Stigla zima...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Stigla zima!

Post od NexT »

E, je*es decu, ocisti sneg i teraj auto... Ili ti je to izgovor za posao? a? xD

edit: ne bukvalno, inace ces cistiti sneg u zatvoru... Probaj sa mamama :lol:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Evo i ja sam u formi i prijavljujem se za izvlaćenje renoa. Kubike sam prebacio ove sezone.

Inače ja sam prekjuče potpuno popizdeo. Čistim sneg ko manijak tri puta dnevno i onda se nađe gospođa koju je mrzelo da očisti malo snega nego mi točkovima sve vrati pred kapiju. Isparkira se, a onda sneg sa krova dodatno baci pred kapiju. :glavomuzid: Stoka lenja i neuviđavna.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Sad gledam sa prozora kako C5 izlazi sa parkinga :trljamoci:

lik je krenuo normalno, kad je video da ne ide, podigao ga skroz i izasao kao da je suvo :lol: :lol: :lol: kralj :D

Za sledecu sezonu planiram A6 allroad ili tako nesto...
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

NexT napisao: Za sledecu sezonu planiram A6 allroad ili tako nesto...
1 + 1 = 2
Ako dodamo i Dag-a, to je 3
Jos neko? :)
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Nuk, ja cu prekosutra kod matoraca malo da ih obidjem, pa sam voljan da ti pripomognem u tom otkopavanju, samo baci PP ako si za.

Narod je tolika madrfaking stoka...Next, kad dodjem na vlast jednog dana, postavicu te za ministra neceg nasilnog, da tlacimo ove pajvane sto bi da se vozikaju na letnjim gumama i slicno. Ulica mi je jako slabo prohodna, parking mesta zatrpana, svi kopaju i proklizavaju, ali opsti stav je i dalje "ko uzme lopatu, celava mu keva". Ima 4 parking mesta koja su ociscena u nekom momentu, sva 4 sam cistio ja (od jedno 120 auta, tj. vlasnika istih) da ubacim Focusa. Jos se ja iscimam, ocistim i parkiram na jedno mesto, a onda dodje mamlaz preko puta i stane na 3, pa jebem ti zivot i ljude i ko ih pusti da zive u gradu kad nisu ni za planinu...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Ako hoces, dodji na moj parking, ocisticemo jedno mesto za tebe :)

A tu kod tebe ima toliko kola da kad bi svaki peti izasao da ocisti za 15 minuta bi ceo kvart bio suv... :bokser:

E, da, @nuk, ja zaboravih da dodam - ZA :doubleup:
Kad dodje konjica sa 5 auta i 25 lopata ima da osusimo parking :isplazijezik:

Slika

A ja cu u ovom stilu po Beogradu (posebno preporucljivo za petlje kod Arene)
Slika
Poslednja izmena od NexT u 13 Feb 2012, 23:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Nećete verovati, ja baš imam sreće sa parking mestom. Evo već 3-4 dana, bukvalno me uvek čeka mesto koje mi baš odgovara. Tu gde parkiram nije pravi parking, nego neki betonski plato između zgrada, ima par garaža i trafo stanica. Ali ima dosta mesta, kad je gužva (tu je i igraonica), bude tu i 10 automobila. Uglavnom, odmah prvo mesto sa leve strane je uvek slobodno kad ja dođem. Još je ograđeno snegom, tako da ako neko manevriše sa strane, ne može da udari u mene. Juče došao komšijin drugar taman kad sam ja krenuo i ja mu kažem da sačeka dok očistim auto, pa on neka parkira tu. Dao mi dečko i veliku metlu da lakše očistim. Kad sam se vratio, taman on odlazi, ja na "moje" mesto. :smesko:
Večeras dolazim sa posla, opet prazno. :sreckovic: Jedini je problem, sve je uži ulaz na taj naš "parking", moraću to da proširim malo jer sve više češem kad ulazim ili izlazim.
Posetite www.garaza.rs !
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

NexT napisao:Ako hoces, dodji na moj parking, ocisticemo jedno mesto za tebe
Vidi ga sto se slihta za ministarsko mesto. :mrgreen:

Vel'ki problem je sto ljudi cekaju da im sve neko drugi odradi. Drzava im kriva sto je pao ovoliki sneg, drzava mora da im ga i ocisti. :ccc:
A da samo malo razmisle da su i oni sami ta drzava, i da je taj sneg pred njihovim kucnim pragom pa u to dodje kao kultura da ocistis pred svojim vratima.
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Ja nosim lopatu redovno otkad sam osetio da mi je zasmrdelo kvačilo u borbi ulaska na parking zatrpan snegom. Za manje od deset minuta se lepo očisti da može da se stane do ivičnjaka, i da ima prostora da se uđe/izađe sa parkinga. Da svako očisti makar jedno parking mesto gde hoće da se parkira...

Kako god, bez lopate ne izlazim na sneg :lol:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

Stjepa napisao: Vidi ga sto se slihta za ministarsko mesto. :mrgreen:
Ko je dosao na takvo mesto zaslugom? :lol: Mora malo slihtanje, mito i korupcija :lol:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Kragujevac je danas bio u haosu. Ni jedna ulica nije ociscena, o trotoarima da ne pricam :kuku:
Nije ociscen ni magistralni put za KV, a kamoli cenar grada... nisam ni primetio da neko nesto pokusava da ocisti :ccc:
Nervoza prisutna kod vozaca, pesaci k'o pesaci, ne yebu ni 2%... ono sto sam video danas je katastrofa i sramota! :besan:

Slika Slika Slika Slika Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ovaj sa Golfom očistio sam svoja vrata, da može da uđe u auto. Ostalo će valjda spasti samo. :uf: :palica:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
FitnessGuy
Reactions:
Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56

Post od FitnessGuy »

Nakon poslednjeg snežnog talasa, u mojoj ulici svi su se oprostili od vožnje. :D Dosadilo svima da čiste, a "belo g*vno" opet zaveje. :D Strelicom označen moj zavejan auto.
Slika
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

ugasise javnu rasvetu...
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

auuuu...
veceras su me dunlop spasile od otkopavanja...jedva sam se uglavio na praking kod trznog centra u bloku 45, i naseo na nanos snega...pre toga sam gurao jednu astru karavan da prodje...
kad sam hteo da krenem bilo je bas cupavo, ali je kombinacija prve brzine cak i sa asr-om i dunlop odradio posao ( o rs-u se radi, isteran na sneg posle nedelju dana )...
mada, iskreno, radije vozim dvojku ( klija da ne bude zabune :smesko: ) nego rs-a...
Odgovori