Kia cee'd 2012
Re: Kia c'eed 2012
Enterijer - WOW 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ovo bih baš drajvao, još ako ubace neke turbo benzince biće super. Bočna silueta i zadnji deo podsećaju na Astru J, na dobar način.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
nixa napisao:Enterijer - WOW

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
lep autic, svidja mi se
Samo se plasim da ce cena otici dosta navise u odnosu na trenutni model.

Samo se plasim da ce cena otici dosta navise u odnosu na trenutni model.
Brzine idu u H-a !!!

Bez uvrede, ako Renault je to iskopirao (naravno malo modifikovao, ali ipak iskopirao)...Sram ih bilo. :mig:swemir napisao: zavrsetak bocne staklene linije u gornju osu stakla zadnjeg dela je prvi uradio megane3, pa je posle postao opsti trand, preko astre, i skoro svih osim golfa...takodje povratak dominantno oblih linija preseceni ostrim konturama
ima toga jos.....
Sve u svemu lep auto. Koreanci svakako napreduju.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Dobar,dobar. 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Svidja mi se. Sa prikladnom cenom ima da bude pun pogodak.
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
uf, ova svetla su mi bas fuj... ceed je dobar auto, vozio sam se jos u prvom, a ovaj moze da bude samo jos bolji... unutrasnjost je stvarno vrh
Fino izgleda Kia, meni lično se ne dopada samo maska napred, suviše mi je 'nepravilna', ali je ukupno veoma lepo deluje. Unutrašnjost je odlična! Ako ne podignu cene mnogo, imaće opasnu ponudu.

Da, baš liče na loše kopije Megana i C4...swemir napisao:ima onih koji nametnu trand, to su uglavnom francuzi, italjiani a onda ih nemci smire, ali usvoje. a japanci i koreanci samo lose iskopiraju uglavnom

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
^+1
Slažem se sa wazzuuom, mnogo su mi ovi farovi ekscesni, i prednji deo je mogao biti smireniji malo. Ovako izgleda kao neka raža.
Slažem se sa wazzuuom, mnogo su mi ovi farovi ekscesni, i prednji deo je mogao biti smireniji malo. Ovako izgleda kao neka raža.
spolja mi se ne svidja. S boka i od pozadi - astra, napred je... ruzna...
Enterijer super izgleda, kao i svaki u ful opremi, al videcemo kako ce sve to biti spakovano u osnovnom modelu, koji ce se najbolje prodavati kod nas...
Enterijer super izgleda, kao i svaki u ful opremi, al videcemo kako ce sve to biti spakovano u osnovnom modelu, koji ce se najbolje prodavati kod nas...
Swemir je u poslednje vreme polu-moonru,oprostite mu 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...