Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Re: Одг: Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Pretpostavimo da je top gear refenca za to ali ima dosta pacijenata i u bmwu i audiu kod nas. Jos nisu stigli da sve predju u audi kako je top gear rekao.
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7000 користећи Тапаток 2
Re: Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Pa jeste kad je tamo Audi popularan medju "opasnim" momcima bas zbog tog 2.0 TDI koji je jeftin za odrzavanje a i registracija je jeftinagrujicd napisao:Vidi se da ne živimo u istoj zemlji. Ovde je imidž Audija nešto sasvim, sasvim drugo.Floyd napisao:Kako BMW ima svuda imidz auta koji voze agresivni vozaci, Audi - porodicni racionalni ljudi, tako i Merc ima imidz taxi / limo auta.

Ja se nadam da ce uspeti u tome ali ni konkurencija vise ne spava...Audi i BMW su sve bolji a Merc zivi od stare slave.NexT napisao:Mercedes navodno planira da se do 2020. vrati na prvo mesto medju luksuznim vozilima. Pocelo je sa B i A klasom, videcemo kako ce ici dalje.
Koliko je samo novi GL isfusaren u enterijeru...pa to je strasno.
Poslednja izmena od Floyd u 02 Apr 2013, 20:38, izmenjeno 1 put ukupno.
GL je auto radjen za USA trziste. Ne ocekuj S klasu od njega...
Generalno se enterijer Mercedesa na duze staze najbolje pokazao. Vec sam pricao o tome u temi o auto-enteriijerima na proslom forumu.
Kod kupovina novog auta koji ce se voziti par godina to i nije toliko bitno.
Generalno se enterijer Mercedesa na duze staze najbolje pokazao. Vec sam pricao o tome u temi o auto-enteriijerima na proslom forumu.
Kod kupovina novog auta koji ce se voziti par godina to i nije toliko bitno.
NexT napisao:
Mercedes navodno planira da se do 2020. vrati na prvo mesto medju luksuznim vozilima. Pocelo je sa B i A klasom, videcemo kako ce ici dalje.
Kontam da Audi i BMW isto tako planiraju da ih Merc obidje u narednim godinama

E vidis, taj plan o povecanju prodaje u buducnosti se ostvaruje upravo preko mladjih kupaca. Po firmama su po inerciji Mercedesi. Npr, ja da se nadjem u poziciji da u firmi u kojoj se voze Mercedesi i da mogu da uticem na nabavku novih vozila ja bi insistirao na nabavci BMW-aNexT napisao:
E klasu manje kupuju mladi (u sedan verziji), ali je zato kupuju firme, vozaci itd.

Sa novom A klasom napadaju mladje kupce na pravi nacin i to odlicno rade. Poslednja C klasa je vec zapocela ovaj trend ali tek ovaj A je pun pogodak. E je i dalje operaisan od onoga sto mladji kupci traze.
Nekako od svih Mercedesa E klasa mi je poslednja koju bih vozio (zapravo B je tek prica za sebe).
Verujem da bi te neki direktor od 50+ god samo pogledao i odmahnuo rukom

Ne bih se kladio 
Mozda pre 20 godina da ali danas, hm...

Mozda pre 20 godina da ali danas, hm...
NexT napisao:Verujem da bi te neki direktor od 50+ god samo pogledao i odmahnuo rukom![]()
Ne kontas sta pricam. Mislim na to ako ja ili neko mojih godina ko sada vozi BMW jednom bude taj direktor...
Ma zajebavam se na temu nasih direktora.
Uopsteno gledano, 3 auta iz naslona su vrhunska. Iskljucivo privrzenost marki ili dizajn mogu da odluce pri kupovini.
Uopsteno gledano, 3 auta iz naslona su vrhunska. Iskljucivo privrzenost marki ili dizajn mogu da odluce pri kupovini.
NexT napisao:Uopsteno gledano, 3 auta iz naslona su vrhunska. Iskljucivo privrzenost marki ili dizajn mogu da odluce pri kupovini.

