Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Kućni ljubimci i njihovi vlasnici
Sutra mi dolazi veterinar da vakcinise Megi protiv besnila (sad to rade godisnje), pa cu da ga pitam o situaciji sa tim crvima. Inace, ona bas ne voli veterinare, i uvek laje i nece da pridje. Pa se onda opusti malo pa dodje i igra se sa njim, pa opet pobegne pa laje malo 

I to besnilo je glupost, prakticno je iskorenjena bolest, ali eto, jednom godisnje mora, ako zelis pasos za psa
- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
Slikoviti prikaz kako je to jutros izgledalo....
Polazak. Sretno sepurenje i poziranje na omiljenom mestu u Puntisi

Kod veterinara, kako je skontala da ce da se vadi krv, pobila se sa drugom kucom.
Naravno da je zaradila brnjicu i par "!!!!mali prgavi terijer!!!!"

U povratku samo spusti usi, ne zeli da se odvoji od mene (inace se nikada ne vozi napred, jer je pozadi cela zabava
)

Polazak. Sretno sepurenje i poziranje na omiljenom mestu u Puntisi

Kod veterinara, kako je skontala da ce da se vadi krv, pobila se sa drugom kucom.
Naravno da je zaradila brnjicu i par "!!!!mali prgavi terijer!!!!"

U povratku samo spusti usi, ne zeli da se odvoji od mene (inace se nikada ne vozi napred, jer je pozadi cela zabava

http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Iskorenjeno je samo u V. Britaniji i na N. Zelandu (jer su u pitanju ostrva). U kontinentalnoj Evropi, čak i zapadnoj gde se već 20-30 godina bacaju mamci sa vakcinama po šumama, nažalost nije, posebno među lisicama. Slažem se da gradske pse u principu nema potrebe vakcinisati, ali je zato u selima to izuzetno važno, naročito tamo gde postoji mogućnost kontakta sa lisicama, vukovima i ostalim divljim životinjama, kao i kod lovačkih i ovčarskih pasa.McGruja napisao:I to besnilo je glupost, prakticno je iskorenjena bolest, ali eto, jednom godisnje mora, ako zelis pasos za psa
Ђенерал Јанковић
Pa da, za gradske pse i govorim
Ni za ove crve ne znam, sve mi to liči na epp. Verujem da ih ima, ali nekako mi ispada da je skuplje održavati psa nego auto 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Pa kazem ti ja,kupis malu rasu i da vidis.nikaragva napisao:nekako mi ispada da je skuplje održavati psa nego auto![]()

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
A i stane u Suzuki. 

- Misha
Naravno. 

- H4wkeye
Optrilike tako izgleda i Megi pre i posle veterinara. Doduse, on dolazi kod nas kuci, pa je onda na svom terenumljacko napisao:Slikoviti prikaz kako je to jutros izgledalo....
Polazak. Sretno sepurenje i poziranje na omiljenom mestu u Puntisi![]()
Naravno da je zaradila brnjicu i par "!!!!mali prgavi terijer!!!!"![]()
U povratku samo spusti usi, ne zeli da se odvoji od mene (inace se nikada ne vozi napred, jer je pozadi cela zabava)

- H4wkeye
Bio malo pre veterinar, i dao bocu Megi, opet je lajala ali se smirila posle.
Spomenuo sam mu ovo za srcane crve i rekao mi je da u Pozarevcu nije bilo slucajeva i da takodje nema ni krpelja koji su zarazeni. Za BG mi je spomenuo Avalu i Kosmaj da sa krpeljima ima malo problema. Tako da, ako idete sa kucom na te lokacije obavezno Frontline i obratite paznju.
Uzeo sam i jedno pakovanje Frontline, 1000 dinara je za kucice od 20-40 kg.

