Polovan automobil do 3000e?
Re: Opel Corsa ili Renault Clio?
a ovako nesto:
clio> http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... io_storia/
> http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... nov_u_srb/
megane> http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ane_15dci/
kupljeni novi u srbiji
clio> http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... io_storia/
> http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... nov_u_srb/
megane> http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... ane_15dci/
kupljeni novi u srbiji
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Taj drugi Clio is 2004 godine izgleda veom dobro, i jos presao ispod 70 000km. Stavicu ga u bookmarks
Problem je sto dok ne dobijem dozvolu, ne mogu da idem da pogledam i provozam ni jedan auto naravno, pa zato cekam da prvo to sredim pa onda da pocnem da gledam lepo sve (niko u familiji nema dozvolu inace
) 

Re: Одг: Opel Corsa ili Renault Clio?
Pa dok ti dobijes dozvolu svi dobri automobili ce otici.
Zavrsi ti sa dozvolom pa kreni u potragu.
Moj ti je savet da juris z10 ili clio od prvog vlasnika, idealni za ulazak u svet automobila. Obavezno benzinci.
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Zavrsi ti sa dozvolom pa kreni u potragu.
Moj ti je savet da juris z10 ili clio od prvog vlasnika, idealni za ulazak u svet automobila. Obavezno benzinci.
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Možda će većina da me napadne, ali da ovog trenutka kupujem sebi auto, koji mogu da samostalno održavam(servisi, gume) i vozim(benzin, registracija), gledao bih neku Fiestu 2003.-2007(8), tj. ovu pretposlednju generaciju. Cene su im super, odličan auto za vozača, lepa vozna dinamika, motor 1.25 odličan, ide solidno, ne srče preterano, može plin. Fin momački entry level auto.
Ne znam zašto sam napisao ovaj post, očigledno sam i temu promašio, ali malopre sam o toj Fiesti razmišljao...
Ne znam zašto sam napisao ovaj post, očigledno sam i temu promašio, ali malopre sam o toj Fiesti razmišljao...

ja te necu napasti, odlican je predlog
samo, kad vec ima 4000e neka trazi sto noviju
samo, kad vec ima 4000e neka trazi sto noviju
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
ma nemas ti pojma, kakva bre fijesta, to je krs zivi bre nista ne znasUroš S. napisao:Možda će većina da me napadne, ali da ovog trenutka kupujem sebi auto, koji mogu da samostalno održavam(servisi, gume) i vozim(benzin, registracija), gledao bih neku Fiestu 2003.-2007(8), tj. ovu pretposlednju generaciju. Cene su im super, odličan auto za vozača, lepa vozna dinamika, motor 1.25 odličan, ide solidno, ne srče preterano, može plin. Fin momački entry level auto.

salim se naravno, odlican je predlog, pogotovo to nije popularan auto i moze se naci dobar za relativno male pare

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Uh, dve koleginice su uzele te Fijeste, samo ne znam da li je kod obe isti motor. Sa jednom od njih sam baš dobar i znam da je imala silne muke sa autom. Ostavio je na putu, vraćali se iz CG sa mora, sve sa malim detetom. Uglavnom, vozi je i dalje, kaže sviđa joj se auto, ali stalno je na vezi sa majstorom. Srećom ima dobrog majstora, radi u ovlašćenom ali njoj sređuje van servisa, tako da je bar ne deru za radni sat u ovlašćenom.
Meni auto deluje ok, ali ne bi mi nikad bio u prvih 5 za kupovinu u B segmentu.
Meni auto deluje ok, ali ne bi mi nikad bio u prvih 5 za kupovinu u B segmentu.
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.

Imali smo Fiestu 1996. sa 1.3 OHV motorom, kupljena sa upitnih 90.000km, vozili smo je do nekih 205.000 i prodali. Osim ventila ler gasa nikakvih problema nije bilo.
Održavana je kod Ljubinka u servisu za Fordove kod starog Sajma. Preporuke za taj servis.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To je neka sasvim druga Fiesta. Ustvari, to je Mazda, japanac. To mora da valja. 

Posetite www.garaza.rs !
Re: Одг: Opel Corsa ili Renault Clio?
Eh, koliko kola toliko iskustava...ako naleti na dobru fiestu ne mora da bezi od nje
Isto to vazi i za punto, klio, korsu...za cetri soma se svasta moze kupiti od tih manjih automobila, svi su oni tu negde
Isto to vazi i za punto, klio, korsu...za cetri soma se svasta moze kupiti od tih manjih automobila, svi su oni tu negde
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- H4wkeye

- Uroš S.
Pomenuo sam Fijestu jer ima najvise sportskog duha od konkurencije, medju osnovnim verzijama. Zato mislim da je dobra za nekog mladjeg. Ja kad sam seo u Fabiju iz Fieste imao sam osecaj kao da sam seo u nekog Dobla/Partnera/Caddy-ja...
TT post.
TT post.
- H4wkeye
Jedno pitanje nabrzaka. Renault Megane 1.5 DCi, koji motor nema problema sa onom pumpom visokog pritiska ili sta je vec? Negde sam procitao da su to oni modeli sa 74kw (101ks), a da oni 60kw (82ks) imaju taj problem.
"Samo motor od 106 konja ima simens, svi ostali imaju delfi, i u ph1 i u ph2 (jer i ph 2 ima sa 86 konja a to je isto delfi)"
c/p sa Renault forum srbija
c/p sa Renault forum srbija