Niko nije ni rekao da su losi...mada Merc ima nesto slabije performanse u odnosu na ova dva.NexT napisao:Uopsteno gledano, 3 auta iz naslona su vrhunska. Iskljucivo privrzenost marki ili dizajn mogu da odluce pri kupovini.
Re: Одг: Audi A6 (C7) vs BMW 5 (F10) vs Mercedes E (W212)
Ako gledamo samo dizajn meni je e klasa prelepa. I ne samo to, mnogo mi se sviđa što kad vidim e klasu znam da je e klasa, za razliku od audija koji se kupuje kao cipele, odnosno izabereš model koji ti se sviđa, a onda veličinu.
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
E to je prava prednost Mercedesa i E klase.
U ovoj klasi, kod mene bi bilo ovako:
1. BMW
2. Mercedes
3. Audi
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
U ovoj klasi, kod mene bi bilo ovako:
1. BMW
2. Mercedes
3. Audi
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Svuda je takav imidz... Evo,pogledja komentare ispod ovog videa:grujicd napisao:Vidi se da ne živimo u istoj zemlji. Ovde je imidž Audija nešto sasvim, sasvim drugo.Floyd napisao:Kako BMW ima svuda imidz auta koji voze agresivni vozaci, Audi - porodicni racionalni ljudi, tako i Merc ima imidz taxi / limo auta.
http://www.youtube.com/watch?v=z8BiKxw1xEg
Jbg,glupo je sada postavljati ovu temu gde se poredi auto koji je em prvi izasao,em se ne proizvodi vise...
I ako je meni A6 prelep,evo,vec pocinje da mi dosadjuje,a Bmw mi se odavno utopio u masu...
Cak mi ni nova 3-ka kada je vidim na ulici ne ostavlja vise wow utisak...
Ne volim dosadna kola koja su pravljena po istom kalupu kao jos 5 modela i koja ce da mi dosade posle svega 2,3 godine...
I Mercedes sve vise naginje ka tom trendu,ali se nadam da nece otici u krajnost kao ostala 2 premiuma...
Takodje mislim da se Audi najvise prodaje zbog izvikanog Quattro sistema i zato sto isti poklanjaju,dok ostali svoje 4x4 debelo naplacuju...
A takodje,novi enterijeri su im po meni super.
Da se ogradim,E klasa mi se pre restilizacije najmanje svidjala i istu bih verovatno poslednju kupio.
Sto se tice price o ovoj klasi,ne vidim kako udobnost nije najbitnija karakteristika...
Ovo su automobili za duza putovanja,za ozbiljne ljude,a ne za klince koji ce da jurcaju po krivinama i potpisuju se na Slaviji...
Ali naravno,kao i sve ostalo,ova kola kupuje mnogo razlicitih ljudi i ako im je namena predvidjena za nesto drugo.
Takodje ne vidim kakve veze prodaja ima sa time koliko je automobil dobar...
@Scuderia, nemam ja sta da objasnjavam razliku enterijera pre i posle restilizacije nekome ko ih sam ne vidi,koga generalno ni ne zanimaju,a jos dodatno,verovatno ni jedan nije gledao uzivo,jer ga ne zanimaju... Onog koga zanima ,taj je razliku video,a ista je ogromna,a koga ne zanima,on vidi da je enterijer istog oblika i to mu je dovoljno da kaze da nista nije promenjeno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Licno smatram da je BMW 5 sa Comfort Multicontour Seats najkomforniji. Sa obicnim je mozda i najgori a sa sportskim kao i ostala dva sa nekim boljim sedistima. Mada se nisam vozio u novoj e klasi sa napucanim sedistima, vise komentarisem na osnovu citanja raznih foruma i utiska iz kratkotrajnog sedenja u njima na sajmu.
pretpostavljam da si to citao na bmw forumu 
nema veze sto se nisi vozio bitno je da je bmw najbolji,najlepsi, najudobniji, najekonomicniji... a tu je i Floyd da to potvrdi
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

nema veze sto se nisi vozio bitno je da je bmw najbolji,najlepsi, najudobniji, najekonomicniji... a tu je i Floyd da to potvrdi

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2