Delta Motors (BMW) - iskustva
Re: Одг: Delta Motors (BMW) - iskustva
Procitao sam ponovo i rekao si sto si rekao
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
Re: Delta Motors (BMW) - iskustva
uopste me ne bi cudilo daje auto vozen i da je prodat kao nov...ili da ga je Delta uvezla kao auto sa greskom pa ga prodaje kao nov i neostecen...nema sanse da auto izadje sa trake a da sve stvari nisu proverene, znaci BMW fabrika zna da je auto izasao sa pokvarenim podizacem...
iskreno, ja bi im napravio takvu frku, otisao tamo sa advokatom i uzeo i meru...
iskreno, ja bi im napravio takvu frku, otisao tamo sa advokatom i uzeo i meru...
Vozen celih 7km bese 

-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
da...
nesto razmisljam, moguce je daje na nekom sajmu bio izlozen pa da su pokvarili podizac, ali se to mora popraviti sigurno...sramota da takav auto izadje iz salona...

nesto razmisljam, moguce je daje na nekom sajmu bio izlozen pa da su pokvarili podizac, ali se to mora popraviti sigurno...sramota da takav auto izadje iz salona...
7 km je još i ok, meni dadoše sa 20. Valjda su morali detaljno da provere da li sve funkcioniše.
- mr.y
- Pridružio se: 24 Feb 2013, 20:20
- Garaža: Mercedes GLK,poluispravan F30
Re: Problemi sa novim BMW F30 Delta auto
Primopredaja je trajala nekih 10 do 15 minuta.Od onog trenutka kada su pare legle na račun Delta Motorsa niko više ni za šta nije bio motivisan.Koliko je sistem i sam način poslovanja u Delta Motorsu loš i neefikasan govori sledeće.Iako sam uplatu izvršio još 3.marta,prilikom preuzimanja vozila (5.marta) ugovor o kupoprodaji vozila još nije bio spreman za potpisivanje.Obrazloženje je bilo da direktor neće da potpisuje svaki ugovor pojedinačno već kad se malo nakupe!!!To govori ne samo o neefikasnosti već i o nepoštovanju potrošača.Floyd napisao: @mr.Y
Bas me zanima koliko tamo traje primopredaja auta izmedju prodavca i kupca?
Ovde je nekih 3 sata...tu je ukljucen aperitiv, sampanjac, detaljno objasnjavanje svih funkcija na autu, zajednicka kontrola tih sitnica kao sto su prekidaci, migavci, svetla itd.
Dalje,jedan od presudnih faktora prilikom odluke da uzmem ovaj automobil bila je garancija i besplatan redovan servis u trajanju od 4 godine.Međutim,nekoliko dana po prijemu vozila u gepeku pronalazim garantni list u kome su uredno napisani podaci o mom vozilu ali u kome piše da je garantni rok 2 godine.Prilikom drugog odlaska u servis na moj zahtev servisni savetnik mi saopštava da i u kompijuteru stoji 2 godine garancije ali da se ne sekiram jer najverovatnije nije izvršeno ažuriranje!Tad mi je pukao film,dižem frku i isti dan potpisujem ugovor o kupoprodaji u kome prodavac daje garanciju od 4 godine.Dakle dvadeset dana nakon kupovine vozila ja potpisujem ugovor o kupoprodaji.Smem da se kladim da u kompijuteru još nije izvršeno ažuriranje.Ovde se ne radi o neposlovnosti pojedinca već cele organizacije Delta Motorsa,od prodajnog i servisnog savetnika pa do direktora prodaje.
BMW je brend koji ima toliko visok rejting i u Evropi i u našoj zemlji da se automobili prodaju sami od sebe a ne stručnošću ili obučenošću prodavca tako da dobri rezultati prodaje stvaraju lažnu sliku o uspešnosti Delta Motorsa.
Kao potrošač do sad sam imao iskustvo sa desetak domaćih uvoznika,distributera,autokuća,ovlašćenih dilera i prodajnih salona,ali ovako nešto još nisam video.
Poslednja izmena od mr.y u 02 Apr 2013, 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel vozis auto ili i dalje samo kidas zivce svadjajuci se sa Deltom?
- mr.y
Više kidam živce nego što ga vozim.
prešao sam do sad tek 400km.

prešao sam do sad tek 400km.
Jesi li pisao centrali?
Zašto se nerviraš - tj definiši šta je razvoj dogadjaja koji će umanjiti nezadovoljstvo?
BMW zaista ima tako visok rejting da ga neki magarci iz Beograda ne smeju rušiti.
Zašto se nerviraš - tj definiši šta je razvoj dogadjaja koji će umanjiti nezadovoljstvo?
BMW zaista ima tako visok rejting da ga neki magarci iz Beograda ne smeju rušiti.
- mr.y
Nisam pisao.
Razvoj događaja je da ne otkrijem neki novi detalj,osim redovnog servisa,koji bi me naterao da odem u Radničku 8.
Razvoj događaja je da ne otkrijem neki novi detalj,osim redovnog servisa,koji bi me naterao da odem u Radničku 8.
Nije delta jedini ovl. servis za BMW....
Ali je najbolji 

Znači problem je rešen?
- mr.y
@ftj
Nije toliki problem ni start stop sistem,ni podizač stakla,ni to što fali upaljač,već loša organizacija,neefikasnost,nezainteresovanost kao i sam pristup kupcu.Dozvolili su da se osećam nesigurno i sumnjičavo u pogledu pružanja njihovih usluga i istinitosti podataka o samom automobilu.
Nije toliki problem ni start stop sistem,ni podizač stakla,ni to što fali upaljač,već loša organizacija,neefikasnost,nezainteresovanost kao i sam pristup kupcu.Dozvolili su da se osećam nesigurno i sumnjičavo u pogledu pružanja njihovih usluga i istinitosti podataka o samom automobilu.
ako je auto proizveden pocetkom prosle godine, imas isti problem kao i ja, a to je da je u ulje u njemu staro vec preko godinu dana, obrati paznju i na to, ja bi ga posle razrade od 3000km, zamenio.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.