51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: 51. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA - MSA (OICA)

Post od Uroš S. »

Ma dobro to stoji u tekstu :D

Ali Anđela je something special :klanjamse:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Te special uvek rade na sajmu :D

Evo je ona moja :srce:

leva
Slika
Slika
:mrgreen:
Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Da da, razmišljao sam da ne odem na Sajam uopšte ali sutra sigurno idem :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ako budes posle 17h, mozda se sretnemo :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Slika Slika Slika
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

hvala Trojanac
Ja cu onda ostaviti moju u autu ali sin nece moci ima 8 godina a kosava duva li duva
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Danas sam bio na sajmu, usao unutra oko 10 izasao sa sajma oko 16 :rofl: bukvalno sam seo u svaki auto u koji se moglo sesti.. :kezo:
Mercedesov stand kao i svake godine objasnjava neke stvari, svaka im cast.. Kada je neki baja upalio onog SL-a cela hala se okupila oko njega jbt kakav zvuk kao tenk :kezo:
U CLS karavan nisu dali da se sedne ako je bilo vise ljudi oko auta, kasnije sam se vratio do njega i naravno ona lepa seka je otkljucala mecku, a posle toga mi pokazala kako radi masaza na sedistu :klanjamse: :klanjamse: kakav auto, neverovatno..
E klasa restajling je prelepa uzivo, takva je trebala biti od pocetka.
Crvena A klasa je auto snova, zaljubio sam se u taj auto kao i CLA.. :klanjamse: :klanjamse:
Posle Mercedesove hale otisli smo prekoputa da vidimo VW, Seat i OOOO. Za devojke na VW standu samo reci hvale, skroz opustene za zezanje i pricu..
Golf VII me odusevio, svaka im cast kako su ga sklopili. Meni je i onaj osnovni odlican a o onom belom Highline da ne pricam plus sto je najprostraniji u svojoj klasi, bar sam ja takav utisak stekao.
Audi me razocarao, valjda zato sto sam iz Mercedesa presao na njih :rofl: smesni su, od A1 do A8 sve na isti fazon. Pored A klase i napucanog Golfa ja A3 ne bih ni pogledao, stari mi je duplo lepsi..
Odusevio me novi Clio, prelep autic, a i enterijer mi se svidja iako mi je na slikama bio ruzan. Skoda Octavia :klanjamse: svaka im cast, koliki gepek samo ima :o a i enterijer je skroz ok odradjen.
Nove Kie i hyundai odlicno odradjena auta, ogroman pomak u poredjenju sa proslim generacijama...
Novi Auris tuga i jad, ne znam da li je ruzniji spolja ili iznutra isto vazi za Rav 4..
Da imam pare da kupim nov auto ne bih puno razmisljao A klasa bi pala odmah bez razmisljanja, a u rezervu bi ubacio Golf VII Highline.. :djavo:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jedna rec - CLA!

Zaljubio sam se u ovaj auto!!!
I boli me dupe sto nema mesta nazad, kome se ne svidja ne mora ni da se vozi! :mrgreen:

Posetio sam danas sajam sa tatom i tecom, sve smo prosli po 3 puta. Odusevljen sam sa CLA, takodje mi se svidjaku G VII i nova Octavia. Imam nekih slika, mozda posle okacim ako me ne bude mrzelo, posto ste sve vec okacili :D
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Evo odmah par slicica...
Slika
Slika
Slika

Stvarno mislim da je Heroj rekao, trebate videti CLA uzivo pa da mu sudite, perverzija za mlade!
Slika

Detalj koji mi se ne svidja kod Octavie, odvratan tapacirung i praznina oko kvake za otvaranje vrata...
Slika
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Uroš S. napisao:To bre Trojke :pivo:

Meni je ona najlepše žensko na svetu ikada. I uvek ima taj nadrndani stav...

Edit: I nije mi drugarica, poznanica s faksa. :)
Kako meni nije poznanica :mrgreen:
I ja i dalje stojim pri stavu da je ona u crvenoj haljici sa valjda tojotinog standa najlepsa :ludilo:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

mr.Big napisao: :bravo: Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

http://www.facebook.com/sajam.automobil ... 3944173712
Ajmo drugari, da pobede devojke sa Honda štanda. :)

Btw, niko da prokomentariše beli Golf VII sa slika koje sam postavio. :mrgreen:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

vidjeo sam da je bio izlozen i ProCeed, jeli ga neko pogledao, kakvi su utisci?
po meni je to dobra kupovina, za 12240 evra se dobije vec jako fino opremljen model...
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Bio danas 4-5 sati na sajmu, stvarno vredi otići.
Malo sam se uplašio kad sam sinoć video najavu protesta uvoznika zbog subvencije za 500 L od 14 do 15 časova. Sve se svelo na to da su promoterke nosile majce - "I ovaj auto bi mogli da kupite za 3000 eur manje", tako nešto.

