On je jedan od krivaca ali ima ih jos...neki su i u vladi ali se nesto u poslednje vreme ne busaju u grudi kao ranije

Ja ne bih imao taj problem. Kako se naši poljo-biznismeni sa sela snalaze.Rakhil napisao:Ma jok, nisam ja u tom fazonu borbe protiv subvencija ovde i sada, ja im se protivim uopste i bilo gde, ali to ne znaci da bi bilo realno da ih mi jednostrano ukinemo nasim proizvodjacima
To u teoriji, a u praksi bi normalno cene otisle gore jer je ˝euro skocio˝. To je inace opravdanje za sve u Srbiji, i sto pada kisa i sto dete place.ljubitelj napisao: Kada bi kurs bio npr 1eur= 200 din, automatski bi domace cene bile skoro upola nize iskazane u evrima.
Prakticno bi bila ista cena kao i tamo negde gledano u eur-eur paritetu.
Dinarska cena domace robe se uglavnom ne bi menjala promenom kursa.
Kako nije? Koliko radnih mesta je ugasila "kriza"?Floyd napisao:Kao i "globalna ekonomska kriza" koja realno Srbiju i nije pogodila kao neke razvijene zemlje
Pa i hocu da izdam nekom drugom, kao sto sam i ostatak zemlje dao u arendu (zakup).Floyd napisao: To se racuna kao prirodno bogatstvo zemlje, bla, bla...pa kao ako neces ti da obradjujes prodaj nekom ko hoce.
Texonja napisao:
Pa meni je najisplativljije da sve to prodam i spickam pare u kafani.