Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
To ti je klasicna boljka Android telefona...kad pobrljavi, niko ziv ne moze da ustanovi sta je pravi razlog.
Meni je posle par meseci koriscenja (a uopste nisam neko ko previse opterecuje telefon) prestao da zvoni pri pozivu.
Nekad zazvoni, nekad ne ali cesce ne...posle fabrickog reseta, sve je radilo kako treba i od tada nije bagovao.
Meni je posle par meseci koriscenja (a uopste nisam neko ko previse opterecuje telefon) prestao da zvoni pri pozivu.
Nekad zazvoni, nekad ne ali cesce ne...posle fabrickog reseta, sve je radilo kako treba i od tada nije bagovao.
Probaj i sa drugom karticom, mozda ona pravi problem iz nekog razloga.
Probacu ako format ne pomogne. Al nesto mi govori da ce u oglase, cim ga sredim.

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovi Droid fanboys-i postaju gora sekta od Apple-ovaca 

Ovo deluje extra zanimljivo
http://www.gsmarena.com/motorola_x_phon ... s-5757.php
Bakterija 4000mah, delicious
http://www.gsmarena.com/motorola_x_phon ... s-5757.php
Bakterija 4000mah, delicious

Baterija ce biti taman da se nosi sa 2.3 GHz procesorom 
Malo mi je cudno da i oni nisu ubacili full HD ekran...znam da je nepotreban na toj dijagonali ali je svakako IN imati ga

Malo mi je cudno da i oni nisu ubacili full HD ekran...znam da je nepotreban na toj dijagonali ali je svakako IN imati ga

Nesto su ovi izbrkali, na drugom sajtu pise full hd.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima još do premijere, nije ni čudo da ima oprečnih informacija.
iskreno ako budu "azurni" po pitanju update-a software-a onda ne vredi im ni quad core od 6ghz, kada stalno nesto ne valja,a oni ne isprave. evo moj drugar ima motorolu xt615 ili ti motolux, to je smejurija da telefon sam prebacuje vreme, tako da ne smes da se oslonis na njega za navijanje sata npr, i to ne moze da se ispravi nikako, probao sam i da mu update-ujem software preko zvanicnog sajta, ali nece uopste motorola suite da lepo radi. cirkus zivi. a kada pomislim da sam bio blizu uzimanja razr-a ili razr hd-a. 

Trebalo bi da se to promeni, ipak su oni sad deo Googla.
A zasto onda novi Nexus radi LG?