Danas sam bio na sajmu, usao unutra oko 10 izasao sa sajma oko 16

bukvalno sam seo u svaki auto u koji se moglo sesti..
Mercedesov stand kao i svake godine objasnjava neke stvari, svaka im cast.. Kada je neki baja upalio onog SL-a cela hala se okupila oko njega jbt kakav zvuk kao tenk
U CLS karavan nisu dali da se sedne ako je bilo vise ljudi oko auta, kasnije sam se vratio do njega i naravno ona lepa seka je otkljucala mecku, a posle toga mi pokazala kako radi masaza na sedistu

kakav auto, neverovatno..
E klasa restajling je prelepa uzivo, takva je trebala biti od pocetka.
Crvena A klasa je auto snova, zaljubio sam se u taj auto kao i CLA..
Posle Mercedesove hale otisli smo prekoputa da vidimo VW, Seat i OOOO. Za devojke na VW standu samo reci hvale, skroz opustene za zezanje i pricu..
Golf VII me odusevio, svaka im cast kako su ga sklopili. Meni je i onaj osnovni odlican a o onom belom Highline da ne pricam plus sto je najprostraniji u svojoj klasi, bar sam ja takav utisak stekao.
Audi me razocarao, valjda zato sto sam iz Mercedesa presao na njih

smesni su, od A1 do A8 sve na isti fazon. Pored A klase i napucanog Golfa ja A3 ne bih ni pogledao, stari mi je duplo lepsi..
Odusevio me novi Clio, prelep autic, a i enterijer mi se svidja iako mi je na slikama bio ruzan. Skoda Octavia

svaka im cast, koliki gepek samo ima

a i enterijer je skroz ok odradjen.
Nove Kie i hyundai odlicno odradjena auta, ogroman pomak u poredjenju sa proslim generacijama...
Novi Auris tuga i jad, ne znam da li je ruzniji spolja ili iznutra isto vazi za Rav 4..
Da imam pare da kupim nov auto ne bih puno razmisljao A klasa bi pala odmah bez razmisljanja, a u rezervu bi ubacio Golf VII Highline..