dragan napisao:dakle osim bmw-ove arhaicne table koja se svidja 3 posto populacije, audi je u svemu mnogo losiji, ali bas u svemu...
ih bre lazo, pa bar malo da uvijes...

Ja ne uvijam, uvek direktno na stvar
To je moje vidjenje, neko drugi moze da ima svoje, mada zaista imam problema da shvatim kako bi iko mogao reci npr da su Audi-eva sedista udobnija. Nas trojica smo dosli do istih zakljucaka, a sedeli smo u Audiu-u (vozili ga) i u BMW u roku od 10-15min. Jedino sam ja zaljubljenik u kola. Opet, imam problem da prihvatim i da iko moze reci da BMW nema daleko lepsi volan od Audi-a.
EDIT: Jedan detalj koji mi se svideo kod Audi-a. Posto sedista imaju sto podesavanja, a na osnovu dugmica na njima nije bas najjasnije sta koje radi, kada stisnete neko dugme, na display-u sa strane vozaca ili suvozaca (u zavisnosti koji prcka sediste) se pojavi slika sedista i oznaceno je sta se pomera u tom trenutku.
A za one "zidove" za odmaranje ruku, pogledajte ove slike pa zamislite gde ruka lepse lezi:
Takodje, znao sam da Alfa ne razmislja o pristupacnosti dugmica iza menjaca, ali Audi bi zaista morao da misli na to.
Jos jedna sitnica (nevezano za poredjenje).
Ovaj novi BMW multimedijalni ekran, tj instrument tabla, ima neke zanimljive mogucnosti. Npr prilikom podesavanja auta, radia i sl, on na sebi direktno iscrtava sta se dogadja, prakticno daje iste informacije kao i centralni display. Takodje komande navigacije tu prikazuje. Bukvalno privremeno nestane obrtomer i na njegovom mestu se iscrtava sta treba da se iscrta. Zgodno je jer je lakse gledati u tablu ispred sebe nego na centralni ekran. OK, nije neophodno ali je simpaticno.