Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Re: Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
1. A6
2. E class (facelift)
3. 5
A6 je ubedljivo najlepsi sto se tice eksterijera, najbolji izbora motora i naravno quattro. Na ovim slikama bmw ima lepsi enterijer ali mi se ne svidja spolja u odnosu na druga dva. E klasa fl mi je prelep auto. Utisak kvari sto je u Nemackoj najcesce E klasa taksi vozilo.
2. E class (facelift)
3. 5
A6 je ubedljivo najlepsi sto se tice eksterijera, najbolji izbora motora i naravno quattro. Na ovim slikama bmw ima lepsi enterijer ali mi se ne svidja spolja u odnosu na druga dva. E klasa fl mi je prelep auto. Utisak kvari sto je u Nemackoj najcesce E klasa taksi vozilo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ovde izgleda svi borave po Nemackoj vise nego u Srbiji,jer sam ovde najvise upravo A6-ica vidjao kao taksi 
Verovatno zato sto onaj 2.0 TDI vecinom mozes da odrzavas delovima iz skode
Zanimljivo da vas sada,kada je jedan covek to pomenuo,sve asocira E klasa na taksi,a do sada nisam primetio takve izjave

Verovatno zato sto onaj 2.0 TDI vecinom mozes da odrzavas delovima iz skode

Zanimljivo da vas sada,kada je jedan covek to pomenuo,sve asocira E klasa na taksi,a do sada nisam primetio takve izjave

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja pricam iz moje perspektive a ovde fakat jeste taxi auto...sto znaci, "atraktivan do **urca" 
Pokusavam ali ne kontam sta je to kod FL tolikoooo lepse nego kod starog...

Spolja uke*an, unutra malo "zategnut"...ukratko, penzos style bio a to je ostao.

Spolja uke*an, unutra malo "zategnut"...ukratko, penzos style bio a to je ostao.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
dizajn je stvar ukusa ali po meni auto te klase treba da daje neki "gospodski" smek, znaci da izgleda kulturno i pozeljno a ne da vristi na sve strane... dobro je da se svi razlikujemo, npr. neko bi od forumasa izabrao f10, neko c7 a ja w212 i svi bi bili zadovoljni svojim izborom a to je najvaznije 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
A neko ne bi uzeo "nijedan od ponuđenih odgovora" i bio bi zadovoljan svojim izborom 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kad već svi pišu Deda Mrazu evo i ja da naručim jedan E 250cdi 4matic. Pošto verujem u Deku ne moram ni da pišem rezervne želje.
Sad ce heroj da se javi i da kaze da je unutrasnjost potpuno promenjenaFloyd napisao:Ja pricam iz moje perspektive a ovde fakat jeste taxi auto...sto znaci, "atraktivan do **urca"

Uopste gledano meni je stari cak i lepsi,volim ostrije linije... mada je ovaj novi coupe dobar,limuzina mi se nesto ne svidja.
Pa sto je najgore, unutrasnjost jeste 90% promenjena, tj 90% su novi (izmenjeni) delovi. Medjutim sve zajedno to i dalje izgleda 90% isto kao i pre FL 

Re: Одг: Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Za mene jedan 525 sa m paketom.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Pa facelift ti je u bukvalnom prevodu zatezanje lica, a ne iznutricasebekkg napisao:dzaba im onda fl.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ako vec pisemo deda Mrazu, ja bih sestaka serije 5, Xdrive. Gorivo manje bitno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja ne bih da se kurcim i trazim odredjeni model.
V6, dizel, 4x4, mis sivi, crni kozni enterijer, sportska sedista i ceo sport paket. Hvala
V6, dizel, 4x4, mis sivi, crni kozni enterijer, sportska sedista i ceo sport paket. Hvala
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
1. BMW
2. Audi
3. Merc
Redosled mi je cisto dizajnerski sastavljen. Mada, mora se priznati da je Merc mnogo lepsi posle fejslifta, iako mnogi komentarisu kako je maltene isti. Prednja svetla (koja su mi bila uzasna) su sada mnogo lepsa. Zadnja su mi ranije bila jos odvratnija (kao da su sa nekog korejca od pre nekoliko godina), dok je to sada vec podnosljivije.
Ovde se svi razmecu zeljama, a ja bih se zadovoljio i sa 520d...
2. Audi
3. Merc
Redosled mi je cisto dizajnerski sastavljen. Mada, mora se priznati da je Merc mnogo lepsi posle fejslifta, iako mnogi komentarisu kako je maltene isti. Prednja svetla (koja su mi bila uzasna) su sada mnogo lepsa. Zadnja su mi ranije bila jos odvratnija (kao da su sa nekog korejca od pre nekoliko godina), dok je to sada vec podnosljivije.
Ovde se svi razmecu zeljama, a ja bih se zadovoljio i sa 520d...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
I meni je Merc mnogo lepši, posebno spolja. Da je VW u pitanju, to ne bi bio FL već novi model.
Ja bi Audi preskočio (ne voli ga žena), a između E klase i serije 5 bi bila mrtva trka. Morao bih da izvozam i jedan i drugi, malo duže, pa da odlučim.

Ja bi Audi preskočio (ne voli ga žena), a između E klase i serije 5 bi bila mrtva trka. Morao bih da izvozam i jedan i drugi, malo duže, pa da odlučim.
Posetite www.garaza.rs !