Mobilne telekomunikacije
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Uf,uf. U mts-u sam to zavrsio za 10min. Raskinuo ugovor i ostao mi taj broj samo prepaid.
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Re: Mobilne telekomunikacije
ovo mi se bas svidja
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _smartfone

General: 2G/3G/4G connectivity
Dimensions: 130.6 x 67.1 x 9.98 mm, 155 g
Display: 4.6" 16M-color TFT capacitive touchscreen with a resolution of 1280 x 720 pixels (319ppi)
Chipset: Qualcomm MSM8960T
CPU: Dual-core ARM Krait 1.7 GHz processor
GPU: Adreno 320
RAM: 1GB
Memory: 8GB storage (5.8GB user-accessible), microSD card slot
Still camera: 8 megapixel auto-focus camera, HDR mode, panorama, face detection, touch focus and image stabilization; VGA front-facing camera, video calls
Video camera: Full HD (1080p) video recording
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standard microUSB port with MHL features (TV Out, USB host), GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC
Battery: 2370 mAh
Misc: Sony custom UX, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, Glove mode, battery STAMINA mode, customizable ambient light strip, dedicated camera key

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... _smartfone

General: 2G/3G/4G connectivity
Dimensions: 130.6 x 67.1 x 9.98 mm, 155 g
Display: 4.6" 16M-color TFT capacitive touchscreen with a resolution of 1280 x 720 pixels (319ppi)
Chipset: Qualcomm MSM8960T
CPU: Dual-core ARM Krait 1.7 GHz processor
GPU: Adreno 320
RAM: 1GB
Memory: 8GB storage (5.8GB user-accessible), microSD card slot
Still camera: 8 megapixel auto-focus camera, HDR mode, panorama, face detection, touch focus and image stabilization; VGA front-facing camera, video calls
Video camera: Full HD (1080p) video recording
Connectivity: Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, standard microUSB port with MHL features (TV Out, USB host), GPS receiver with A-GPS and GLONASS, 3.5mm audio jack, NFC
Battery: 2370 mAh
Misc: Sony custom UX, built-in accelerometer, multi-touch input, proximity sensor, gyroscope sensor, Glove mode, battery STAMINA mode, customizable ambient light strip, dedicated camera key
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
I lumia 800/900 sabijaju kako brzo rade, al nije to to... dajem ti par dana da se vratis AndoriduFloyd napisao:Au kako ovo leti
Prva iskustva su odlicna, jednostavan je za koriscenje, brz i jako dobro uradjen...vidi se da je premium.
Od aplikacija je dostupno sve sto mi treba osim TT ali citao sam da postoji neka alternativa pa cu da probam.
Za sad toliko a pisacu iskreno ako mi se nesto ne bude svidelo.

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Android mi je jos uvek primarni telefon. U ovom sam ubacio neku pripaid karticu koju sam iseckao na micro sim format.
Android ipak koristim 5 godina pa ce mi navikavanje na ovo mozda biti i tesko.
Inace WP8 bi trebao da bude mnogo bolji od 7.5 koji su imale stare Lumie...samo je UI slican.
Za sad mi se najvise svidja kvalitet izrade...ne deluje kao igracka u ruci za razliku od Note-a.
Note me je toliko nervirao zbog te plastike da sam mu u Spanji kupio full kozni oklop pa sad bar lici na ozbiljan telefon.
Edit: Zeznuo sam se...ipak 3 god koristim android
HTC Desire mi je bio prvi.
Android ipak koristim 5 godina pa ce mi navikavanje na ovo mozda biti i tesko.
Inace WP8 bi trebao da bude mnogo bolji od 7.5 koji su imale stare Lumie...samo je UI slican.
Za sad mi se najvise svidja kvalitet izrade...ne deluje kao igracka u ruci za razliku od Note-a.
Note me je toliko nervirao zbog te plastike da sam mu u Spanji kupio full kozni oklop pa sad bar lici na ozbiljan telefon.
Edit: Zeznuo sam se...ipak 3 god koristim android

HTC Desire mi je bio prvi.
Poslednja izmena od Floyd u 18 Mar 2013, 22:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja cekam izvestaj o Lumii 
Jos cekam da prodje malo vremena, al mogu za relativno smesne pare da dobije bilo koji fon na W8

Jos cekam da prodje malo vremena, al mogu za relativno smesne pare da dobije bilo koji fon na W8

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Ima za iPad 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mozemo li i mi za smesne pare da dobijeo Lumiu ili samo ti?NexT napisao:Ja cekam izvestaj o Lumii

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
dragvorl napisao:Drugar sad u telenoru hteo da predje sa post na prepaid, ispunio neki formular i kaze zvace vas za 15 dana.
Sad može da se pređe sa post paida na prepaid? Superdunx81 napisao:Uf,uf. U mts-u sam to zavrsio za 10min. Raskinuo ugovor i ostao mi taj broj samo prepaid.
sent using Tapatalk

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Uvek je moglo ako si imao nekoga da ti to zavrsi
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
Sent from my BlackBerry using Tapatalk
To je na zapadu normalna procedura.
Kada sam se napustao FR isao sam da otkazem moj postpaid broj...prvo su me pitali da li menjam operatera, rekoh ne nego se selim. Uzeli su moj zahtev i za par dana mi je na postu stigao papir kojim je potvrdjen raskid ugovora i pripaid kartica sa mojim brojem.
Nemam obavezu da je dopunjavam ali imam da obavim minimum jedan razgovor u 12 meseci.
Moj SRB broj (koji sam imao od 1998.) sam izgubio jer nisam imao mogucnosti da predjem na pripaid.
Kada sam se napustao FR isao sam da otkazem moj postpaid broj...prvo su me pitali da li menjam operatera, rekoh ne nego se selim. Uzeli su moj zahtev i za par dana mi je na postu stigao papir kojim je potvrdjen raskid ugovora i pripaid kartica sa mojim brojem.
Nemam obavezu da je dopunjavam ali imam da obavim minimum jedan razgovor u 12 meseci.
Moj SRB broj (koji sam imao od 1998.) sam izgubio jer nisam imao mogucnosti da predjem na pripaid.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kad sam ja prebacivao matorce sa MTSa na Telenor, dobili su kartice i receno im je da normalno koriste staru, a kad prestane da radi ubace novu jer to znaci da su premesteni, i tako je i bilo. Zato mi deluje da je nebitno da li prelaz traje 2, 5 ili 10 dana kad imas telefon i broj sve vreme.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kao sto rekose, moglo je, samo nisu bili voljni. Ja kad sam isao za USA sam uradio to, samo sam procitao prethodno na forumu jednom kako i sta im treba servirati. A sad kad mogu brojevi da se setaju mislim da im nije u interesu da gube kotisnike.TheWickerMan napisao:dragvorl napisao:Drugar sad u telenoru hteo da predje sa post na prepaid, ispunio neki formular i kaze zvace vas za 15 dana.
Sad može da se pređe sa post paida na prepaid? Superpre par godina nije moglo nikako...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money