Reno ima zanimljivu ponudu, naročito novi mini terenac Captur. Novi Clio je iznutra sav u piano finishu. To mi se nikako ne sviđa zbog ogrebotina i otisaka prstiju i nadam se da je to samo jedna od mogućih kombinacija.
Na žalost Fiat 500l je bio pokriven jer je kao "premijera" bila tek kasnije - a baš sam hteo da ga vidim uživo. Nije bilo ni novog Note-a, kao ni novog SX4. Nova Kuga dobro izgleda.
Audi je većinu limuzina izložio u crnoj boji - kao da potenciraju da su im mušterije ministri i mafijaši. Mercedes, BMW i Lexus nisu pravili takve gluposti. Nova E klasa izgleda zanimljivo, ali onda pogledam pozadi i vidim da nema mesta da sednem?! Sigurno je onaj napred gurnuo sedište do kraja (nisam proveravao) ali mislio sam da tolika limuzina u svakom slučaju mora da ostavi pozadi dovoljno mesta za sedenje. Malo me je to razočaralo ali ostavljam mogućnost da nije tako strašno kad se normalno podesi sedište.
Generalno se nisam nešto proveo, ali je sigurno do toga što sam išao sam, i što ništa nisam gledao kao potencijalnu kupovinu. Ranije je bar neko od društva gledao šta bi mogao da kupi pa je to uvek iziskivalo detaljno poređenje konkurenata i činilo posetu zanimljivijom.