Fiat 500L
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Fiat 500L
Da, a to nije moglo da promakne Spameli koja kampuje tamo. Šta ti sad ne valja sa kolima? 

Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Филиповић napisao:Не знам ви људи, ал` ја сам много срећан што нешто овако најзад излази из наших фабрика.
Немам ништа (директно) од тога, али ми је мило да се нешто овако позитивно дешава овде.

Posetite www.garaza.rs !
Ovo je sa njihove FB stranice. Jezik pregriz'omethane.master napisao:Da, a to nije moglo da promakne Spameli koja kampuje tamo. Šta ti sad ne valja sa kolima?
trojanac napisao:Филиповић napisao:Не знам ви људи, ал` ја сам много срећан што нешто овако најзад излази из наших фабрика.
Немам ништа (директно) од тога, али ми је мило да се нешто овако позитивно дешава овде.![]()
![]()

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

I ja sam presrecan i navijam za sto bolju prodaju ovog modela kako kod nas tako i na svim ostalim trzistima (zato sam se i raspitivao o prodaji 500L na nasem trzistu),ali malo je to da bi se nasa ekonomija podigli na neki znacajniji nivo.Kako god,drago mi je i nadam se da ce ovi nasi nesrecnici u vladi prosiriti proizvodnu liniju i naneke druge modele a i dovesti jos nekog proizvodjaca kao sto su to Cesi i Slovaci uradili.Филиповић napisao:Не знам ви људи, ал` ја сам много срећан што нешто овако најзад излази из наших фабрика.
Немам ништа (директно) од тога, али ми је мило да се нешто овако позитивно дешава овде.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Zamisli da se ne prodaje, posle toliko para uprcanih tamo...
Baš me zanima je l postoji neka cifra koliko je milijardi otišlo tamo da bi se vratilo koliko? I to je sad 33% srpsko vlasništvo... Samo subvencije za zapošljavanje pokrivaju korist od izvoza tog jednog jedinog modela.
Baš me zanima je l postoji neka cifra koliko je milijardi otišlo tamo da bi se vratilo koliko? I to je sad 33% srpsko vlasništvo... Samo subvencije za zapošljavanje pokrivaju korist od izvoza tog jednog jedinog modela.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Prodavaće se on fino, bez ikakve sumnje, imaju dugoročne planove za njega i celu tu "platformu". A očigledno da ne žale ni para za dobru reklamu. Pogledajte samo koliko je reklamnih spotova do sada napravljeno i kakvih, plus dve sigurno užas skupe muzičke numere/spota, pojavljivanje kod Džej Lenoa... Pompezna predstavljanja na sajmovima... Košta to, no znaju ljudi posao... 

Nema šanse da se ne prodaje - za male pare se dobija korektan auto koji odskače od gomile, time predstavlja i statusni simbol. Ako staviš jedan pored drugog 500L, Logan, Rapid i 301, ja samo za 500L mogu da kažem da bih ga kupio jer ga ŽELIM, a ne jer nemam pare za ništa bolje.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mi pare nismo davali, samo subvencije i privililegije, a trebalo smo da obezbedimo infrastrukturu (pre svega putnu) koju do sada uglavnom nismo obezbedili iako su svi rokovi probijeni.Ji 4Tze napisao:Zamisli da se ne prodaje, posle toliko para uprcanih tamo...
Da smo kupili luku Bar, imali bismo samo do toga još 400 miliona dolara godišnje više od Fiata.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Naravno da smo davali pare.. Ipak smo vlasnici 33% i morali smo da ulozimo pare u pocetak proizvodnje.. + smo dali zemljiste i ostalu infrastrukturu
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Da su dosli ovde zato sto smo lepi i zgodni, i sto nas jako vole bas i ne verujem. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Mislim da nismo dali ni euro cent kao vlasnici. Dali smo u infrastrukturu i to nedovoljno i u subvencije na koje imaju pravo svi investitori.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Naravno da nismo ništa posebno...ali smo mi ipak tu bolje prošli jer smo im uvalili polurashodovanu fabriku pred samu krizu. Kamo sreće da smo tako i druge loše fabrike uvaljivali kao Zastavu i železaru, umesto što smo depresirano prodavali dobre firme.
Pare nismo davali...para nema
Pare nismo davali...para nema