Pored A klase koja mi se sve više sviđa (o skupljim modelima nebi trošio reči :( ) odličan utisak ostavili su mi Citroen DS4 i DS5 , ja bi ono tako rado posedovao :kezo:
Nova Oktavija mi se dopala, solidan pomak u odnosu na staru. Rapid baš i ne, kao ni 301.
Kod Renoa mi se baš dopao Captur, kao i Clio Grandtour.
Prijatno me iznenadio Peugeot 2008, naročito ako je tačna početna cena od 13800 , koliko su mi danas rekli.
Auris - meni katastrofa.
Jedva sam čekao da malo detaljnije zagledam Civic, bio sam skoro siguran da će da mi legne - nije :D Pozadi je kao puškarnica, skroz nepregledan, nema ni dovoljno mesta za moje potrebe. Ionako nema servis u Nišu, najbliži je u Čačku - ne hvala.
Mazda 3 koja mi je delovala kao dobra kupovina (sedan u TE paketu opreme za 12990) je ipak previše tesna, sa premalo prostora iza prednjih sedišta. Vodio sestričinu koja je ušla u svaki auto odmah iza mene, tu se žalila da pomerim sedište napred.
Golf VII mi se baš dopao, sve mi se više čini da konačno vredi onoliko koliko košta.
Kako god okrenem, ja se opet vraćam na Hyundai i30 (Kia Ceed), posle nešto više od 4 godine razmišljam da svoj i30 zamenim opet za to isto, samo opet novo :D

Na kraju , još jednom hvala Trojketu na trudu - našao sam parking tačno tamo gde je nacrtao :D, tako da nisam morao na onaj sajamski.
Vlada BCS
Reactions:
Pridružio se: 11 Mar 2013, 12:34

Post od Vlada BCS »

Ogi napisao:Zasto, sta fali plastici u enterijeru ? Na tabli je odlicna, presvucena nekim mekanim materijalom. Na vratima je slabija.

Ne znam, onomad kada je stari kupovao kola pre 3 godine kada smo gledali šta ima u ponudi novo, medju prvima smo obišli i Hyunda-ev salon da vidimo i30. Imao je odlične uslove kupovine tada, čini mi se 11500k evra pa biraš da li oćeš 1000e popusta ili bezkamatni lizing. Sve je bilo ok, lepo on izgleda spolja, fin gepek, prosečno prostran (mada poredim ga sa Nissan Tiidom koju smo kupili na kraju i koja je bez premca u C segmentu najprostraniji auto), a generalno moj ćale nije prezahtevan kada je kvalitet unutrašnjosti u pitanju (na kraju krajeva realan je i zna da za 12k evra ne možeš da očekuješ završnu obradu kao kod lexusa), ali kad smo seli na napred obojca smo bili u fazonu "njaaaaah". Možda je to i ok ali na nas ostavio jako loš utisak! Plastika na kontrolnoj tabli je ok, tvrda ali mahom je i kod drugih autombila iz tog segment manje ili više tvrda, a i tu plastiku ne diraš non stop pa te baš i boli uvo da li je "meka pod rukom", obruč volana krut i tvrd da bog sačuva pozicija sedenja i volana ubi bože i još taj osnovni paket nije imao podešavanja visine sedišta, sedišta isto onako nit smrde nit mirišu ali udobna nisu, ručica menjača onako na nekom baš "neprirodnom" mestu. Mislim ne mogu ti ništa konkretno reći nego da je odavao baš nekako loš utisak na prvu loptu, nekako nekvalitetno i sklepano je delovao i nekako nismo mogli da predjemo preko toga. Naravno, da nismo našli bolju ponudu navikli bi se mi i na to, pare su uvek prvi parametar kada kupuješ auto bar ovde u srbiji. Inače nemamo predrasude prema korejancmi ni ja ni stari na kraju krajeva taj auto je trebao da zameni daewoo nubiru, koja nas je služila savršeno! Po netu sam takodje čitao da se ljudi žale na kvalitet enterijera u i30, mada tim pričama nikada nisam puno verovao, jer neko ko je iz neke mečke ili bembare seo u i30 naravno da će da kaže da je eneterijer užasan, a neko ko je iz juga seo u i30 će da kaže da je auto space shutle! Zato sad jedva čekam da vidim novi i30, a i 40 nisam video još. I elantra je zanimljiva ponuda. Hyundai je odličan auto za naše tržište i nepravedno potcenjen i omalovažavan, možda nije maybah ali je nov! :)

Drugari recite mi gde su štandovi Forda i Land Rovera?
Odgovori