Delta Motors (BMW) - iskustva

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Delta Motors (BMW) - iskustva

Post od Texonja »

Kod tog motora se radi mali servis na 30.000km ili 2 god, sta pre dodje.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Bez panike sa sintetikom. :-)

Znam da bi se mnogi menjali sa slatkim mukama koje priređuje Delta. Biće taj autić super.

Tapatalk HD
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Problemi sa novim BMW F30 Delta auto

Post od Floyd »

mr.y napisao: Primopredaja je trajala nekih 10 do 15 minuta.Od onog trenutka kada su pare legle na račun Delta Motorsa niko više ni za šta nije bio motivisan.Koliko je sistem i sam način poslovanja u Delta Motorsu loš i neefikasan govori sledeće.Iako sam uplatu izvršio još 3.marta,prilikom preuzimanja vozila (5.marta) ugovor o kupoprodaji vozila još nije bio spreman za potpisivanje.Obrazloženje je bilo da direktor neće da potpisuje svaki ugovor pojedinačno već kad se malo nakupe!!!To govori ne samo o neefikasnosti već i o nepoštovanju potrošača.
Dalje,jedan od presudnih faktora prilikom odluke da uzmem ovaj automobil bila je garancija i besplatan redovan servis u trajanju od 4 godine.Međutim,nekoliko dana po prijemu vozila u gepeku pronalazim garantni list u kome su uredno napisani podaci o mom vozilu ali u kome piše da je garantni rok 2 godine.Prilikom drugog odlaska u servis na moj zahtev servisni savetnik mi saopštava da i u kompijuteru stoji 2 godine garancije ali da se ne sekiram jer najverovatnije nije izvršeno ažuriranje!Tad mi je pukao film,dižem frku i isti dan potpisujem ugovor o kupoprodaji u kome prodavac daje garanciju od 4 godine.Dakle dvadeset dana nakon kupovine vozila ja potpisujem ugovor o kupoprodaji.Smem da se kladim da u kompijuteru još nije izvršeno ažuriranje.Ovde se ne radi o neposlovnosti pojedinca već cele organizacije Delta Motorsa,od prodajnog i servisnog savetnika pa do direktora prodaje.
BMW je brend koji ima toliko visok rejting i u Evropi i u našoj zemlji da se automobili prodaju sami od sebe a ne stručnošću ili obučenošću prodavca tako da dobri rezultati prodaje stvaraju lažnu sliku o uspešnosti Delta Motorsa.
Kao potrošač do sad sam imao iskustvo sa desetak domaćih uvoznika,distributera,autokuća,ovlašćenih dilera i prodajnih salona,ali ovako nešto još nisam video.
Veoma neprofesionalno :thumbdown:
zex
Reactions:
Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
Garaža: Audi A3 Sportback

Post od zex »

pazi, moguca je varijanta da je garancija proizvodjaca 2 godine a da uvoznik daje jos 2 o svom trosku...u tom slucaju, posle 2 god ona ti ne vazi u inostranstvu...
Mislim da rok za redovan servis pocinje od momenta kupovine auta, ali dobro pogledaj u papirima i na tvom mestu ja bih ipak malo vise postovao svoje tesko zaradjene pare i tamo nekom menageru (ili onome ko misli da to jeste jer je zavrsio neku brzo trkacku skolu) napravio takvu scenu u salonu da bi pamtio dok je ziv. Za to vreme bih verovatno imao i svog snimatelja...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ne vazi ni besplatan redovan servis u inostranstvu...bar je tako u CH.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Одг: Delta Motors (BMW) - iskustva

Post od sebekkg »

To se i moj komsija nadao. Da dodje i plate samo ulje i filtere a sve ostalo dz. On je uzeo 525i 07. god i dobio garanc god dana od ovlascenog pa je mislio i da ovde u cacku to odradi. Naplatili su mu oko 400 eura koliko ze secam. Bas se prijatno iznenadio. Heehe

Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Jel vozis auto ili i dalje stoji parkiran?

Ako ga vozis onda cekamo utiske i poredjenje sa C klasom :)
Korisnikov avatar
mr.y
Reactions:
Pridružio se: 24 Feb 2013, 20:20
Garaža: Mercedes GLK,poluispravan F30

Post od mr.y »

Skoro sam počeo da ga vozim,nisam prešao još ni 1000 km.Uskoro review i poređenje.
Wolfy
Reactions:
Pridružio se: 30 Dec 2012, 15:15
Garaža: BMW 535d

Post od Wolfy »

Sto ne probate u Stefanovicu?Od sada samo tamo idem na servise,ne verujem da su skuplji od Delte i Radulovica,jedino sto su u Mladenovcu,ali ne ide se na servisis svakih 10 dana...
Odgovori