Delta Motors (BMW) - iskustva
Re: Delta Motors (BMW) - iskustva
Kod tog motora se radi mali servis na 30.000km ili 2 god, sta pre dodje.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Bez panike sa sintetikom.
Znam da bi se mnogi menjali sa slatkim mukama koje priređuje Delta. Biće taj autić super.
Tapatalk HD

Znam da bi se mnogi menjali sa slatkim mukama koje priređuje Delta. Biće taj autić super.
Tapatalk HD
Re: Problemi sa novim BMW F30 Delta auto
Veoma neprofesionalnomr.y napisao: Primopredaja je trajala nekih 10 do 15 minuta.Od onog trenutka kada su pare legle na račun Delta Motorsa niko više ni za šta nije bio motivisan.Koliko je sistem i sam način poslovanja u Delta Motorsu loš i neefikasan govori sledeće.Iako sam uplatu izvršio još 3.marta,prilikom preuzimanja vozila (5.marta) ugovor o kupoprodaji vozila još nije bio spreman za potpisivanje.Obrazloženje je bilo da direktor neće da potpisuje svaki ugovor pojedinačno već kad se malo nakupe!!!To govori ne samo o neefikasnosti već i o nepoštovanju potrošača.
Dalje,jedan od presudnih faktora prilikom odluke da uzmem ovaj automobil bila je garancija i besplatan redovan servis u trajanju od 4 godine.Međutim,nekoliko dana po prijemu vozila u gepeku pronalazim garantni list u kome su uredno napisani podaci o mom vozilu ali u kome piše da je garantni rok 2 godine.Prilikom drugog odlaska u servis na moj zahtev servisni savetnik mi saopštava da i u kompijuteru stoji 2 godine garancije ali da se ne sekiram jer najverovatnije nije izvršeno ažuriranje!Tad mi je pukao film,dižem frku i isti dan potpisujem ugovor o kupoprodaji u kome prodavac daje garanciju od 4 godine.Dakle dvadeset dana nakon kupovine vozila ja potpisujem ugovor o kupoprodaji.Smem da se kladim da u kompijuteru još nije izvršeno ažuriranje.Ovde se ne radi o neposlovnosti pojedinca već cele organizacije Delta Motorsa,od prodajnog i servisnog savetnika pa do direktora prodaje.
BMW je brend koji ima toliko visok rejting i u Evropi i u našoj zemlji da se automobili prodaju sami od sebe a ne stručnošću ili obučenošću prodavca tako da dobri rezultati prodaje stvaraju lažnu sliku o uspešnosti Delta Motorsa.
Kao potrošač do sad sam imao iskustvo sa desetak domaćih uvoznika,distributera,autokuća,ovlašćenih dilera i prodajnih salona,ali ovako nešto još nisam video.

-
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:52
- Garaža: Audi A3 Sportback
pazi, moguca je varijanta da je garancija proizvodjaca 2 godine a da uvoznik daje jos 2 o svom trosku...u tom slucaju, posle 2 god ona ti ne vazi u inostranstvu...
Mislim da rok za redovan servis pocinje od momenta kupovine auta, ali dobro pogledaj u papirima i na tvom mestu ja bih ipak malo vise postovao svoje tesko zaradjene pare i tamo nekom menageru (ili onome ko misli da to jeste jer je zavrsio neku brzo trkacku skolu) napravio takvu scenu u salonu da bi pamtio dok je ziv. Za to vreme bih verovatno imao i svog snimatelja...
Mislim da rok za redovan servis pocinje od momenta kupovine auta, ali dobro pogledaj u papirima i na tvom mestu ja bih ipak malo vise postovao svoje tesko zaradjene pare i tamo nekom menageru (ili onome ko misli da to jeste jer je zavrsio neku brzo trkacku skolu) napravio takvu scenu u salonu da bi pamtio dok je ziv. Za to vreme bih verovatno imao i svog snimatelja...
Ne vazi ni besplatan redovan servis u inostranstvu...bar je tako u CH.
Re: Одг: Delta Motors (BMW) - iskustva
To se i moj komsija nadao. Da dodje i plate samo ulje i filtere a sve ostalo dz. On je uzeo 525i 07. god i dobio garanc god dana od ovlascenog pa je mislio i da ovde u cacku to odradi. Naplatili su mu oko 400 eura koliko ze secam. Bas se prijatno iznenadio. Heehe
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Jel vozis auto ili i dalje stoji parkiran?
Ako ga vozis onda cekamo utiske i poredjenje sa C klasom
Ako ga vozis onda cekamo utiske i poredjenje sa C klasom

- mr.y
- Pridružio se: 24 Feb 2013, 20:20
- Garaža: Mercedes GLK,poluispravan F30
Skoro sam počeo da ga vozim,nisam prešao još ni 1000 km.Uskoro review i poređenje.
Sto ne probate u Stefanovicu?Od sada samo tamo idem na servise,ne verujem da su skuplji od Delte i Radulovica,jedino sto su u Mladenovcu,ali ne ide se na servisis svakih 10 dana...