Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Kršenje saobraćajnih propisa - FOTO i VIDEO
I to je profesionalni vozac koji vozi autobus pun putnika
Jel bi imalo vajde da posaljes te slike policiji? Posto se vide i tablice i sve.

Ovi su došli po roštilj.Kuzmanovic napisao:Naleteh na sliku na fejsu.
Bulevar kralja Aleksandra, Đeram, pre 5 minuta. "Sila Boga ne moli"
Kad su na intervenciji staju na sred ulice, ne gase rotaciju i retko je jedno vozilo. Uglavnom se pojavi više kola.
Vozači autobusa su najveća stoka u saobraćaju. Voze ljude, a ponašaju se kao da voze krompir. Jurcaju kao nenormalni, prestižu preko pune, u tunelima....
Necu da ih branim, ali imas X slucajeva da nisu na intervenciji, ali imaju neku proveru, da su pozvani zbog neke gluposti itd...
Dok ne ometaju saobracaj i pogotovo pesake, meni je to ok.
Dok ne ometaju saobracaj i pogotovo pesake, meni je to ok.
Slažem se za policiju - nikada se ne može znati kojim povodom su tu i ja im generalno ne zameram kada prave saobraćajne prekršaje. Tako je i u mnogim drugim zemljama, tj. policiji se to toleriše (iako nije po zakonu). Nije policija problem, problem su hiljade "običnih" učesnika u saobraćaju koji se često ponašaju idiotski ili bahato, ugrožavajući sebe i druge.
Na primer taj vozač autobusa koji pretiče s desne strane na auto-putu i to još kroz zaustavnu traku...
Na primer taj vozač autobusa koji pretiče s desne strane na auto-putu i to još kroz zaustavnu traku...

Ђенерал Јанковић
Meni dosta puta smeta kada idem u setnju dosta kretena parkira ispred svoje kapije i time zauzme ceo trotoar pa se mora izlaziti na put zbog.njih. kakve su nam mogucnosti u tom slucaju. Da slikam pa da.saljem nekome ne znam. Ili da tom uzornom coveku iskljuciram auto, uvrnem brisac. Nacrtam znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje ili nesto drugo.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Za početak probaj nešto ne-destruktivno - da mu podigneš brisače, ostaviš poruku, ispumpaš gumu. Tek ako to ne urodi plodom, razmisli o ekstremnijim merama. 

Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Policija generalno vozi isto bahato kao i vecina vozaca, ne daju zmigavac, ne stanu pesacima, i slicno, nije valjda da se to stalno desava kada su na intervenciji. Prosto su nekulturni i bahati, sto je kod nas generalno vrlo cesta pojava. Drugo je kada su na intervenciji.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Pre neki dan oko 10h prepodne, sam pandurčić u 307-ici sa najviše 25g, pod rotacijom i sirenom se probija na secanje(tzv đidanje) kroz raskrsnicu na Vidikovcu(kod Mc-a) na crveno svetlo i kroz otvoren prozor se kliberi i pozdravlja sa drugarima u crnom BMWu...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da, da, za takve bi trebala da sledi neplacena suspenzija. Smekker pravi. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sve je to ok da oni ne zloupotrebljavaju to sto im se moze. Nazalost, 90% policajaca to NE postuje, i to je problem, zato sam i okacio onu sliku.snork napisao:Slažem se za policiju - nikada se ne može znati kojim povodom su tu i ja im generalno ne zameram kada prave saobraćajne prekršaje.
Pre neko vece, vozim 3 minuta iza policijskog 307 i vozac je lagano prosao kroz crveno, bez ikakvog kocenja ili gledanja ima li nekoga. Ko zna koliko on takvih prekrsaja napravi za celu smenu.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Takve treba udariti 25% od plate 3 meseca pa ako ponove, 6 meseci itd. Pa da vidis kako bi se doveli u red. Em sto daju los primer gradjanima, em sto kaljaju ugled kolegama koji posteno i uredno rade svoj posao.
Danas ludilo na kruznom toku kod opstine Novi Beograd.
Em je bio sudar, Roomster i BMW X5 em je u isto vreme prolazila kolona sluzbenih vozila pod pratnjom dole kroz O. Brigada. Ne znam ko je kriv, Skoda je lepo bila ulupana spreda, ali nisam uspeo da uhvatim i fotkam. Slikao sam iz pokreta na ISO 3200 pa je dosta zrnasto, a vec je bio mrak:

I na sve to vozila pod pratnjom, bila je citava kolona...

Em je bio sudar, Roomster i BMW X5 em je u isto vreme prolazila kolona sluzbenih vozila pod pratnjom dole kroz O. Brigada. Ne znam ko je kriv, Skoda je lepo bila ulupana spreda, ali nisam uspeo da uhvatim i fotkam. Slikao sam iz pokreta na ISO 3200 pa je dosta zrnasto, a vec je bio mrak:

I na sve to vozila pod pratnjom, bila je citava kolona...

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
na ovom kruznom toku su uglavnom "odvaljivanja" a ne sudari 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
^^ Sad je super kako je bilo ranije dok ga nisu bolje obeležili.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Bilo i pre neki dan. Meni stvarno nije jasno kako se tu ljudi slupaju? Pu, pu, pu, da se ne ureknem, ali generalno je bas pregledno i moras da budes magarac da ne procenis dobro i izletis nekom pa da te taj udari.
WS & TT2
WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !