Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Ponavljanje je majka znanja. 
Blade III - TapaTalk
Blade III - TapaTalk
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Jedan od odlicnih korejskih filmova
The man from nowhere 2010
odlican krimi-triler
prevodi na podnapisima jesu malo uvrnuti jer su verovatno radjeni sa korejskog audio snimka, ali moze da se gleda na slusanje i ovog engleskog koji su ubacili.

The man from nowhere 2010

prevodi na podnapisima jesu malo uvrnuti jer su verovatno radjeni sa korejskog audio snimka, ali moze da se gleda na slusanje i ovog engleskog koji su ubacili.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Imate onaj novi domaci film Artiljero na Prvoj u 9 i 20. Koga zanima neka pogleda. 

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
bolje je ne gubiti vrijeme sa Artiljerom, bas dugo nisam gledao gori film od njega...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Možda sam ja subjektivan, ali Hobit je neverovatno dobar film... 

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Sinoc sam prvi put gledao deo jednog od novijih Betmena.
Onaj Bejl pojma nema
Onaj Bejl pojma nema

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma nemas ti pojma

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
bane valjevo napisao:Možda sam ja subjektivan, ali Hobit je neverovatno dobar film...
superboss napisao:Odgledao sam Hobita sinoc. Iznenadio me kraj(kad sam tenkre), tj nisam ocekivao da se zavrsi gde se zavrsio.
Malo mi je krivo, sto ce jedna knjiga biti obradjena u 2-3 filma, a tri knjige Gospodara je obradio u tri filma. Jbg, meni kao VELIKOM Tolkinovom fanu GP je ok film, ali dosta dramatizovan, i napravljen da bude pitak.
Verovatno je cika Jackson uvazio kritike fanova(a i skontao da moze mnogo bolje da se zaradi) pa ce u Hobbitu da ide u "sitna crevca"
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Krenuo sam da gledam seriju House of Cards
- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
superboss napisao:bane valjevo napisao:Možda sam ja subjektivan, ali Hobit je neverovatno dobar film...superboss napisao:Odgledao sam Hobita sinoc. Iznenadio me kraj(kad sam tenkre), tj nisam ocekivao da se zavrsi gde se zavrsio.
Malo mi je krivo, sto ce jedna knjiga biti obradjena u 2-3 filma, a tri knjige Gospodara je obradio u tri filma. Jbg, meni kao VELIKOM Tolkinovom fanu GP je ok film, ali dosta dramatizovan, i napravljen da bude pitak.
Verovatno je cika Jackson uvazio kritike fanova(a i skontao da moze mnogo bolje da se zaradi) pa ce u Hobbitu da ide u "sitna crevca"
I dalje mi se gade muskarci koji se loze na vilenjake, carobnjake i moci carobnog prstena.
FUJ.
Hobbit je solidno slatko uradjen, ali nista specijalno.
Nema sanse da cu da gledam nastavak.
Jedini gotivni lik u filmu

http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Prethodni post neću udostojiti odgovora...
Koliko sam primetio na prvo gledanje, i po pojedinim scenama, film Hobit, odnosno barem ovaj prvi deo ima odličnu podlogu da bude izuzetno mračan, daleko mračniji nego Gospodar, i daleko mračniji nego što je u globalu ispao...
Mislim da će u trećem filmu biti obrađena Bitka pet vojski, i smrt Torinova. Barem se nadam...

superboss napisao:Odgledao sam Hobita sinoc. Iznenadio me kraj(kad sam tenkre), tj nisam ocekivao da se zavrsi gde se zavrsio.
Koliko sam primetio na prvo gledanje, i po pojedinim scenama, film Hobit, odnosno barem ovaj prvi deo ima odličnu podlogu da bude izuzetno mračan, daleko mračniji nego Gospodar, i daleko mračniji nego što je u globalu ispao...
Mislim da će u trećem filmu biti obrađena Bitka pet vojski, i smrt Torinova. Barem se nadam...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ni ti nemas pojma...mljacko napisao:I dalje mi se gade muskarci koji se loze na vilenjake, carobnjake i moci carobnog prstena.
FUJ.
Hobbit je solidno slatko uradjen, ali nista specijalno.
Nema sanse da cu da gledam nastavak.
Jedini gotivni lik u filmu

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...