Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa interneta
Sve je to jasno ... ali to nije razlog da za nešto što je nekome lično zabavno (u ovom slučaju: za vožnju) - taj kaže da je bolje od nečega što je očito bolje od tog njegovog "zabavnog" izbora.
To je meni ne prihvatljiva "privatizacija" i subjektivizacija ... to nema veze sa činjenicama već sa ličnim ukusom. I sve bi to bilo u redu da on to bira za sebe ali ... on je tu da javnosti prezentira nešto na objektivan a ne subjektivan način.
To je meni ne prihvatljiva "privatizacija" i subjektivizacija ... to nema veze sa činjenicama već sa ličnim ukusom. I sve bi to bilo u redu da on to bira za sebe ali ... on je tu da javnosti prezentira nešto na objektivan a ne subjektivan način.
ja bih voleo da je situacija drugacija, ali mogu da razumem coveka u potpunosti ( ne mogu reci slazem se jer ih nisam vozio )...
objektivno, klio jeste brzi, to se ne negira, ali zabava je nesto drugo... uostalom, javice se jos drugara koji su provozali manje i vise zabavne/brze automobile, videces da je stav sta je zabavno manje vise jako slican...
objektivno, klio jeste brzi, to se ne negira, ali zabava je nesto drugo... uostalom, javice se jos drugara koji su provozali manje i vise zabavne/brze automobile, videces da je stav sta je zabavno manje vise jako slican...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ako mene pitate, uopšte mi nije jasna poenta poređenja Clia 4 RS i Toyote GT, dve potpuno različite vrste automobila. Argumenti koje je naveo su zaista besmisleni. 

Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Pa i Klarkson je rekao da je GT86 jedan od ako ne i najzanimljiviji auto koji je on ikada vozio.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne znam šta je nejasno, čovek je sve lepo rekao - Clio je bolji auto, a Toyota je bolji sportski auto. Dobra kratka recenzija, a i još jedna dobra lekcija Renaultu (pored ostalih recenzija koje su slične ovoj) da su njihovim novim pristupom izgubili fanove prave sportske vožnje.
Sto su izgubili,pa ni stari clio nije mogao da parira Toyoti u ovome o cemu se prica,koliko sam skapirao,novi je jos bolji...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Odgledah sada ovaj Bobobov film sa Toyotom na trkačkoj stazi ... jel smem da nešto kažem
... znam da će te me smatrati ludakom ali ja ovako vozim svaki dan (u stvari - mnogo brže i luđe) svoj Focus po normalnim drumovima (a kamo li po trkačkoj stazi) ... a da ste mogli da vidite šta sam radio po onoj kiši pre dva dana
120-140-160 po krivudavom putu Zaječar - Knjaževac dok su svi ostali vozili (po onom višesatnom pljusku) 60-80
Tako da ... no comment
P.S.
Da razjasnim: vrlo dobro znam šta radim i kako da vozim i kada je granica na kojoj stvari postaju vrlo opasne.

Tako da ... no comment

P.S.
Da razjasnim: vrlo dobro znam šta radim i kako da vozim i kada je granica na kojoj stvari postaju vrlo opasne.
Kad je Aston izgledao lose 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Brzine idu u H-a !!!

Gori su od AudijaLaki021 napisao:Kad je Aston izgledao lose

Ipak je moj skolski drug bolji od Boba
Przi samo tako 
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o#t=14m40s
Premotao na 14:40

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... o#t=14m40s
Premotao na 14:40
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
Mislim da vozačko umeće nije to što čini Boba jedinstveni.
Za Dejana svakako respect.

Za Dejana svakako respect.
Širim haos!