+1methane.master napisao:tj. onaj McLaren... Znam da je vrhunski auto, ali meni je ovaj delovao ko neki Lotusov plastikaner. Možda zbog boje.
Meni je uvek izgled McLarena bio u sukobu sa reputacijom i cenom...
+1methane.master napisao:tj. onaj McLaren... Znam da je vrhunski auto, ali meni je ovaj delovao ko neki Lotusov plastikaner. Možda zbog boje.
+1Texonja napisao:NexT napisao:Ako dolazim na sajam, to je da bih video i opipao enterijer, a ne da gledam zakljucan auto, to mogu i na ulici ili na netu.![]()
... kao sto i devojku mozes, te nema potrebe da se hostese trte i poziraju oko auta.
Ali kada bi njih ukinuli, kontam da bi poseta sajmu opala za 50% (cak smem da se kladim), sto je vec neka druga tema.
Idi, jer daleko od toga da sam sve obišao i zagledao za 2 sata 20 minuta i 41 sekund koliko mi piše na računu za parking.DukeNS napisao:@methane.master, ja htedoh u cetvrtak na sajam, ali posle citanja tvog detaljnog opisa se osecam kao da sam vec bio...
Druže, pa ti komotno da odeš u SUP da ti za mesto boravka stave neke od sajamskih hala.Xepoj87 napisao: @Methane,brate,svaka ti cast,ja samo dok sam otisao do Fiata i nazad da bih uzeo od drugarice propusnicu,posto smo imali 2,a nas bilo 5,a moze na svakih pola sata 1 da se provuce,proslo je 35 minuta,nismo stali nigde... Ima i drugarica na Mercedesu,ona kod bele E klase,ali njima sefica drzi zakljucanu garderobu
Do duse,vikend je bio,pa je bila guzva,ali u subotu smo Trojke i ja bili skoro 5 sati,a u nedelju sam bio skoro 6 sati na sajmu...
Evo jedne slike sa standa lademethane.master napisao:Pa ne škljocam u snajke okolo.