- mljacko
- Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
- Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
- Kontakt:
Akcija u Pet centru na Advocae do kraja meseca
http://www.pet-centar.rs/content/view/6035/68/
http://www.pet-centar.rs/content/view/6035/68/
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Pomozimo psu koji voli trolejbuse, i njemu trebaju dom i hrana

Pas lutalica, koji se već nekoliko meseci gradom vozi autobusima i trolejbusima GSP-a, osvojio je simpatije brojnih Beograđna. Mada ovaj šarmantni "slepi putnik" izgleda zabavno, u javni prevoz se sigurno sklanja pre svega da se ne bi smrznuo na ulici. Zato je grupa entuzijasta i ljubitelja životinja odlučila da ovom "urbanom" Beograđaninu pronađe dom.

Inicijativa za udomljavanje "psa koji voli trolejbuse" potekla je sa Fejsbuka, gde se grupa ljubitelja životinja spontano organizovala kako bi pomogla ovom putniku.
- Zajedno smo u ovome jer nas potresa priča napuštenih pasa. Činimo koliko možemo, nismo lude niti zaludne, svesne smo situacije, ali i nešto učiniti je uvek bolje nego ne učiniti ništa. Organizujemo se i delujemo po potrebi, a ljubav i volju uvek imamo - kaže Snežana Bulajić, docent Fakulteta veterinarske medicine, koja nam je i skrenula pažnju na akciju.
Snežana dodaje da ni ona ni ostali uključeni u akciju udomljavanja nisu članovi bilo kakve organizacije, već jedostavno žele da pas bude " zbrinut, voljen, mažen i pažen".
- On je pravi, urbani Beograđanin, pripada Beogradu, i tu mora ostati - zaključuje Snežana.

Ukoliko primetite ovog putnika u vozilima GSP-a, a u mogućnosti ste da mu pružite dom i ljubav - ne ustručavajte se da to i učinite! Odvedite ga vašoj kući i okončajte njegovo "lutanje" Beogradom.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/374723 ... om-i-hrana

Pas lutalica, koji se već nekoliko meseci gradom vozi autobusima i trolejbusima GSP-a, osvojio je simpatije brojnih Beograđna. Mada ovaj šarmantni "slepi putnik" izgleda zabavno, u javni prevoz se sigurno sklanja pre svega da se ne bi smrznuo na ulici. Zato je grupa entuzijasta i ljubitelja životinja odlučila da ovom "urbanom" Beograđaninu pronađe dom.

Inicijativa za udomljavanje "psa koji voli trolejbuse" potekla je sa Fejsbuka, gde se grupa ljubitelja životinja spontano organizovala kako bi pomogla ovom putniku.
- Zajedno smo u ovome jer nas potresa priča napuštenih pasa. Činimo koliko možemo, nismo lude niti zaludne, svesne smo situacije, ali i nešto učiniti je uvek bolje nego ne učiniti ništa. Organizujemo se i delujemo po potrebi, a ljubav i volju uvek imamo - kaže Snežana Bulajić, docent Fakulteta veterinarske medicine, koja nam je i skrenula pažnju na akciju.
Snežana dodaje da ni ona ni ostali uključeni u akciju udomljavanja nisu članovi bilo kakve organizacije, već jedostavno žele da pas bude " zbrinut, voljen, mažen i pažen".
- On je pravi, urbani Beograđanin, pripada Beogradu, i tu mora ostati - zaključuje Snežana.

Ukoliko primetite ovog putnika u vozilima GSP-a, a u mogućnosti ste da mu pružite dom i ljubav - ne ustručavajte se da to i učinite! Odvedite ga vašoj kući i okončajte njegovo "lutanje" Beogradom.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/374723 ... om-i-hrana

- H4wkeye
Nasli su nekog ko hoce da ga uzme, pa ga trenutno traze po BG-u, sad sam procitao 

- Misha
.
- Prikačeni fajlovi
-
- 580435_437189609704527_1601006682_n.jpg (25.89 KiB) Pogledano 1901 put