Corolla ide uzbrdo bolje nego tvoj 1.6T

Sve ja tebe i ostale razumem. Ovde nije poenta Corolla, vec sam pomenuo i ostala vozila u kojima je nezavisno vesanje i kod kojih nisam imao taj osecaj. Namerno sam ih pomenuo jer prozivate stalno za Corollu, a potpuno je nebitno jer sam rekao da su i ostala vozila, nova i stara, sa multilinkom, bolja.Dusan napisao:Bez uvrede cozmo, ali ti toliko subjektivno pises da je to nevidjeno. Kapiram da i sam pocinjes da verujes u to sto pricas. Sa corsom 1.3 cdti sam presao ko zna koliko puta po krivinama od Mladenovca do Kragujevca i obrnuto. I kao vozac i kao suvozac. I na brzinama od 80-90 se nije osetilo neko ozbiljnije ljuljanje ili bilo sta sto si ti opisao. Multilink pre 20 godina i sad nije isti. Kao ni torzija. Shvatili smo mi da je corolla sam vrh autoindustrije, da su svi ostali samo bledi pokusaji, ali nemoj vise da obmanjujes ljude sa tako nekim izjavama.
nudi(o je) Yugokvcali napisao: ne verujem da neko nudi multilink za male gradske automobile.
Da li si ti siguran da ti nije Cozmo stric, sumnjam da bolja toyota postojiDay Walker napisao:Moj stric vozi takvu Cosmorolu, doduse, ne oslovljava je tako.. Ali ne smem da se usudim da kazem da je u daleko boljem stanju od Cosmove jer je garazirana od prvog dana u toploj garazi
Bele je boje i osim auspuha nista krucialno nije menjano..
Znam... sad cu da nahebem
Samo neke konstrukcije nezavisnog vesanja koje obezbedjuju fiksni nagib tocka su bolje, ostale vrste nezavisnog vesanja su obicno losije u krivinama bilo od auta sa torzionim oprugama, bilo sa zavojnim bilo sa lisnatim oprugama.cozmo napisao:Auto sa nezavisnim vesanjem pozadi je uvek bolji u krivinama i na putu od auta sa torzijom.
.
ExtraDay Walker napisao:Moj stric vozi takvu Cosmorolu, doduse, ne oslovljava je tako.. Ali ne smem da se usudim da kazem da je u daleko boljem stanju od Cosmove jer je garazirana od prvog dana u toploj garazi
Bele je boje i osim auspuha nista krucialno nije menjano..