Inace,ne znam kako je u drugim krajevima,ali ovde oko Indjije i Stare Pazove nocu za vikend je divlji zapad u saobracaju!

U Indjiji retko kad manje od dve patroletrojanac napisao:Nije bolje ni preko dana, koliko sam video ovih dana prolazaci tuda. U Indjiji je malo bolja situacija jer skoro uvek ima pandura.
WS & TT2
Ne znam bas tacno nocu kako je, ali u PO je bar koliko sam ja video, situacija sasvim ok. Policije ima dosta i redovno kontrolisu i zaustavljaju.aleksa napisao:Stojdza mu je vec na prodaju za 300 evra,imace za trecinu kazne!![]()
Inace,ne znam kako je u drugim krajevima,ali ovde oko Indjije i Stare Pazove nocu za vikend je divlji zapad u saobracaju!
Proveri pre nego što tako nešto tvrdišsebekkg napisao:Da samo sto te zakon gleda skoro pa isto iako ti npr imas 0.6 i neko ko ima 1.x
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
0.3 - 0.5 promila = umereno pijanstvo // 5000 dinara mandatna kaznasebekkg napisao:koliko tacno, jel ima neka skala? postavi ako imas podatke, i stavi kao prvi post u temi.
Da. Sve do 1.2.sebekkg napisao:Da samo sto te zakon gleda skoro pa isto iako ti npr imas 0.6 i neko ko ima 1.x
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2