Lyonheart K is an all aluminum vehicle and comes packed with top notch technology and a 5.0-liter V8 good for 575 HP and 510 lb-ft (700 Nm). This means a top speed of 186 mph (300 km/h) and a 0 to 62 mph (100 km/h) time of just 3.9 seconds).
As you might expect, the Lyonheart comes with a high price tag and in limited numbers. Only 250 units will be built, with pricing from €360,000 ($464,470) for the Coupe and €375,000 ($483,820) for the Roadster.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Ja ne pricam o dizajnu, nego o boji
Realno Jaguar E-Type bar izgleda elegantnije i svedenije
Da su se drzali onoga "manje je vise" sve bi to delovalo mnogo prefinjenije i skuplje.
Ovako mi izgleda kao da je pijani izvikani dizajner pokusao da spoji futuristicko(donji deo konzole) + retro(volan, brzinomer...) + trenutno moderno.
Fail.
Steta, da imam te pare i da mi treba jedan ovakav malisa, bas bih volela da ga imam (valjda bi mi izasli u susret za jos jedno 100 000 da promene sve u 2 nijanse )
Meni je lično nebitno ko mu je uzor, baš, baš lep auto, ništa nabudženo, čiste linije.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!