Renault Clio IV
Re: Renault Clio IV
Ne znam sto se kvaliteta tice,ali meni 3-ka i ako ima nekako deciji enterijer,deluje ozbiljnije. Samo zato sto je gloss plastika...
Exterijer automobila je mozda i najbolji u klasi.
Exterijer automobila je mozda i najbolji u klasi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nemamo fotke.. Sto se tice Clia III, nemam pojma.. Nisam nikada opipavao materijale, jer me nije interesovao kao ovaj..
Brzine idu u H-a !!!

ja doduse sam 4. video na klipovima po netu, i nekako je meni ona piano black varijatna dobra ali samo za fensi ljude, ali ako je i u rs varijanti onda je to
. rs treba da ima takodje po koji gadget, ne kao dacia, ali treba ipak da tezi spartanskom rezimu enterijera, a ne da sljasti ko bozicna jelka i da se plasis da ne ostavis otisak na onoj sjajnoj plastici. 
Ala ga je oduvao novi Klica 
Bice ovo opasan izazov za konkurenciju.
p.s. I nemojte posle da kazete da su turbo i atmo KS isto
Hahaha,koje crne fensi ljude
Sta ti to uopste znaci? 
Pazi,500 je modni auto,a u Cliu je pijacarska plastika 
Clio 3 je neuporedivo lepsi. Ovaj beli je stvarno 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Posle sve price, najave, Clio me je razocarao.
Spolja odlicno izgleda, enterijer takodje fino izgleda ali ono sto je DW naveo, + komanda za radio, tj jedino dugme na navigaciji je predaleko od vozaca, pogotovo ako zensko vozi. Potpuno idiotska pozicija.
Drugo, previse sjajne crne plastike koja je vec pokazala par sitnih ogrebotina posle sajma. Kako li ce izgledati za 5-6 godina upotrebe.
A da ne pominjem to sto ne vidim poentu plastike na volanu.
Po meni najveca glupost - rukohvati za zatvaranje gepeka. Previse su useceni ka otvoru i previse su jaki amortizeri gepeka. Drugarica nije mogla da zatvori gepek tako, nego je morala da uhvati za karoseriju i spusti gepek.
Spolja odlicno izgleda, enterijer takodje fino izgleda ali ono sto je DW naveo, + komanda za radio, tj jedino dugme na navigaciji je predaleko od vozaca, pogotovo ako zensko vozi. Potpuno idiotska pozicija.
Drugo, previse sjajne crne plastike koja je vec pokazala par sitnih ogrebotina posle sajma. Kako li ce izgledati za 5-6 godina upotrebe.
A da ne pominjem to sto ne vidim poentu plastike na volanu.
Po meni najveca glupost - rukohvati za zatvaranje gepeka. Previse su useceni ka otvoru i previse su jaki amortizeri gepeka. Drugarica nije mogla da zatvori gepek tako, nego je morala da uhvati za karoseriju i spusti gepek.
to za sjajnu plastiku bez neke zastitne prozirne folije ili karbon koju ce neki stavljati nema drugacijeg resenja. bas im je potez 
Re: AW: Renault Clio IV
Bice da ste vas dvojica imali prevelika ocekivanja od KliceNexT napisao:Posle sve price, najave, Clio me je razocarao.
Ja sam Klia gledao kao jos jednog Renoa i zato se nisam razocarao.
208 mi ima bolji enterijer.
Cak i mali Adam ima bolje uradjene neke detalje od Clia.
Cak i mali Adam ima bolje uradjene neke detalje od Clia.
pogledaj link koji sam postavio na prethodnoj strani...Floyd napisao:Ala ga je oduvao novi Klica
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ovo sam i ja primetio, stvarno je ocajno uradjeno. Na kravanu su to bolje uradili.NexT napisao:Po meni najveca glupost - rukohvati za zatvaranje gepeka. Previse su useceni ka otvoru i previse su jaki amortizeri gepeka. Drugarica nije mogla da zatvori gepek tako, nego je morala da uhvati za karoseriju i spusti gepek.