada bi odlučio da kupim nov auto (sa svim njegovim "za i protiv") sigurno bi i Lineu razmatrao, iz jednostavnog razloga: uklapa se u budžet.Ji 4Tze napisao:Znači menjaš Chromu za ovo?![]()
ovo je fantasticna cenaperfiko napisao:Ova Linea postaje sve zanimljiviji auto.pedja napisao:![]()
Jeste što kaže maestro da je malo mrtva sa tim motorom, ali rekao bih da je trenutno najbolja kupovina među sedanima B segmenta. Ako bi i davao veće pare onda možda za Aveo sedan.
A kako moze da ide auto tih gabarita i 78ks? Onoliko koliko treba i mora. Bez jurnjave, postujuci propise...porodicno.sebekkg napisao:to je prednost i na to fiat ide. lepse od ruzne dacie (molim da se vlasnici ne ljute), po isto tako koliko toliko pristupacnoj ceni i plus je za te pare nov auto, ali opet i bax kupi nov auto pa imade problema. ako takvih pehova fas-a ne bi bilo i nije tako losa kupovina. mene iskreno interesuje kako ide ovaj atmosferac na toliku karoseriju?