Evo i mene
Bio sam do placa da vidim ovaj XC70.
Prvo pozitivno:
-unutrasnjost, odnosno materijali, udobna sedista, kontrolna tabla, dosta opreme. izgleda izuzetno kvalitetno i postojano.
-gepek, takodje ogroman i izgleda bukvalno nekorisceno.
-automobil daje opsti utisak da je nastao parenjem tenka i stene.
A sad minusi:
-prosto ne mogu da verujem da od 5 metara lima nije ostalo dodatnih 5 cm protora za kolena. Nisam neki patuljak ali nisam ni rmpalija (186 cm, 100 kg). Da ima tih 5 cm dodatnog prostora stanje bi bilo podnosljivo. Ovako je neprihvatljivo. Namestim prednje sediste knap, nazad kolena udaraju u prednje sediste (koje je doduse presvuceno kozom i mekano ko dusa). I to ne da udaraju nego moras da ih nabijes da stanu. Neverovatno. Neprihvatljivo. Fuj. Bljak.
-preglednost posle mog dragog voljenog pikasa je ocajna.
-prodavac nesto muti oko tog servisiranja. Kao, kupljen u srbiji, vozio direktor. A servis nije znao da mi kaze gde je radjen. bzvz. Sa druge strane ovo je nebitno, vise posmatramo model nego konkretan automobil.
Eto, ukratko, iznervirao sam se zbog prostora unutra.
Kada ovo sve dodamo cinjenici da je servisiranje realan problem (jos se niko nije javio i rekao: ej, dobar servis za volvo je tu i tu) i da je ovo automobil visoke klase koje realno kosta cca 15 hiljada (dobar primerak) ja bih rekao da volvo otpada. i zao mi je
Dalje, citao sam sve komentare i hvala vam svima sto doprinosite temi
Opet bih napravio listu.
1. cr-v
2. c5
3. forester
4. santa fe mk2
ovaj x3 me je zainteresovao ali kapiram da takodje kosta malo vise.
Ova tema ce da potraje
E da, jos nesto. Sto se tice budzeta, on je 10 hiljada vise iz nekog principa i stava da je to solidna suma za automobil.
Takodje, smatram da je natezanje da se kupi sto zesca masina a zatim stednja na odrzavanju iste blago receno primitivizam.
Jos jedan detalj kog sam se sada setio. nisam ni probao da pomerim zadnju klupu. mozda se i ona pomera i resava problem prostora. ali verovatno ne.