bane valjevo napisao:U kojoj to kladionici??? Mene vrlo cesto mrzi da izlazim, pa pitam, gde moze da se uplati na racun i igra izdaleka, online...
Inace u blizini mi je Brazil kladionica koja vrlo cesto ima vrlo kilavu ponudu...
U Mozzartu.
Treba da izvadis kod njih Mozzart Club karticu, registrujes se na sajtu, i uplatis minimun 1000din za pocetak.
Odmah u ponedeljak cu... Moze u bilo kojoj kladzi ili mora u neku posebnu??? Eto me sledeceg vikenda, sa detaljnim proucavanjem Mozzart liste...
PS Odlicno, nasao sam moze i ovde kod mene na Karaburmi... Uplacuje se kod njih u kladionici, zar ne???
PS2 Barselona gubi, Lekic (onaj nas iz Zvezde) uturio 2 komada...Zigara patos, a Kumara neverue...
Mozes u bilo koju, naravno, najbolje najblizu, da ti bude "maticna"... Posto, nisam bas siguran da li samo u njoj mogu da se podizu pare... Nisam ja bas neki kladionicar, igram samo onako, sportski
Gde izvadis karticu to ce ti postati maticno uplatno mesto i samo tu ces moci da uplacujes avans za online kladjenje i tu ces ga i podizati.
Inace, kladjenje uzivo nemaju u ponudi na online kladjenju.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Aha, odlicno, hvala svima na informacijama ... Icicu u ponedeljak verovatno da se prijavim... Igrao bih radije on line, uzivo me i ne zanima toliko, a i nemam vremena da pratim utakmice vec samo pogledam rezultate, i sastave... Vidim na Mozzart-ovom sajtu da ima mogucnost i promene maticnog mesta, mada nadam se da cu se ovde sjatiti i da nece biti potrebe za menjanjem dugi, dugi vremenski period... :smesko:
Umesto da spreci reklamiranje stranih kladionica (Bet-at-home se reklamira naveliko kod nas) i da spreci vrsenje depozita iz Srbije, oni primenjuju drakonsku meru cenzure kakve nije bilo ni za vreme Milosevica.
Koliko znam, ovakvu vrstu preventivne cenzure imaju jedino Sev. Koreja, Iran i delimicno Kina. Dalje mozemo ocekivati da zabrane pristup recimo Facebooku jer se MOZE iskoristiti u pedofilske svrhe. Ili da nam svima zaplene kompjutere jer MOZEMO njima vrsiti DDOS napade na neke drzavne servere. Preventiva bato!