1.Skripi vozacevo sediste kada se mrda guzom i kada se seda

Ne skripi u voznji.
Skripa prestaje samo kada sam na moru,valjda mu pogoduje morski vazduh,a vraca se cim se vratim u Lo.
2.Neki cudni zvuci iz desnog tocka,pojacavaju se zimi,ne cuju se leti.
3.Krcka plastika instrument table na losim putevima.Uglavnom zimi.Leti ne.
NIje neki kvalitet plastike instrument table..Naravno kada je asfalt ravan ne cuje se nista.
Pre 2 godine ,u tom trenutku je bio skoro najbolja kupovina uz 5 godina garancije.Garancija,kakva takva je...Ima raznih iskustava.Meni je ta obecana garancija dosta presudila pri odabiru.Posle loseg iskustva sa jednim polovnjakom,na koga sam pukao skoro 2500-3000 evra za godinu dana, nisam mogao dati 10.000 evra za neki reno,pezo,punto,tojotu sa 2 godine garancije.2 godine prodju brzo.A kada zmija ujede i gustera se plasis

Novi i20 nudi dosta vise opreme za istu cenu od starog modela i malko je lepsi.

Benzinski motor od 1200cm trosi oko 5-5.5 litara na otvorenom penzionerske voznje 4-5 brzinom.
U gradu zavisi od mnogo vise faktora.Moze da posrce i 8-9 litara zimi na kratkim relacijama.Ugradnja plina se jedino isplati ako ces auto zadrzati duzi period od 5-6-7 godina i napraviti neku ozbiljnu kilometrazu.
Kvacilo je mekano,menjac je precizan.Neki drugari su imali problema sa "cviljenjem"kvacila pri stiskanju ali se resilo u garanciji.Klima manuelna,moze da rashladi dobro.NIje previse bucan na nekim normalnim brzinama od 80-110.Na vecim jeste.
Vozacevo sediste se podesava po visini,volan se podesava po dubini-visini,tako da moze da se nadje solidna pozicija.
Mesta napred ima sasvim dovoljno,za prosecnog coveka normalnih gabarita.Za pozadi ne znam,mozda sam seo 2 puta.
Sa mojih predjenih 8000 godisnje plin nije nikada niti ce biti opcija.
Moze da povuce lepo uzbrdo,ali nije za rizicna preticanja.Tih 83ks na 1000 kg tezine nije malo,ali nije ni puno.Dovoljno za neku opustenu voznju.
Da li bih ga uzeo ponovo?
Da se vratim u proslost u taj trenutak-DA.Zavrsio sve poslove do sada zbog kojih je kupljen.Zbog prinove u porodici postace tesan za 2 godine i onda...
Da kupujem sutra auto-NE. Uzeo bih i30 za 10900 evra.